Informatiezuilen- en narrowcasting software

Door gebruik te maken van software op uw informatiezuilen en monitoren trekt u direct de aandacht van de klant. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om een call to action op de zuilen en touchmonitoren te plaatsen en uw klant direct aan te zetten tot de gewenste actie. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt met mogelijkheden om het gebruik van uw zuilen en monitoren te optimaliseren.

Lokanimaties

Wanneer er een aantal minuten geen gebruik wordt gemaakt van de zuil of touchmonitor vertoont deze een lokanimatie. Dit is te vergelijken met een screensaver, maar speciaal bedoeld om de aandacht van uw klanten te trekken. De lokanimatie wordt afgestemd op uw huisstijl zodat deze opvallend en aansprekend is voor uw klanten en bezoekers. Wij kunnen voor u een lokanimatie op maat maken maar u kunt ook kiezen voor een van onze standaard lokanimaties.


Aanleveren van bestanden

 • Voor het maken van een lokanimatie ontvangen wij graag uw logo digitaal als een vectorbestand (.eps, .ai, .pdf, .svg). U kunt uw ontwerpbureau of drukker vragen deze bestanden aan te leveren.
 • Wij vernemen graag of u in de lokanimatie bepaalde teksten verwerkt wilt hebben zoals bijvoorbeeld “Bekijk hier de website van…”, of een korte, pakkende (welkomst)tekst die bezoekers informeert over wat ze met de zuil of touchmonitor kunnen doen.
 • Indien u informatie heeft over de toepassing van de huisstijl van uw organisatie vernemen wij dit graag. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de locatie van het logo of het kleurgebruik in uw communicatie uitingen.
 • Indien gewenst kunt u het lettertype uit uw huisstijl aanleveren als .ttf (TrueType font) of .otf, voor PC. Wij kunnen dit lettertype dan gebruiken in de lokanimatie.
 • Eventueel fotomateriaal kunt u aanleveren in de juiste resolutie; deze is afhankelijk van het type beeldscherm in uw informatiezuil.

Lees meerSluit

Startpagina’s

Een startpagina is de pagina die u na de lokanimatie te zien krijgt. Hierop staan knoppen of links naar bijvoorbeeld websites, bedrijfspresentaties, documenten (Word, PDF), formulieren etc. U kunt zelf aangeven wat uw voorkeur is voor de startpagina zodat wij deze kunnen afstemmen op uw wensen en deze aansluit bij de lokanimatie.
Voorbeelden van startpagina’s kunt u vinden op diz.nl/software/startpaginas/.


Aanleveren van bestanden

 • Voor het maken van een startpagina ontvangen wij graag uw logo digitaal. Het logo dient in Adobe Illustrator of eps (vectoren) aangeleverd te worden. U kunt uw ontwerp-bureau of drukker vragen deze bestanden aan te leveren.
 • Wij vernemen graag of u in de startpagina bepaalde teksten verwerkt wilt hebben zoals bijvoorbeeld “Bekijk hier de website van…”, of een korte, pakkende (welkomst)tekst die bezoekers informeert over wat ze met de zuil of monitor kunnen doen.
 • Op een startpagina komen knoppen of links naar achterliggende pagina’s of toepassingen zoals websites, een bedrijfsfilm, PDF-documenten etc. Indien deze bestanden online beschikbaar zijn hebben wij hier de URL’s van nodig. Indien de bestanden op de informatiezuil zelf komen te staan (dus onafhankelijk van een internetverbinding) dan kunt u ons de bestanden aanleveren zodat wij deze hierop kunnen plaatsen.
 • Indien u informatie heeft over de toepassing van de huisstijl van uw organisatie vernemen wij dit graag. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de locatie van het logo of het kleurgebruik in uw communicatie uitingen.
 • Indien gewenst kunt u het lettertype uit uw huisstijl aanleveren als .ttf (TrueType font) of .otf, voor PC. Wij kunnen dit lettertype dan gebruiken in de startpagina’s.
 • Eventueel fotomateriaal kunt u aanleveren (72 dpi).

Lees meerSluit

Narrowcasting

Toon uw boodschap op het juiste moment op de juiste locatie aan de juiste doelgroep. Met behulp van narrowcastingsoftware bepaalt u zelf wat er wordt getoond en wanneer, zelfs op afstand kunt u aanpassingen doen. Met behulp van gebruiksvriendelijke software stelt u de content samen.

SiteKiosk en SiteRemote

SiteKiosk: de beveiliging van uw informatiezuil of monitor

De mening van een klant: “Het is niet te geloven hoe snel een klein kind een onbeveiligde computer kan laten crashen.” Als eigenaar van een informatiezuil of touchmonitor wilt u niet dat gebruikers uw computer opzettelijk of per ongeluk kunnen beschadigen. Met SiteKiosk houdt u het gebruik van uw softwareomgeving onder controle. U bepaalt wat de gebruiker kan doen en zien.
LEES VERDER >

SiteRemote: beheer op afstand

Met SiteRemote kunt u SiteKiosk op uw informatiezuilen of touchmonitor op afstand beheren. Het zorgt er tevens voor dat u rapporten kunt bijhouden over het gebruik van de zuil of monitor en u kunt op afstand het configuratiebestand aanpassen.
LEES VERDER >