De volgende stap in optimalisatie van uw transport en distributie

Distrizuil bij Bavaria, Flora Holland en P en O Ferrymasters

Opstoppingen behoren tot het verleden: razendsnel inchecken

Lange rijen wachtende vrachtwagens voor laad- en losterreinen, soms zelfs tot op de openbare weg, zijn tijdens piekuren een nachtmerrieachtig verschijnsel. De Distrizuil maakt een uiterst efficiënte en snelle incheckprocedure mogelijk en helpt u dergelijke ellenlange wachttijden te voorkomen. Handmatige ontvangst en controle bij de poort door uw medewerkers is niet langer nodig. De chauffeur rijdt eenvoudig naar de Distrizuil en kan daar, gewoon vanuit zijn cabine, alle benodigde aankomsthandelingen verrichten. Registraties en betalingen worden direct verwerkt. Dat schiet op!

Alles voor de chauffeur binnen handbereik

De Distrizuil is volledig aan te passen aan uw eigen procedures en u kunt naar wens uw eigen software gebruiken. Dat betekent dat de zuil naadloos aansluit bij uw bestaande warehousesysteem. Denk bij digitale componenten aan een barcodescanner, een sticker-of bonprinter, volledige vrachtbrieven op A4-formaat, maar ook zijn aparte compartimenten mogelijk waarin u zelf zaken voor de chauffeur kunt klaarleggen. De lijst met mogelijkheden is vrijwel eindeloos. En dit alles letterlijk binnen handbereik van de chauffeur, die comfortabel achter het stuur kan blijven zitten.

Efficiënte docking zonder rompslomp

De tijd die een vrachtwagen doorbrengt bij een dockingstation is bij voorkeur zo kort mogelijk. De Distrizuil stelt de chauffeur in staat direct al bij aankomst op het terrein de vrachtgegevens te laten inlezen en alle benodigde informatie rechtstreeks het systeem in te sturen. Veel meer dan het daadwerkelijke lossen en laden is dan bij het station niet meer nodig. Het resultaat? Meer volume in minder doorlooptijd.

Taalkloof bestaat niet meer

Nationaal of internationaal vervoer: de taal zal geen belemmering meer vormen. Chauffeurs van iedere nationaliteit vinden in de Distrizuil een eenvoudig toegankelijk hulpmiddel, dat hen in hun eigen taal door de aankomstprocedure heen begeleidt. Dát bespaart tijd en moeite en voorkomt kostbare misverstanden.

Geautomatiseerde veiligheid

Waar voorheen uw medewerkers de vrachtbrieven en papieren van een chauffeur zorgvuldig bestudeerden, stempelden en vervolgens pas de poort konden openen, neemt nu de Distrizuil deze belangrijke taak over. De chauffeur kan het terrein pas oprijden als de aankomstprocedure bij de zuil is afgewerkt. De zuil zelf is een vrijwel onverwoestbaar product, vervaardigd uit hoogwaardig staal. Bovendien is het mogelijk een camera en andere beveiligingscomponenten in de zuil te verwerken. Een geruststellend idee.

Bewezen effectief in de praktijk

De Distrizuil is een vernieuwend, slim en geavanceerd product. Maar wél een product waarvan de effectiviteit in de praktijk is vastgesteld. diz, al jarenlang dé specialist in het ontwerp en de productie van fraaie en duurzame selfservicezuilen, staat garant voor eersteklas kwaliteit en service.
Bedrijven als Bavaria en CNC gingen u voor. Neem ook een volgende stap in de optimalisatie van uw transport en distributie. Onze adviseurs staan u graag te woord.

 download de flyer