De Buren: afleveren of ophalen van online aankopen

Mis nooit meer een bezorging

De Buren Afhaalcentrum verhuurt kluisruimtes aan bedrijven en particulieren. Voor een dag maar ook voor een jaar. Met een kluis bij de Buren kun je als particulier en/of ondernemer te allen tijde, ook buiten reguliere kantoortijden, pakketjes (laten) bezorgen en afhalen. Zowel eenmalig huren als een vaste kluis huren is mogelijk.

Kluis voor koper en verkoper

Wanneer je iets online verkoopt en geen tijd hebt om de koper te ontvangen, is een kluisje bij de Buren de perfecte oplossing.
Online winkelen en ruime openingstijden horen bij onze 24-uurs economie. De Buren biedt zowel zakelijke als particuliere klanten het gemak: een automatische sms of e-mail als hun zending binnen is, met een code om de kluis (eenmalig) te openen. Met deze overdraagbare code kan jij als koper of de andere persoon aan wie je verkoopt de kluis openen. Zo kan men de bestelling dag en nacht afhalen op een tijdstip naar keuze.

diz betaalkiosken

Ook voor dit spraakmakende project is diz benaderd voor de ontwikkeling van de kiosken in het interieur van de Buren Afhaalcentra. De eerste twee kiosken zijn geplaatst in de vestiging van de Buren aan de Diamantstraat in Hengelo. Op de door diz ontwikkelde kiosken kan men de kluis en eventueel de inhoud hiervan betalen via pin of met het tegoed op de klantenkaart. De kiosken zijn tevens voorzien van een topmonitor met informatie over de Buren.
© diz, 1 november 2011