Software

Onafhankelijk advies

De belangrijkste functie van publieksbestendige digitale oplossingen is uw klant of bezoeker van de juiste informatie te voorzien en de gewenste actie uit te lokken. Daarvoor is vaak specialistische software nodig. diz werkt samen met een aantal softwareleveranciers die experts zijn in hun vakgebied. Wij kunnen u dan ook onafhankelijk adviseren over de vele mogelijkheden. Uiteraard kunt u de software ook zelf aanleveren.

Effectieve totaaloplossing

Wij informeren u graag over de mogelijkheden, uiteraard zijn uw wensen hierbij het uitgangspunt. Gecombineerd met onze designzuilen, monitoren en veelzijdige hardwaremogelijkheden helpen we u op deze manier aan een effectieve totaaloplossing tegen een concurrerende prijsstelling.

Eigen software

Indien gewenst kunt u ook uw eigen software gebruiken. Het is bij ons zelfs mogelijk om een lege behuizing met daarin uw eigen hardwarecomponenten en software aan te schaffen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, aarzel dus niet om contact op te nemen.

Informatiezuilen- en narrowcasting software

Door gebruik te maken van de juiste software op uw informatiezuilen en monitoren trekt u direct de aandacht. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om uw klant direct aan te zetten tot actie. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt met mogelijkheden om het gebruik van uw zuilen en monitoren te optimaliseren.
LEES VERDER 

Multitouch software

Voor Multitouch tables wordt specifieke software gebruikt. Deze (multi)touch software biedt een verzameling van applicaties waarmee u op een unieke manier uw producten en diensten kunt presenteren. Toon onder meer uw afbeeldingen, video’s, folders en websites binnen een multitouch omgeving of zet uw producten en diensten in de kijker via één van de games.
LEES VERDER 

Kioskbrowser en Lokanimatie

De beveiliging van uw informatiezuil of touchmonitor.
LEES VERDER 

Bekijk onze lokanimatie. Deze is te vergelijken met een screensaver, maar speciaal bedoeld om de aandacht van uw klanten te trekken. De lokanimatie kan worden aangepast aan uw wensen.
LEES VERDER