Oplossingsgericht denken in tijden van Corona

De huidige situatie vraagt om onorthodox denken en handelen. Direct persoonlijk contact wordt op dit moment ontmoedigd door de anderhalve meter afstand die in acht genomen dient te worden. Voor nu, maar ook in een toekomstige samenleving waarbij direct persoonlijk contact wellicht niet meer zo vanzelfsprekend is, kan in veel situaties een digitale zuil worden ingezet.

Hoe kan een digitale zuil van pas komen?
Met een digitale zuil beschikt u over een self-service oplossing. Op het touchscherm kan uw klant of bezoeker zelf aan de slag, zonder een persoonlijk contactmoment met een medewerker. Zo voldoet u aan de richtlijnen. Met diverse ingebouwde componenten wordt heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de bestelzuilen bij McDonald’s en andere afhaallocaties. Of een digitale receptie bij een bedrijf, een check-in zuil bij een hotel, een ticketzuil bij een dierentuin of de vele aanmeldzuilen bij ziekenhuizen. Met contactloos betalen, RFID-techniek, videobellen en andere innovatieve toepassingen kan op afstand worden gewerkt. Ook voor wachtrij-management en toegangsregulatie kunnen onze producten worden ingezet. De mogelijkheden zijn eindeloos, samen met onze creatieve softwarepartners bieden we voor elke situatie een passende oplossing.

Reinigen
Net als andere veel gebruikte oppervlakken zoals deurklinken, trapleuningen en winkelwagentjes dient een touchscherm uiteraard frequent gereinigd te worden. Onze touchschermen zijn voorzien van een volledig vlak glazen touchfront en zijn eenvoudig te schoon te maken.

Het touchscherm kunt u reinigen met een klamvochtige microvezel doek met beeldschermreiniger. Dit uiteraard met in acht neming van onze veiligheidsinstructie.

Indien het touchscherm/front ook ontsmet dient te worden dan kunt u alcohol 70% (Ethanol) of Bacillol AF doekjes (Propan-1-ol 450 mg/g; Propan-2-ol 250 mg/g + 47 mg/g Ethanol) gebruiken.

Zorg voor een schoon touchscherm. De frequentie van reinigen is afhankelijk van de intensiteit waarmee het product gebruikt wordt.

Veiligheid en zekerheid
En wilt u nog meer veiligheid bieden? Dan zijn onze desinfectiezuilen een meerwaarde. Ook dispenserhouders op bestaande zuilen zijn prima mogelijk, zodat na het gebruik van de zuil de handen gedesinfecteerd kunnen worden. Onze producten worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek in Zoetermeer, dus korte lijnen en een snelle levering.

Wij denken graag met u mee om ook voor uw situatie een passende oplossing te vinden. Neem contact op voor vrijblijvend advies.