SiteKiosk en SiteRemote

SiteKiosk: de beveiliging van uw informatiezuil of monitor

De mening van een klant: “Het is niet te geloven hoe snel een klein kind een onbeveiligde computer kan laten crashen.” Als eigenaar van een informatiezuil of monitor wilt u niet dat gebruikers uw computer opzettelijk of per ongeluk kan beschadigen. Met SiteKiosk houdt u het gebruik van uw internetomgeving onder controle. U bepaalt wat de gebruiker kan doen en zien.
LEES VERDER >

SiteRemote: beheer op afstand

Met SiteRemote kunt u SiteKiosk op uw informatiezuilen of touchmonitor op afstand beheren. Het zorgt er tevens voor dat u rapporten kunt bijhouden over het gebruik van de zuil of monitor en u kunt op afstand het configuratiebestand aanpassen. Indien gewenst kunt u SiteRemote voor een proefperiode van 30 dagen gratis gebruiken.
LEES VERDER >

SiteKiosk

Wat is SiteKiosk?

SiteKiosk is een zogenaamde ‘kioskbrowser’. Dit is een programma dat ervoor zorgt dat de gebruiker van uw informatiezuil of uw multitouch monitor in een veilige omgeving terecht komt. SiteKiosk functioneert als een ‘schil’ rondom de browser. Dat betekent dat alle websites en webgebaseerde toepassingen die onder de browser goed functioneren, ook onder SiteKiosk kunnen werken. U kunt zelf instellen welke applicaties en websites u aan het publiek wilt laten zien. Ook is het mogelijk om zogenaamde ‘schadelijke’ websites te blokkeren.

Veilige omgeving

SiteKiosk is ook een beveiligingssysteem voor de informatiezuil of monitor zelf. Zo kan een gebruiker bijvoorbeeld niet rechtstreeks in Windows komen. Dit is afgeschermd met een speciale toetsencombinatie en wachtwoord. Ook is het niet mogelijk om te downloaden, mailen of printen wanneer dit expliciet in SiteKiosk is uitgeschakeld. Zo ontstaat een veilige omgeving en kan de informatiezuil of monitor zonder problemen op een publiek netwerk worden aangesloten.

Uiterlijk van de schermen

U kunt zelf instellen hoe de schermen er voor de gebruiker uitzien. Zo is het mogelijk een website full screen te tonen of met een zichtbare knoppenbalk voor navigatie. Ook kunt u werken met een startpagina die is voorzien van knoppen naar de verschillende websites en applicaties.

Beheer

SiteKiosk stelt u in staat uw informatiezuil of multitouch monitor op een eenvoudige wijze te beheren:

 • Crash Detection & Automatisch herstel: crashes, foutmeldingen en problemen worden snel opgespoord en verholpen.
 • Log-out management: na elke sessie keert SiteKiosk automatisch terug naar de startpagina, sluit alle schermen en applicaties en verwijdert tijdelijke internetfiles en cookies.
 • Remote management: met SiteRemote, een extra module die u kunt aanschaffen bij SiteKiosk, kunt u op afstand de status en het gebruik van de informatiezuil of monitor volgen. Zo kunt u de configuratie van SiteKiosk aanpassen en de zuil of monitor uitschakelen en opnieuw opstarten.
 • Screensaver: deze treedt automatisch in werking op het moment dat de informatiezuil of monitor niet gebruikt wordt. Uiteraard bepaalt u zelf wat de screensaver weergeeft en na hoeveel tijd deze wordt getoond.

SiteKiosk is verkrijgbaar in drie licentiepakketten: Basic Version, NonProfit Edition en de Plus Bundle.

Basic Version

De Basic Version heeft de volgende eigenschappen:

 • De SiteKiosk Basic Version bevat alle benodigde functionaliteiten voor een informatiezuil in een publieke omgeving.
 • Een beveiligde omgeving voor websites: u kunt het surfgebied beperken door url’s op te geven waarvan u wilt dat de bezoeker ze kan bekijken of url’s blokkeren waarvan u juist niet wilt dat de bezoeker ze kan bekijken;
 • Een beveiligde omgeving voor Windows met de ingebouwde Security manager;
 • Beheer op afstand mogelijk met SiteRemote (aparte licentie noodzakelijk).
1 € 149,00* 50+ € 119,00*
5+ € 142,00* 100+ € 104,00*
10+ € 134,00* 250+ € 97,00*
20+ € 127,00* 500+ op aanvraag

* per licentie

Non Profit Edition

De Non Profit Edition is speciaal ontwikkeld voor overheid, semi-overheid en non-profitinstellingen. Dit licentiepakket biedt dezelfde mogelijkheden als de Basic Version met als extra eigenschap een filter waarmee schadelijke of ongewenste content kan worden geblokkeerd.
De organisatie moet een verklaring kunnen overleggen dat men geregistreerd staat als non-profit of educatieve instelling om voor deze versie in aanmerking te komen.

1-14 € 99,00* 15+ € 70,00*

* per licentie

Plus Bundle

De Plus Bundle heeft de volgende eigenschappen:

 • Alle eigenschappen van de Basic Version.
 • Een filter waarmee schadelijke of ongewenste content kan worden geblokkeerd.
 • De mogelijkheid om een virtueel toetsenbord op het beeldscherm te tonen door middel van een pop-up scherm.
 • De mogelijkheid om foto- en/of video opnamen met een webcam te maken en deze te verzenden per email.
 • Payment opties: het koppelen van de zuil of monitor aan een betaalunit voor het tegen betaling aanbieden van internet toegang.
1 € 200,00* 50+ € 170,00*
5+ € 196,00* 100+ € 160,00*
10+ € 190,00* 250+ € 150,00*
20+ € 180,00* 500+ op aanvraag

* per licentie

Updates

Update Basic Version naar versie 9
U kunt uw oude versie updaten naar de huidige versie 9. U dient hiervoor uw oude licentienummer aan ons door te geven.

1 € 89,00*

* per licentie

Update Non-Profit Edition naar versie 9
U kunt uw oude versie updaten naar de huidige versie 9. U dient hiervoor uw oude licentienummer aan ons door te geven.

1 € 49,00*

* per licentie

Upgrades

Upgrade Basic Version naar Plus Bundle
Indien u een licentiecode heeft voor de SiteKiosk Basic License, maar gebruik wilt maken van de mogelijkheden van de Plus Bundle kunt u een upgrade bestellen. U dient hiervoor uw oude licentienummer aan ons door te geven.

1 € 60,00*

* per licentie

SiteKiosk USB-stick

Deze USB-stick bevat alle SiteKiosk software producten met de benodigde drivers en een browser.

1 € 15,00 per USB-stick

Download trial SiteKiosk

Met deze shareware versie kunt u alle functionaliteiten van SiteKiosk en de plug-ins (Basic Version en Plus Bundle) uittesten. Er komt echter een melding op het scherm dat u gebruik maakt van een shareware versie. Voor het bestellen van een licentie kunt u contact met ons opnemen via telefoon +31 (0)79 362 40 40 of e-mail info@diz.nl

Download SiteKiosk voor Windows
Download SiteKiosk voor Android


SiteRemote

Met SiteRemote kunt u SiteKiosk op uw informatiezuilen of touchmonitor op afstand beheren. Het zorgt er tevens voor dat u rapporten kunt bijhouden over het gebruik van de zuil of monitor en u kunt op afstand het configuratiebestand aanpassen. Indien gewenst kunt u SiteRemote voor een proefperiode van 30 dagen gratis gebruiken door u hier aan te melden.

SiteRemote Cloud – Annual Plan (12 maanden)

1-19 € 69,00* 20+ € 50,00*

* per licentie

SiteRemote Cloud 25GB extra data verkeer

Het dataverkeer inbegrepen in de SiteRemote Cloud licentie is bij normaal gebruik voldoende (1.2 GB per terminal). Op uw SiteRemote Cloud account kunt u altijd de grootte van het resterende dataverkeer opvragen. Indien u echter meer dataverkeer wenst kunt u extra dataverkeer van 25GB bijbestellen.

1 € 49,00 per terminal