Succesvolle beurs Webwinkelvakdagen 2018

Beursstand van diz op de Webwinkel Vakdagen 2018

Na twee enerverende en sfeervolle beursdagen is diz druk met het navolgen van alle verzamelde leads. Deze editie van de Webwinkelvakdagen is weer een succes gebleken, waarbij de bezoekers de diz producten overal tegenkwamen op de beursvloer.

Ook op de stand van diz was het een komen en gaan van geïnteresseerden en vaste klanten. Vooral de kwaliteit en het fraaie design van de diz producten werd geroemd. “Hierin onderscheidt diz zich van andere aanbieders” merkt een van de bezoekers op. Nicole den Heijer van het diz salesteam geeft aan: “Een relevante beurs als de Webwinkelvakdagen is voor ons zeer interessant. Ondanks dat de webshopzuilen van diz al bij een groot aantal retailers in gebruik zijn, hebben we tijdens de beurs vele nieuwe contacten opgedaan, die aangaven dat ze lang op zoek zijn geweest naar juist onze publieksbestendige oplossingen”.

Heeft u geen kans gezien ons op de beurs te bezoeken of te spreken? Onze showroom in Zoetermeer staat vol met innovatieve digitale oplossingen, wij maken graag een afspraak!