Bestelzuilen in alle soorten en maten, ready to serve!

bestelzuilen overzicht

We hebben voor u een aantal van onze digitale self-ordering kiosken verzameld, inclusief hardwarecomponenten. Maak een keuze uit de modellen en neem vandaag nog contact op voor een concurrerend voorstel.

De voordelen op een rij

  • Voorkom lange wachtrijen en laat klanten op veilige afstand digitaal bestellen.
  • Realiseer een hogere bestelwaarde en bespaar op personeelskosten.
  • Onze producten worden u aangeboden zonder software en koppelingen.
  • Branding en signing in uw huisstijl is mogelijk.

Bestelzuil Easy-order

Bestelzuilen Easy Order
diz300 serie

Voorzien van een professionele 22 inch of 27 inch touchmonitor. Ook in dubbelzijdige uitvoering of gecombineerd met een narrowcasting display verkrijgbaar. Met diverse inbouwcomponenten zoals een QR-code- en barcodescanner, bonprinter en betaalterminal.


Bestelzuil

diz bestelzuilen
diz1800 serie

Voorzien van een professionele 22 inch touchmonitor. Optioneel met topmonitor of signage-plaat. Inbouwcomponenten zijn mogelijk zoals een QR-code- en barcodescanner, bonprinter en betaalterminal.


Compact self-service kassasysteem

Compact self-service kassasysteem
diz1810

Een zeer voordelige oplossing is ons self-service baliemodel. Deze kiosk is voorzien van een professioneel 10, 15 of 22 inch all-in-one touchdevice in landscape en portrait uitvoering. Diverse componenten zijn mogelijk, zoals een QR-code- en barcodescanner. Ook een bonprinter en een betaalterminal kunnen worden toegevoegd aan deze praktische opstelling.


Outdoor bestelzuil

Outdoor bestelzuilen
diz1100 serie

Volledig weerbestendig en perfect inzetbaar op uw buitenlocatie. Optioneel is deze bestelzuil verrijdbaar. Ideaal om in de huidige situatie op afstand te bestellen, zonder direct persoonlijk contact.


Drive-through kiosk

Drive-through kiosk
diz5000 serie

Fraaie buitentotem met groot narrowcasting display, microfoon en speakers. Volledig weerbestendig en perfect inzetbaar op uw drive-through locatie. Bestellen vanuit de auto, snel en gemakkelijk.