Waarom diz?

De professionele technici van diz

diz is onafhankelijk, innovatief en professioneel. Wij bieden een bewezen en beproefd product tegen een concurrerende prijsstelling. Indien gewenst slaan wij de handen ineen met onze softwarepartners om aan uw specifieke softwarewensen tegemoet te komen. Wij zijn flexibel en inventief. Ons team staat voor u klaar met de best passende digitale oplossingen!

Hardware en software mogelijkheden

Als een van de weinigen is diz een absolute specialist op het gebied van publieksbestendige behuizingen, zonder dat u bijbehorende apparatuur en programmatuur/software af hoeft te nemen. Dat betekent voor u dat diz de behuizingen volledig naar uw wensen kan ontwerpen of aanpassen. Uw eigen softwarespecialisten kunnen dan ook rekenen op een moeiteloze samenwerking.
Verlangt u wèl hardware en/of software bij uw informatiezuil of behuizing? Ook dat kan probleemloos. diz levert beproefde industriële hardwarecomponenten met een lange levensduur en werkt samen met verschillende softwarepartners die op elk gebied en voor elke branche een bewezen oplossing leveren.

Betrouwbaar voor al uw projecten

Van één of enkele stuks tot zeer grote projecten, diz is uw betrouwbare en aangewezen partner die u inzicht geeft in de exponentiële groei van nieuwe technologieën. Daarnaast bieden wij u hiervoor perfect passende (en veelal kostenbesparende) oplossingen.

Exclusief door eigen design

Alle informatiezuilen zijn aan te passen naar uw eigen huisstijl en wensen voor het ontwerp. Er wordt gebruik gemaakt van materialen als staal, RVS, glas, hout, kunststof etc. Hierbij richten wij ons op uw designwensen, gecombineerd met onze beproefde productiemethoden. Zo zorgen wij voor ergonomie en gebruiksgemak in al onze producten en blijft uw investering binnen de perken. Bent u benieuwd naar onze designs? Neem gerust contact met ons op, wij hebben vele voltooide projecten beschikbaar ter impressie.