Phoenix Contact kiest voor een designoplossing met object herkenning

Phoenix Contact is een wereldwijd actieve onderneming en marktleider in de aansluit- en automatiseringstechniek. De ondernemingswaarden van Phoenix Contact zijn gericht op innovatie en een vooraanstaande technologische positie. Als deze onderneming dan op zoek is naar een passende digitale oplossing voor in de showroom te Zevenaar, dan trekt diz alle registers open! Na een bezoek aan de locatie zijn diverse visuele ontwerpen vervaardigd, geheel conform de wensen en eisen van deze klant.

Het resultaat is een zeer fraaie custom multi-touch tafel op barhoogte, met een lengte van maar liefst vijf en een halve meter. De houten tafel met stalen elementen is afgewerkt met gelakt olijf essen fineer. Een slank en chic model met een open design, voorzien van een 55 inch multi-touch scherm. Tevens heeft diz een bijpassende achterwand voorzien, waarin een 55 inch narrowcasting display is opgenomen, met aan de achterzijde een verlicht logo paneel.

Object herkenning, Phoenix Contact
Object herkenning, Phoenix Contact

Deze unieke tafel vervult een belangrijke functie in de showroom. Met behulp van object-herkenningssoftware kunnen daadwerkelijk producten van Phoenix Contact op het multi-touch scherm worden geplaatst, waarna de bijbehorende productinformatie automatisch getoond wordt op het scherm. Tevens is het mogelijk diverse websites te raadplegen en allerhande technische informatie te bekijken. De klant kan de digitale brochures bekijken en deze (na het invullen van een e-mail adres) ook direct downloaden en meenemen.

Ook voor maatwerk en custom oplossingen is diz de juiste partij. Ook op zoek naar een unieke toepassing? Wij verzorgen graag een ontwerp en passend voorstel.