Wayfinder in winkelcentrum De Barones Breda

Wayfinder winkelcentrum Barones Breda

Kroonenberg Groep streeft naar het leveren van toegevoegde waarde aan de kwaliteit van winkelen, werken en wonen. Hierbij combineren ze winkelen en werken met representatieve omgeving, goede bereikbaarheid en een goed voorzieningenniveau. Kroonenberg Groep gaat hierbij uit van binnenstedelijke A1 locaties.

diz heeft in opdracht van de Kroonenberg Groep een derde wayfinder geplaatst in het winkelcentrum De Barones in Breda. De naam zegt het al; ‘wayfinder’, bezoekers van het winkelcentrum kunnen door middel van deze digitale oplossing ‘de weg vinden’ naar de juiste locatie in het centrum. Het is een informatiepunt voor de bezoekers; op het scherm van de wayfinder is een plattegrond weergegeven van de winkels en faciliteiten die zich in en rondom het winkelcentrum bevinden.

Nog niet zo lang geleden is Breda uitgeroepen tot ‘Beste Binnenstad van Nederland’. Een dagje shoppen in Breda begint bij de Barones. In deze overdekte en compleet vernieuwde winkelpassage in het historische hart van Breda, kun je comfortabel en eindeloos winkelen.