Corona-proof productoverzicht

diz heeft een groot aantal producten ontwikkeld die perfect aansluiten bij de huidige 1,5 meter samenleving en hygiëne eisen. Met deze oplossingen kunt u uw klanten, bezoekers en personeel zekerheid bieden en voldoet u aan de richtlijnen. Hieronder vind u een overzicht van deze producten:


Desinfectie zuil

desinfectiezuil

Met onze gebruiksvriendelijke desinfectiezuilen geeft u uw klanten en personeel de noodzakelijke bescherming. Zij kunnen eenvoudig en snel de Corona-zelftest op het touchscherm doorlopen en vervolgens op de juiste wijze de handen desinfecteren.


Digitale people counter

klantenteller Bruynzeel

Social distancing blijft een belangrijke maatregel in de strijd tegen Corona. Maar hoe beperk je het aantal personen in een ruimte of winkel? Met de digitale people counter voldoe je aan de richtlijnen en zorg je voor een geautomatiseerd deurbeleid.


Tourniquet people counter

people counter tourniquet

In situaties waar de toegangscontrole écht van groot belang is kunnen wij een tourniquet met draaikruis plaatsen. Deze registreert en telt het aantal bezoekers en geeft duidelijk aan op de monitor of je naar binnen mag of nog even moet wachten.


Easy-order zuil

bestelzuil met desinfectiepomp

Onze bestelzuilen tonen uw eigen menu op het touchscherm. Uw gasten kunnen zelf de bestelling plaatsen, afrekenen en plaatsnemen. De keuken krijgt de bestelling binnen en kan aan de slag. Uitserveren en eet smakelijk! Zonder direct persoonlijk contact, passend bij de huidige 1,5 m samenleving. Optioneel met buzzer en desinfectiepomp.


Self-service oplossingen beperken de contactmomenten

En zo zijn er nog veel meer oplossingen. Met een digitale zuil beschikt u immers over een self-service oplossing. Op het touchscherm kan uw klant of bezoeker veilig zelf aan de slag, zonder een direct persoonlijk contactmoment met een medewerker. Met diverse ingebouwde componenten wordt heel veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een digitale receptie bij een bedrijf, een check-in zuil bij een hotel, een ticketzuil bij een dierentuin of de vele aanmeldzuilen bij ziekenhuizen. Met contactloos betalen, RFID-techniek, videobellen en andere innovatieve toepassingen kan op afstand worden gewerkt. De mogelijkheden zijn eindeloos, samen met onze creatieve softwarepartners bieden we voor elke situatie een passende oplossing.

Meer weten over onze Corona-proof producten? Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd even contact opnemen.
Bel + 31 (0)79 – 362 40 40 of stuur een e-mail naar info@diz.nl