Startpagina’s

Wat is een startpagina?

Een startpagina is de pagina die u na een lokanimatie te zien krijgt. Hierop staan knoppen of links naar bijvoorbeeld websites, bedrijfspresentaties, documenten (Word, PDF), formulieren etc. U kunt zelf aangeven wat uw voorkeur is voor de startpagina zodat wij deze kunnen afstemmen op uw wensen en deze aansluit bij de lokanimatie.
Een handleiding om zelf teksten en kleuren te kunnen wijzigen wordt bijgeleverd.


Aanleveren van bestanden

  • Voor het maken van een startpagina ontvangen wij graag uw logo in vectoren. Dit zijn bestanden van het type .ai, .eps, .pdf of .svg. Uw ontwerpbureau, drukker of webbouwer kan u deze bestanden ongetwijfeld aanleveren.
  • Wij vernemen graag of u in de startpagina bepaalde teksten verwerkt wilt hebben zoals bijvoorbeeld “Bekijk hier de website van…”, of een korte, pakkende (welkomst)tekst die bezoekers informeert over wat ze met de zuil of monitor kunnen doen.
  • Wilt u deze teksten in een bepaald lettertype, dan kunt u dit lettertype aanleveren als TrueType (.ttf) of als webfont, dit zijn bestanden van het type .eot, woff en .woff2. Lettertypen installeren wij alleen op de pc die in uw zuil komt.
  • Op een startpagina komen knoppen of links naar achterliggende pagina’s of toepassingen zoals websites, een bedrijfsfilm, PDF-documenten etc. Indien deze bestanden online beschikbaar zijn hebben wij hier de URL’s van nodig. Indien de bestanden op de informatiezuil zelf komen te staan (dus onafhankelijk van een internetverbinding) dan kunt u ons de bestanden aanleveren zodat wij deze hierop kunnen plaatsen.
  • Indien u informatie heeft over de toepassing van de huisstijl van uw organisatie vernemen wij dit graag. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de locatie van het logo of het kleurgebruik in uw communicatie uitingen.
  • Eventueel te gebruiken fotomateriaal kunt u aanleveren in overleg. Welke foto’s bruikbaar zijn voor bijvoorbeeld een achtergrond hangt onder meer af van de resolutie en het formaat van de monitor in uw informatiezuil.