Nieuwe aanmeldzuilen voor Antwerp Euroterminal

Antwerp Euroterminal , de grootste multipurpose terminal in Europa, heeft diz zuilen in gebruik voor het aanmelden van de vele chauffeurs die aankomen bij deze terminal. diz heeft vorige week weer een aantal nieuwe zuilen afgeleverd, met een maatwerk printermeubel.

Deze complete self-service kiosken zijn voorzien van een touchmonitor, een RVS toetsenbord, een camera, een A4 printer, een paspoortscanner, een carddispenser (300 pasjes) en diverse componenten. Chauffeurs (honderden per dag) komen hier aan en moeten zichzelf kunnen identificeren voor ze verder Europa in mogen. Vroeger werd zo’n controle gedaan door een receptionist of een portier, nu doet de selfservice kiosk dat. Geen direct fysiek contact. Chauffeurs selecteren eerst hun eigen taal en krijgen ook de verdere ondersteuning in hun moedertaal te zien en te horen. Vervolgens wordt hun paspoort gescand en gecontroleerd op echtheid, wordt er een foto gemaakt en tot slot wordt een toegangsbewijs geprint.

Ook op zoek naar een zuil met diverse componenten? Onze modulaire modellen kunnen eenvoudig worden uitgebreid. Neem contact op voor meer informatie.