Klantenteller in de praktijk

Het filiaal van Bruynzeel Keukens in het Alexandrium te Rotterdam heeft inmiddels flink wat ervaring opgedaan met de klantenteller van diz. De opvallende zuil met display toont herkenbare STOP / GO symbolen, opgemaakt in de huisstijl van Bruynzeel Keukens. De sensor-gebaseerde klantenteller is via een app bedienbaar via de mobiele telefoon van de filiaalmanager.

Bruynzeel Keukens is erg enthousiast, dit blijkt uit de ervaring van Leoni, verkoopadviseur: “Als jij en je andere collega’s in gesprek zijn met klanten wil je niet tussendoor nog de ingang moeten bewaken. De people counting kiosk maakt inzichtelijk hoeveel mensen er in je winkel zijn en maakt klanten er bij de ingang vriendelijk op attent dat het maximaal aantal bezoekers voor de winkel bereikt is. De kiosk neemt daarmee een taak uit onze handen. Via de app kun je makkelijk in de gaten houden hoeveel klanten er in de winkel zijn, zonder dat je naar de ingang hoeft te lopen om op de kiosk te kijken. Ik heb het gebruik van de people counting kiosk als zeer prettig ervaren en ik vindt het zeker een aanrader voor andere winkels/bedrijven”.

Met de klantenteller van diz beperk je automatisch het aantal personen in een ruimte of winkel. Met deze digitale people-counter voldoe je aan de richtlijnen en zorg je voor een geautomatiseerd deurbeleid. Het maximaal aantal bezoekers wordt eenvoudig gedoseerd, zonder omkijken. Zo wordt voldoende afstand houden erg gemakkelijk. Plug-and-play en instelbaar via een handige app.

Meer weten? Bekijk het filmpje en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.