Instellingen Kioskbrowser

• Vul hier uw bedrijfsnaam in waaronder uw bestelling in onze administratie staat.
  • Vul hier uw contactpersoon binnen uw organisatie in die eventuele vragen over de gewenste instellingen kan beantwoorden.
  • Instellingen

• Vul hier het complete adres van de startpagina van uw website in. Bijvoorbeeld: https://www.uwwebsite.nl
  • Indien u bij ons een lokanimatie (screensaver) heeft afgenomen dan kunt u deze vraag met 'Ja' beantwoorden.
  • Dit wordt automatisch geactiveerd zodra uw product niet in gebruik is. 2 minuten is standaard. Korter of langer is ook mogelijk, afhankelijk van wat er getoond wordt op uw website.
    Wij kunnen verschillende knoppen voor u instellen in de kioskbrowser, zodat er gemakkelijk genavigeerd kan worden. Het is ook mogelijk uw website in een volledig scherm te tonen (full screen).
  • ma t/m zo
    U kunt deze informatie alleen invullen indien u een Windows systeem heeft aangeschaft.
  • madiwodovrzazo
    U kunt deze informatie alleen invullen indien u een Windows systeem heeft aangeschaft.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.