Multitouch software

Voor multitouch tables wordt specifieke software gebruikt. De (multi)touch applicatie suite biedt een verzameling van applicaties waarmee u op een unieke manier uw producten en diensten kunt presenteren. Toon onder meer uw productfoto’s, video’s, folders en websites binnen een multitouch omgeving of zet uw producten en diensten in de kijker via één van de games.

Multi-user

De (multi)touch applicatie suite biedt u de meest uitgebreide multi-user touch ervaring. De applicaties zijn gebundeld in verschillende pakketten die volledig aansluiten bij uw doelgroep. Het blijvend groeiende aantal applicaties biedt u constant uiteenlopende mogelijkheden om uw doelgroep te informeren en te entertainen.

Bekijk hieronder een video over de mogelijkheden van multitouch.

SiteKiosk en SiteRemote

SiteKiosk: de beveiliging van uw informatiezuil of monitor

De mening van een klant: “Het is niet te geloven hoe snel een klein kind een onbeveiligde computer kan laten crashen.” Als eigenaar van een informatiezuil of monitor wilt u niet dat gebruikers uw computer opzettelijk of per ongeluk kunnen beschadigen. Met SiteKiosk houdt u het gebruik van uw internetomgeving onder controle. U bepaalt wat de gebruiker kan doen en zien.
LEES VERDER >

SiteRemote: beheer op afstand

Met SiteRemote kunt u SiteKiosk op uw informatiezuilen of touchmonitor op afstand beheren. Het zorgt er tevens voor dat u rapporten kunt bijhouden over het gebruik van de zuil of monitor en u kunt op afstand het configuratiebestand aanpassen. Indien gewenst kunt u SiteRemote voor een proefperiode van 30 dagen gratis gebruiken.
LEES VERDER >