Bestelzuilen Horeca bieden vele voordelen

Bestelzuil voor de horeca

De bestelzuil is één van de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de horeca. Het is dan ook zaak om goed voorbereid te zijn op het moment dat de horeca weer open mag. Onze bestelzuilen zijn perfect inzetbaar in bijvoorbeeld fastfood, cafetaria, eetcafé, snackbar, lunchroom of ijssalon. Maar ook in bedrijfsrestaurants zorgen onze bestelzuilen voor substantiële voordelen!

Steeds meer ondernemers zien deze voordelen:

  • Beperk het aantal fysieke contactmomenten tussen gasten en personeel.
  • Reserveren en bestellen aan de deur/ingang.
  • Hogere gemiddelde besteding op een bestelzuil.
  • Bespaar op personeelskosten.
  • Betere doorstroming in je zaak.

Het inzetten van een bestelzuil is dé manier om de rij bij de counter te verkleinen, je kunt meer orders tegelijk ontvangen en je team kan zich focussen op de bereiding.

Wij kunnen de bestelzuil leveren passend bij uw (kassa)systeem, en desgewenst inclusief uw digitale menu, een keukenscherm, een keukenbonprinter, een nummerafroepscherm, etc.

Bestelzuilen zijn overigens niet alleen voor de grote exploitanten interessant. Ook kleine ondernemers kunnen hiervan profiteren. De investering is te overzien en verdient zich vanzelf weer terug.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel, passend bij uw wensen en locatie. Tel. +31 (0)79-362 40 40 of info@diz.nl