Toepassingsmogelijkheden

 • Het tonen van uw webshop, bestellen
 • Logistieke dienstverlening
 • Digitale receptie
 • Self-service
 • Entertainment en social media
 • Tickets
 • Aanmelden, inchecken en registreren

 • Architectuur, ruimtelijk en industrieel design
 • Educatieve games
 • Virtuele demonstratie van b.v. machines
 • Projectteams, presentaties, interactief stroomschema
 • Vergadertafel met virtuele vergaderstukken
 • Wayfinding en interactieve plattegronden
 • Internet werkplekken

 • Communicatie
 • Narrowcasting en videowalls
 • Interactieve informatievoorziening
 • Promotiedoeleinden
 • Survey en loyalty
 • Foto- en beeldmanipulatie
 • Apps

Aanmeldzuil

Aanmeldzuilen in een ziekenhuis

Uw bezoeker kan zich eenvoudig en snel digitaal aanmelden op een aanmeldzuil. Met het touchscherm en additionele hardware zoals een barcodescanner, ID-reader, printer en een pas-dispenser creëren we een volledige self-service opstelling.

Referenties

App promotie zuil

Bestelzuil van "Ons Magazijn"

Promoot uw app op een groot scherm. De meeste van onze producten kunnen worden geleverd met geïntegreerde Android PC.

Referenties

Auto loket

Snel betalingen afhandelen vanuit de auto

Bedienbaar vanuit de auto, zorg voor korte wachttijden en tevreden bezoekers. In vele uitvoeringen verkrijgbaar en voor elke locatie een passende oplossing.

Referenties

Bestelzuil

Intersport Twinsport enthousiast over diz webshopzuil

Breng uw webshop naar de winkelvloer met een selfservice bestelzuil. Op deze wijze kunt u uw klant altijd van dienst zijn. Geen wachttijden en alle producten eenvoudig en snel te bestellen. Geïntegreerde betaal-terminal en scanner mogelijk.

Referenties

Bioscoop Ticketzuil

Rebiticks

Bestel uw tickets op deze self-service oplossing. Maak uw keuze op het touchscreen, betaal en uw ticket wordt geprint.

Referenties

Calamiteiten zuil

Calamiteiten musterpoint bij BP

Voor diverse grote oliemaatschappen vervaardigen wij calamiteiten zuilen. Hierop kunnen werknemers en bezoekers zich veilig melden bij een calamiteit. Voorzien van diverse innovatieve componenten.

Referenties

Camera zuil

Camerazuil

Ook voor uw camerazuil of photobooth is diz de juiste partij. Een publieksbestendige opstelling met geïntegreerde camera, conform uw wensen en eisen.

Referenties

Chauffeurszuil

Distrizuil chauffeurskiosk, Bavaria

Een volwaardige outdooroplossing zorgt voor stroomlijnen van uw distributie. Onze veelvuldig ingezette chauffeurszuilen zijn de manier op wachttijden te verkorten en een digitale vrachtbrief te implementeren.

Referenties

Check-in zuil

Self-check-in bij Easyhotel

Met een Self check-in zuil zorgt u voor een enorme update van uw hotel of gastenverblijf. Uw gasten zorgen zelf voor de correcte verwerking van hun reservering. Met een betaal-terminal en RF-ID scanner kan uw gast zelf de key-card/sleutelkaart registreren.

Referenties

Collaboration touch-table

Touchtafel voor groepsoverleg

Onze grote touchtafels zijn perfect geschikt voor brainstorm sessies, groepsoverleg, control rooms en vele andere locaties. Samenwerken in optima forma!

Referenties

Digitale buiten reclame

diz1200, Heuvelgalerij

Robuuste publieksbestendige outdoor producten, voorzien van een digitaal display achter veiligheidsglas. Toon uw boodschap op elke locatie.

Referenties

Digital signage

Kassaloos winkelen

Communiceer gericht met de doelgroep door opvallende en  attractieve informatie te tonen op onze grote displays. Verkrijgbaar in wand en staande modellen, voor indoor en outdoor.

Referenties

Digitale receptie

Digitale receptie bij Epcor

Laat uw bezoekers snel, gemakkelijk en eenvoudig aan- en afmelden met onze complete digitale receptie opstellingen. Een digitaal zelf-registratiesysteem heeft vele voordelen!

Referenties

Digitale salontafel

Digitale salontafel

Met een digitale salontafel biedt u uw gasten een innovatieve interactieve ervaring in een ontspannen setting.

Referenties

Digitale showroom

Digitale showroom bij Phoenix

Met digitale en interactieve oplossingen wordt uw showroom een experience center! Uw productinformatie digitaal raadplegen of met object-herkenning de show stelen. Maatwerk is geen probleem.

Referenties

Distri zuil

Distrizuil bij Bavaria, Flora Holland en P en O Ferrymasters

Efficiënte docking zonder rompslomp. Met de distri zuilen zorgt u voor efficiëntie in het transport. Het resultaat? Meer volume in minder doorlooptijd.

Referenties

Donatie zuil

Donatiezuil met contactloos betalen

Zorg voor een self-service donatie oplossing met onze donatiezuilen. Met het touchscreen kan informatie worden geraadpleegd en met de betaal-terminal of contactless-payment module wordt een donatie gegeven.

Referenties

Drive-thru kiosk

Drive-through kiosk bij Kuster Olie

Een outdoor drive-thru kiosk is voorzien van een groot formaat high-bright monitor en een innovatief communicatie systeem tussen klant (auto) en medewerker, zodat bestellingen snel en correct verwerkt worden.

Referenties

Easy order kiosk

Bestelzuil voor de horeca

Een easy-order kiosk is perfect inzetbaar in uw restaurant, snackbar, fast-food winkel of retail-locatie. Onze budgetvriendelijke en moderne bestelzuilen zorgen
voor een significant hogere bestelwaarde. De betaal-terminal, bonprinter en scanner worden geïntegreerd.

Referenties

Enquête zuil

Kiosk om een enquete af te nemen

Met onze enquête zuilen krijgt u een indruk van de mening van uw gasten, bezoekers of medewerkers. Op het gebruiksvriendelijke touchscreen kan de input snel en efficiënt worden ingegeven.

Referenties

Etalage displays

Displays met hoge lichtopbrengst voor in de etalage

Met grote opvallende displays met een hoge lichtopbrengst in uw etalage is uw boodschap altijd zichtbaar. Een digitale etalage is verkrijgbaar in vele formaten. Met recht Windowdressing 2.0.

Referenties

Fotokiosk

HEMA fotokiosk

Een complete publieksbestendige kiosk met geïntegreerde fotoprinter. Wij produceren self-service oplossingen voor HEMA en andere afnemers.

Referenties

Gambling kiosk

Sport-betting

Functionele sport-betting oplossingen, waarop gebruikers zelf weddenschappen kunnen aangaan en achtergrond informatie kunnen opzoeken. 24/7 toegang en geen wachtrijen.

Referenties

Games table

Digitale voetbaltafel

Grote multi-touch tafels met spannende games? Een Android game spelen op een 65 inch display? Een digitale voetbaltafel? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Referenties

Geheugentrainer

Geheugentrainer bij Topaz

Een multi-touch display geïntegreerd in een grote tafel, of in een verrijdbare opstelling. Regelmatige geheugentraining door ouderen verbetert de mentale prestaties, de aandacht en de concentratie.

Referenties

Gevangenis displays

Vandalisme bestendige infozuil voor gevangenissen en politiecellen

Deze zeer robuuste oplossingen zijn inzetbaar in huizen van bewaring, gevangenissen en politiecellen. Vandalismebestendig en op afstand beheerbaar. Diverse functies zijn zo mogelijk, zoals tv kijken, toilet doorspoelen, dag- en nachtverlichting en intercom.

Referenties

Grafwijzer zuil

Robuuste grafwijzer

Een outdoor zuil met een serene uitstraling, perfect inzetbaar als digitale grafwijzer. Op het touchscreen toetst u de achternaam in en de plattegrond wordt getoond en desgewenst afgedrukt.

Referenties

ID check zuil

Inchecken met ID-kaart

Een self-service kiosk met geïntegreerde paspoort/ID scanner. Zelfs een extra check middels camera is mogelijk. Check de ID van uw burgers, bezoekers, medewerkers of klanten. Professionele onbemande bezoekersregistratie! |

Referenties

Industrie zuil

Industriele werkplek bij de NS

Speciaal voor industrieel gebruikt ontwikkeld en verkrijgbaar in vele formaten en designs. Ook voor de voedselverwerkende industrie zijn er diverse mogelijkheden. Optionele aansluiting op perslucht om een overdruk te creëren.

Referenties

Infozuil

diz1432 informatiezuil, winkelcentrum Wijkerbaan

Een Infozuil is een zuil, binnen of op straat, waarop allerlei informatie via een beeldscherm geraadpleegd kan worden. Kies een infozuil uit het grootste assortiment van Nederland.

Referenties

Instructie zuil

Poortinstructie in het BP Trainingscenter

Met een instructie zuil geeft u duidelijke veiligheidsinformatie aan uw bezoekers. Met deze effectieve digitale poortinstructie (met examen) kunt u het veiligheidsgedrag op uw locatie te verbeteren.

Referenties

iPad zuil

Public-proof iPad behuizing

Ook voor de iPad zijn er diverse public-proof modellen verkrijgbaar. Op deze wijze beschermd u uw kostbare tablet tegen diefstal.

Referenties

Kids corner

Interactieve Kids Corner

Een interactieve kids corner is helemaal van deze tijd. Met onze multi-touch tafels en overige oplossingen heeft u geen kind aan ze.

Referenties

Loyalty zuil

Loyalty zuilen met speciale acties

Loyalty as a service, zet de klant centraal met onze loyalty zuilen. Zorg voor terugkerende klanten met speciale acties. Onze loyalty zuilen worden uitgerust met bijvoorbeeld een QR en barcodescanner en bonprinter.

Referenties

Luggage zuil

Bagage incheck voor BagPoint

Zelf bagage inchecken of gebruiken maken van een bagage-bezorgservice, alles is mogelijk met onze luggage zuilen.

Referenties

Menukaart zuil

Holland Casino, diz1527 P

Biedt uw klanten een digitale menukaart. Zo wordt bestellen wel heel gemakkelijk!

Referenties

Museum tafel

Multitouch-tafel Cultuurcentrum Zinder, Tiel

Breng uw collectie tot leven met een digitale museum tafel. Toon afbeeldingen en filmpjes op een innovatieve manier, te gebruiken door meerdere bezoekers gelijktijdig.

Referenties

Narrowcasting

Narrowcasting bij Iris Optiek

Voor al uw uitingen van interne en externe communicatie hebben wij passende oplossingen. Met onze displays in behuizing valt uw boodschap zeker op!

Referenties

Object herkenning

Object herkenning op een multitouch tafel

Met een multi-touch tafel met object-herkenning haalt u een zeer innovatieve oplossing in huis! Maak uw producten interactief, door het plaatsen op het schermoppervlak komt gekoppelde content automatisch te voorschijn.

Referenties

OV kiosk

Servicezuilen voor de RET Rotterdam

Een OV kiosk bestaat in vele vormen en maten. Onze OV Chipkaart palen zijn veelvuldig in gebruik. Maar ook onze OV ticket automaten en service- en informatie-kiosken zijn op menig perron te vinden.

Referenties

Parkeer automaat

P+R kiosken

Robuuste en publieksbestendige parkeerautomaten voor parkeergarages of in de open lucht. Vele inbouwcomponenten mogelijk, op deze wijze is een veilige ticketing-ervaring gegarandeerd.

Referenties

Presentatietafel

Vaillant op boot

Voor uw beurzen, personeelsvergaderingen, museum of ander evenement; onze presentatietafels zijn elektronisch in hoogte en kijkhoek instelbaar. Verkrijgbaar in diverse schermformaten.

Referenties

Productselector

Bruynzeel touchscreens

Een interactieve productselector waarop u op een innovatieve wijze producten kunt selecteren. Combineer, stel samen en bestel.

Referenties

Registratiezuil

Beurzen en evenementen

Overal waar bezoekers of gasten zich dienen te registeren is een registratiezuil een perfecte tool. Ontlast uw balie, receptie en beursmedewerkers en vertrouw op de beproefde techniek van onze registratiezuilen.

Referenties

Self ordering kiosk

Bestelzuil met pinmodule voor het bestellen van reproducties in het Van Gogh Museum.

Op een self ordering kiosk kan uw klant zelf producten bestellen. Met geïntegreerde PIN-automaat is afrekenen snel en efficiënt.

Referenties

Self-service kiosk

Zorghulpmiddelenpunt bij Medipoint

Met een self-service oplossing faciliteert u zelfbediening voor uw klanten of bezoekers. Denk aan het aanpassen van persoonlijke gegevens, het inzetten van een order, het aanmelden bij een organisatie, het lid worden of juist een lidmaatschap opzeggen. De mogelijkheden zijn legio.

Referenties

Servicezuil

Servicezuilen Gemeente Haarlem

Een servicezuil is een handige tool om uw gasten of burgers van dienst te zijn. Via de zuil worden allerhande zaken afgehandeld, digitaal en zonder wachttijden. Een grote variëteit aan modellen is beschikbaar.

Referenties

Smart payment system

Een complete betaaloplossing, met cards, cash (munt en/of papiergeld). Uiteraard in een robuuste en veilige kiosk waarop doeltreffend en klantvriendelijk de nodige handelingen kunnen worden verricht.

Referenties

Smartwall

Rabobank Smartwall

Een complete smartwall met diverse interactieve systemen geïntegreerd, dat is de kracht van diz. Een fabrikant met eigen design en engineering levert vak- en maatwerk, passend bij elke locatie!

Referenties

Supermarkt scanzuil

Zelfscanzuil Hoogvliet Supermarkten

De scanzuilen zijn niet meer weg te denken in de supermarktbranche. Diz levert complete scanzuilen waarop de klant de boodschappen kan scannen en kan afrekenen.

Referenties

Tablet-assisted sales

Tablet-assisted sales voor de retail

Voor vragen, achtergrondinformatie of het klaarzetten van een bestelling kan een medewerker in de retail gebruik maken van een tablet. Een compact medium dat zeker in combinatie met de juiste tablethoezen een handige tool is.

Referenties

Taxi zuil

Taxipunt

Het bestellen van vervoer was nog nooit zo gemakkelijk. De taxizuil zorgt voor een betere doorstroming van bezoekers terwijl het de receptie van bedrijven en instellingen ontlast.

Referenties

Ticket kiosk

Ticketkiosken Plopsaland (B)

Via deze self-service kiosken kunnen snel en eenvoudig toegangstickets worden aangeschaft. Voor indoor en outdoor gebruik. Lange wachtrijen aan de kassa’s worden hiermee vermeden.

Referenties

Tijdregistratie zuil

Tijdregistratieterminal

Met tijdregistratie- en toegangsterminals kunt u snel een eenvoudig de aan- en afwezigheid van medewerkers bijhouden. Een digitale all-in-one tool voor Urenmanagement.

Referenties

Toegangsterminal

Ticketzuilen in museum Naturalis

Een complete toegangsterminal met betaalmogelijkheid, ticketprinter, scanner en touchscreen. Voor elke locatie een passende oplossing.

Referenties

Toeristische infozuil

Toeristische infozuil voor VVV Nederland

Een toeristische infozuil is een doeltreffend medium om toeristen te informeren over actuele evenementen en bezienswaardigheden. Voor binnen en buiten toepassingen!

Referenties

Toiletruimte schermen

Toilet monitoren Gelderlandplein

RVS geslepen wandbehuizingen voor narrowcasting. Deze public-proof opstellingen zijn speciaal ontworpen voor toepassing in toiletruimten.

Referenties

Touch totem

diz1142 max P, Cardoen

Een interactieve totem voor binnen of buiten. Door het grote touchscherm is deze digitale pilaar perfect te plaatsen in winkelcentra, showrooms en welkomstruimten.

Referenties

Tourniquet zuil

Tourniquet zuil

Deze modulaire toegangssystemen zijn perfect inzetbaar als self-service draaipoort.

Referenties

Transport zuil

Transport zuil

Een digitale check-in of check-out oplossing, voor indoor of outdoor transporttoepassingen. Bedienbaar vanuit een vrachtauto of juist centraal geplaatst in het distributiecentrum.

Referenties

Videowall

Videowall voor Hommerson Casino's

Echt opvallen doe je met een videowall. Alle configuraties zijn mogelijk 2X2, 3X3 of iedere andere invulling. Naadloze integratie bij u op locatie.

Referenties

Voorraad kiosk

Voorraad kiosk

Al uw producten leverbaar uit voorraad? Plaats een voorraad kiosk in uw winkel.

Referenties

Wachtruimte wachtverzachter

Wachtruimte schermen Rabobank

Overal waar u moet wachten zorgen wij voor een wachtverzachter. Een digitaal scherm met nuttige informatie of entertainment.

Referenties

Wayfinding zuil

Wayfinding kiosk, Winkelcentrum De Barones, Breda

Een interactieve kaart op een groot touchscherm. Bepaal je bestemming en ontvang de route, met vele innovatieve toevoegingen.

Referenties

Webshop zuil

Webshop zuil, Suitable

Toon je webshop op de winkelvloer. Self-service kiosks met optioneel een geïntegreerde scanner en PIN-module.

Referenties

Weegzuil

Onbemand vrachten wegen met een weegzuil

Onbemand vrachten wegen met een weegkiosk. Met geïntegreerde contactless paslezer.

Referenties

Welkomstscherm

Digitale ontvangst met een welkomstscherm

Ontvang uw bezoekers digitaal en heet ze welkom met een digitaal welkomstscherm. In vele uitvoeringen verkrijgbaar.

Referenties

Zelf-scan zuil

Zelf-scan zuilen bij Wundermart

Self-check out voor uw klanten. Scan en betaal op een interactieve zelf-scan zuil.

Referenties

Ziekenhuis zuil

Handscanner in ziekenhuis

In ziekenhuizen vind u onze aanmeldzuilen maar ook specialistische gezondheidszuilen, poli-zuilen of handscanzuilen.

Referenties