Bestelzuil Horeca

De diz 322 is perfect inzetbaar in uw restaurant, snackbar, fast-food winkel of retail-locatie. Deze budget-vriendelijke en moderne bestelzuilen kunnen zorgen voor een significant hogere bestelwaarde. De gemiddelde orderwaarde op digitale bestelzuilen ligt bij McDonald’s in Nederland anderhalf tot twee keer hoger dan bij een reguliere kassa!

Bespaar op personeelskosten en zorg daarbij voor tevreden klanten en korte wachtrijen. Onze bestelzuilen zijn publieksbestendig en vervaardigd uit staal, afgewerkt met een zeer harde poedercoating.

Deze door diz ontworpen en gefabriceerde bestelzuilen zijn uitgevoerd met een edge-to-edge P-CAP touchscherm in 22 inch of 27 inch, in een enkele of dubbele uitvoering. Ook een betaal-terminal, bonprinter en scanner zijn geïntegreerd.

Een self-service bestelkiosk biedt een aantal voordelen:

  • Met een bestelzuil verdwijnen wachtrijen en worden lost-sales voorkomen.
  • Wegnemen van ‘queue-stress’. Klanten hebben bij een bestelzuil minder stress dan wanneer ze aan de kassa in de rij moeten staan, bij een medewerker en met andere klanten achter zich.
  • Gepersonaliseerde bestelomgeving en upselling.
  • Met de hulp van technologie heeft uw personeel meer tijd voor andere taken en direct contact met klanten.
  • Maximale efficiëntie en hogere bestelwaarde.
  • Zorg voor groei met digitalisering en onze beproefde bestelzuilen.

Branding en signing in uw huisstijl is geen probleem. Profiteer ook van onze ervaring, wij zijn u graag van dienst met vrijblijvend advies.

Self-service in optima forma