Locaties

Musea

Interactie, tickets en bestellen in musea

Musea gaan met hun tijd mee. Tentoonstellingen worden dynamischer, collecties worden op een meer interactieve manier gepresenteerd.
Met een informatiezuil of multitouch table is het mogelijk de hele collectie van een museum te laten zien, zonder dat deze fysiek aanwezig is. U kunt meer vertellen in minder ruimte en bovendien in iedere gewenste taal.

REFERENTIES

Transport- en distributiecentra

Distrizuil bij Bavaria, Flora Holland en P en O Ferrymasters

De tijd die een vrachtwagen doorbrengt bij een dockingstation is bij voorkeur zo kort mogelijk. Een aanmeld- en registratiezuil stelt de chauffeur in staat direct al bij aankomst op het terrein de vrachtgegevens te laten inlezen en alle benodigde informatie rechtstreeks het systeem in te sturen. Het resultaat? Meer volume in minder doorlooptijd.

REFERENTIES

Ziekenhuizen

Aanmelden en registreren in ziekenhuizen

Nieuwe technologieën en toepassingen bieden naast hulp aan zorgprofessionals ook steeds meer voordelen en mogelijkheden voor de patiënt. Met een aanmeldzuil is het mogelijk om patiënten een sneller, digitaal alternatief te geven. Baliemedewerkers kunnen de vrijgekomen tijd gebruiken voor patiënten die extra aandacht nodig hebben of zich liever persoonlijk aanmelden.

REFERENTIES