Iris Optiek met recht een Next Generation Store

De bekende optiekketen Iris Optiek heeft onlangs een van hun filialen volledig verbouwd en gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn: een revolutionaire Next Generation Store, voorzien van de modernste oogmeetapparatuur en fraaie digitale designoplossingen die allen op elkaar afgestemd zijn qua boodschap en communicatie.

Het pand aan de gerenommeerde Frederik Hendriklaan te Den Haag trekt direct de aandacht. In de etalage zijn een tweetal grote displays geplaatst met een zeer hoge lichtopbrengst. Op deze wijze komt de getoonde boodschap onder alle weersomstandigheden duidelijk over, een flinke attentiewaarde is gegarandeerd.

“Wachtverzachter”

Eigenaar Andre Verhoeve is met recht trots op zijn goedlopende optiekbedrijf met een uitstekende reputatie. Klantgerichtheid en expertise hebben bij Iris Optiek de grootste prioriteit, de diverse digitale oplossingen van diz dragen hier hun steentje aan bij. Een tweetal tablets in draaibare publieksbestendige behuizing dienen als “wachtverzachter” voor wachtende klanten. Op de wanden in de winkel zijn diverse ultra-platte behuizingen voorzien van LED-displays gesitueerd. Op deze displays worden de gecombineerde narrowcastinguitingen getoond.

Ook voor uw filiaal heeft diz een bij het interieur en inrichting passende totaaloplossing, neemt u contact op met ons verkoopteam voor meer informatie via info@diz.nl of telefoonnummer + 31 (0)79 – 362 40 40

© diz, januari 2016