Een nieuw hoofdstuk voor Ap-art – diz

Per 1 januari 2024 heeft Bas Hillen zijn positie als Algemeen-Directeur bij Ap-art bv neergelegd, het oorspronkelijke ontwerpbureau dat hij in 1994 oprichtte. Zijn ondernemersreis mondde uit in de ontwikkeling van de allereerste informatiezuil, waarmee ook de merknaam diz (digitale informatiezuil) werd geïntroduceerd.

Sinds het begin van zijn ondernemersreis heeft het bedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt. Het vooraanstaande merk “diz” is zeer bekend geworden binnen de Benelux en heeft daarnaast een aanzienlijke naamsbekendheid opgebouwd wereldwijd.

Bas Hillen blikt terug op de evolutie van Ap-art bv en diz. Hij benadrukt het harde werk van alle medewerkers, wat resulteerde in een zeer professionele en succesvolle onderneming met een indrukwekkende klantenkring.

De opvolger en zakenpartner van Bas Hillen, Felix Petersen, is met enthousiasme verwelkomd als nieuwe Directeur-Grootaandeelhouder (DGA). Felix, verantwoordelijk als technisch ontwikkelaar, is klaar voor zijn nieuwe functie als Algemeen Directeur. Met de ondernemersvisie, scherpe focus en het enthousiasme
van Felix, staat Ap-art bv – diz volgens Bas klaar voor een nieuwe fase als kiosk fabrikant.

Bas zal Felix de komende 18 maanden vanaf de zijlijn ondersteunen met zijn ervaring en expertise. Deze periode is bedoeld om een soepele bestuursovergang te realiseren en de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Felix Petersen kijkt ernaar uit om de leiding over te nemen en ziet de komende jaren als een periode van verdere groei en productontwikkeling. Hij benadrukt het belang van Bas Hillen’s onmiskenbare bijdrage aan Ap-art bv – diz en spreekt de dankbaarheid van het bedrijf uit voor het fundament dat onder zijn leiding is gelegd.

Een nieuw hoofdstuk begint voor Ap-art bv, waarbij het bedrijf uitkijkt naar een mooie en succesvolle toekomst!