Historisch Informatie Punt geopend in Cultuurcentrum Zinder

Eind 2017 is het Historisch Informatie Punt geopend in Cultuurcentrum Zinder in de gemeente Tiel. Het Historisch Informatie Punt is een digitale multitouch tafel waarop foto’s, filmpjes en informatie over Tiel en omgeving wordt getoond. Daarnaast is er een bijbehorende vitrinekast/tafel geplaatst in dezelfde “look and feel”. Deze vitrinekast/tafel toont materiaal uit het Flipje en Streekmuseum en het Regionaal Archief Rivierenland. Beide tafels zijn door diz exclusief voor dit project ontworpen. Bijzonder bij dit ontwerp zijn de afbeeldingen op de basis van het meubel. De door de gemeente gekozen afbeeldingen zijn met een speciale druktechniek direct op het geperforeerde materiaal aangebracht.

Een aantal voordelen van de tafels:

  • De digitale tafel heeft een geïntegreerde 46” P-cap multi-touch monitor waardoor het mogelijk is de tafel met meerdere personen tegelijk te bedienen.
  • De slimme technologie maakt complexe vingerbewegingen als grijpen, uitrekken, draaien en schuiven van objecten op het scherm mogelijk.
  • Beide tafels zijn voorzien van verborgen wieltjes waardoor deze op verschillende plekken kunnen worden neergezet.

Wilt u meer informatie over de digitale oplossingen van diz? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam via info@diz.nl of + 31 (0)79 – 362 40 40.