Vraag en antwoord

Diverse zuilen kunnen optioneel worden uitgerust met een touchscherm met geïntegreerde LED verlichtingsrand. De bijbehorende controller wordt aangesloten op de USB poort van uw PC. De LED verlichting kan op de volgende manieren worden geconfigureerd: Met behulp van de bijgeleverde software. Deze software functioneert alleen onder Windows OS. Met behulp van een LED controller protocol…

Lees verder >

Ap-Art B.V. / diz informatiezuilen neemt als bedrijf zijn verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaam omgaan met milieu, omgeving en grondstoffen. Veel van de door ons gebruikte grondstoffen en halffabricaten zijn geheel of gedeeltelijk geproduceerd uit gerecycled materiaal. Het belangrijkste component is staal. Ongeveer een derde van de wereldstaalproductie is op dit moment afkomstig van…

Lees verder >

Veel van onze producten zijn leverbaar uit voorraad. Deze dienen nog wel geassembleerd te worden en daarom werken wij met een levertermijn.

Lees verder >

In onze moderne showroom in Zoetermeer hebben wij een grote verscheidenheid aan digitale interactieve producten. Wij tonen u graag de vele modellen en mogelijkheden en geven u passend advies.

Lees verder >

Op al onze producten wordt een standaard fabrieksgarantie afgegeven van 24 maanden.

Lees verder >

Ja, dat kan. Naast een andere RAL-kleur kunnen we ook een bestickering voor u verzorgen. Dit kan een logo sticker zijn op het front van uw diz product. Maar ook een custom bestickering in een afwijkende maatvoering met een branding van uw keuze.

Lees verder >

Voordat u het product gaat reinigen dient u het product uit te schakelen en de stekker uit het stopcontact te halen. Het touchscherm kunt u reinigen met een klamvochtige microvezel doek met beeldschermreiniger. Dit uiteraard met in acht neming van onze veiligheidsinstructie.

Lees verder >

Ja, dat is mogelijk, mits dit een RAL-kleur is. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren.

Lees verder >

Ja, dat is mogelijk. Wij maken de behuizing dan exact op maat voor uw componenten. U kunt de componenten aanleveren bij onze engineering. Daar worden uw componenten ingemeten en digitaal verwerkt in de productietekening.

Lees verder >

Standaard wordt een diz product uiteraard voorzien van een beeldscherm, met of zonder touch-functionaliteit. Omdat bijna elk diz product modulair is uitgevoerd, is het mogelijk veel andere hardwarecomponenten te integreren.

Lees verder >

diz producten worden ontworpen en vervaardigd in Zoetermeer, Nederland. diz kiest voor de beste materialen, een zeer robuuste afwerking door middel van poedercoaten en productie met moderne machines en vakmensen.

Lees verder >

Elk diz product heeft een productnaam. Deze is als volgt opgebouwd: Allereerst ons merk diz. Vervolgens de eerste 2 cijfers uit de productserie waaruit het product afkomstig is. En daarna het schermformaat in inches.

Lees verder >

In het assortiment van diz zijn een groot aantal standaard producten te verkrijgen. Deze zijn ondergebracht in product series. Alle diz producten zijn publieksbestendig en doen nauwelijks voor elkaar onder.

Lees verder >

diz kan bijna alle modellen voorzien van een uitbreiding in het front ten behoeve van een betaalterminal. Op deze wijze wordt de betaalterminal veilig en publieksbestendig aan de zuil gemonteerd. We maken onderscheid tussen un-attended betaalterminals en toonbank betaalterminals.

Lees verder >

Elk diz product is voorzien van een vier- of vijf cijferig nummer. Dat is de dizcode, een uniek serienummer voor uw product. Op deze wijze kunnen we een product eenvoudig identificeren en terugvinden in onze administratie.

Lees verder >

Ja, dat is mogelijk. Elke zuil is voorzien van een af te sluiten servicedeur, waarachter het hardware-compartiment en de aansluitingen bereikbaar zijn. In dit compartiment dient een compacte PC geplaatst te worden. De PC die door diz standaard aangeboden wordt is een Ultra Small Form Factor PC (USFF PC).

Lees verder >

Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar in een landscape en een portrait versie. Een landscape scherm heeft de langste kant in de breedte. Een portrait scherm heeft de langste kant in de hoogte. Maar welke schermoriëntatie is nu de beste keuze?

Lees verder >

Een Android mini pc is een compacte computer die gebruikt kan worden in combinatie met onze producten. Het gebruik van een Android mini-pc biedt de vele van de tablet en smartphone bekende voordelen.

Lees verder >

Ja zeker! Ergonomie en gebruiksgemak is erg belangrijk. diz houdt bij het ontwerp altijd in gedachten hoe een gebruiker de zuil zo gemakkelijk en gerieflijk mogelijk kan benutten.

Lees verder >

Barcode scanners zijn apparaten die door middel van een lichtbron, lens en een lichtsensor verschillende soorten codes kunnen inlezen. Dit kan vanaf papier of vanaf bijvoorbeeld het scherm van een smartphone.

Lees verder >

Dit is een programma dat ervoor zorgt dat de gebruiker van de informatiezuil in een veilige en stabiele omgeving terecht komt. Een kioskbrowser functioneert als een ‘schil’ om de browser.

Lees verder >