Over ons

Wie zijn wij?

diz is ontwerper en fabrikant van informatiezuilen, monitorbehuizingen, multi-touch tafels en tabletoplossingen. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij marktleider in het inzetten van publieksbestendige, digitale en interactieve oplossingen. Zowel de overheid als het bedrijfsleven, in Nederland en ver daarbuiten, maakt gebruik van onze creatieve en toegankelijke oplossingen.
LEES VERDER

Wat doen wij?

diz adviseert, ontwerpt, produceert en ontzorgt. Vanuit onze ruime ervaring adviseren wij u gericht over de vele mogelijkheden en inbouwcomponenten van onze digitale producten. Van self-service kiosk tot informatiepunt, van aanmeldzuil tot wayfinding- of webshopkiosk, u bepaalt zelf de toepassing en uitstraling van onze producten. Wij willen dat ú goed voor de dag komt.
LEES VERDER

Waarom diz?

diz is onafhankelijk, innovatief en professioneel. Wij bieden een bewezen en beproefd product tegen een concurrerende prijsstelling. Indien gewenst slaan wij de handen ineen met onze softwarepartners om aan uw specifieke softwarewensen tegemoet te komen. Wij zijn flexibel en inventief. Ons team staat voor u klaar met de best passende digitale oplossingen!
LEES VERDER

Partners

Contact

Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon + 31 (0)79 – 362 40 40
E-mail info@diz.nl

MEER CONTACT