Bestelzuil

Uw online verkooppunt in de winkel

Breng uw webshop naar de winkelvloer met een selfservice bestelzuil. Op deze wijze kunt u uw klant altijd van dienst zijn. Geen wachttijden en alle producten eenvoudig en snel te bestellen, wij maken het uw klant erg makkelijk! Creëer eenvoudig extra verkooppunten en voorkom dat uw klant naar de concurrent gaat.

Ook meer omzet en doorstroom genereren? Tevreden klanten en medewerkers? Nooit meer NEE verkopen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies of een passende offerte.

Met een bestelzuil beschikt u over een extra verkooppunt zonder inzet van personeel. Ook brengt u uw volledige online assortiment en mogelijkheden in-store beschikbaar. Op deze wijze vindt uw klant altijd alle productinformatie, uw winkel blijft een belangrijke bestemming voor uw klant en biedt een stuk extra beleving en verbetert zo de customer experience.

Of u nu een fysiek uitverkocht artikel toch wilt kunnen aanbieden in uw winkel, of uw klant een snelle en efficiënte bestelmogelijkheid wilt geven in uw restaurant, of in de supermarkt een zelfscan-en-go betaalzuil wilt inzetten: diz is uw partner.

Self-service bestelzuil

  • Koppeling geïntegreerde PIN-terminal met uw webshop
  • Koppeling bestelzuil met uw kassaomgeving
  • Veilige softwareomgeving en fysiek veilige betaaltransacties
  • Ruim assortiment publieksbestendige modellen
  • Integratie extra hardware zoals barcodescanner, bonprinter, etc.
  • Integratie webshopplatformen zoals Magento, Woocommerce, etc.

Keuzevrijheid

Een complete oplossing gekoppeld aan uw webshop? Of uw eigen oplossing met uw webdeveloper en payment provider?

Beproefd product

diz is marktleider en heeft vele grote en kleine retailers voorzien van bestelzuilen. Onze oplossingen zijn te vinden in alle winkels van Parfumerie Douglas, Didi, Only for Men, Hema, Zeb België, NorahFietsenwinkel.nl en vele anderen. Bij onze referenties zijn nog veel meer projecten te bekijken.

Advies

Door onze ervaring zijn wij in staat u gericht te adviseren. Als fabrikant kunnen wij uw bestelzuilen eenvoudig in uw eigen huisstijl vervaardigen. Pilot- of testzuilen zijn mogelijk. Bekijk een greep uit de bestelzuil modellen in ons modeloverzicht.

In de praktijk

Bekijk hieronder de video van Intersport Twinsport over hun webshopzuilen.

Ontdek ook de vele voordelen van onze digitale oplossingen en neem contact op. Wij vernemen graag uw wensen en doen u de allerbeste aanbieding!