Vraag en antwoord

Veel van onze producten zijn leverbaar uit voorraad. Deze dienen nog wel geassembleerd te worden en daarom werken wij met een levertermijn.

Lees verder >

In onze moderne showroom in Zoetermeer hebben wij een grote verscheidenheid aan digitale interactieve producten. Wij tonen u graag de vele modellen en mogelijkheden en geven u passend advies.

Lees verder >

Op al onze producten wordt een standaard fabrieksgarantie afgegeven van 24 maanden.

Lees verder >

Ja, dat kan. Naast een andere RAL-kleur kunnen we ook een bestickering voor u verzorgen. Dit kan een logo sticker zijn op het front van uw diz product. Maar ook een custom bestickering in een afwijkende maatvoering met een branding van uw keuze.

Lees verder >

Voordat u het product gaat reinigen dient u het product uit te schakelen en de stekker uit het stopcontact te halen. Het touchscherm kunt u reinigen met een klamvochtige microvezel doek met beeldschermreiniger. Dit uiteraard met in acht neming van onze veiligheidsinstructie.

Lees verder >

Ja, dat is mogelijk, mits dit een RAL-kleur is. RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren.

Lees verder >

Ja, dat is mogelijk. Wij maken de behuizing dan exact op maat voor uw componenten. U kunt de componenten aanleveren bij onze engineering. Daar worden uw componenten ingemeten en digitaal verwerkt in de productietekening.

Lees verder >

Standaard wordt een diz product uiteraard voorzien van een beeldscherm, met of zonder touch-functionaliteit. Omdat bijna elk diz product modulair is uitgevoerd, is het mogelijk veel andere hardwarecomponenten te integreren.

Lees verder >

diz producten worden ontworpen en vervaardigd in Zoetermeer, Nederland. diz kiest voor de beste materialen, een zeer robuuste afwerking door middel van poedercoaten en productie met moderne machines en vakmensen.

Lees verder >

Elk diz product heeft een productnaam. Deze is als volgt opgebouwd: Allereerst ons merk diz. Vervolgens de eerste 2 cijfers uit de productserie waaruit het product afkomstig is. En daarna het schermformaat in inches.

Lees verder >