Aanmeldzuilen Ommelander Ziekenhuis

Het nieuwe Ommelander Ziekenhuis in Scheemda is een moderne zorginstelling, die voldoet aan alle eisen van de veranderende zorg. Patiënten komen binnen in de centrale verblijfsruimte. Hier staan een groot aantal door diz geproduceerde aanmeldzuilen, die via een van onze partners zijn geleverd.

Deze custom zuilen hebben een modern design en passen daarmee naadloos in het fraaie interieur van dit ziekenhuis. Het organische ontwerp heeft een geïntegreerde privacyshielding. Deze zuilen zijn geschikt voor staand- en voor rolstoelgebruik, en zijn voorzien van een geïntegreerde 19 inch P-CAP privacy touchmonitor, een barcodescanner, een ID scanner en een thermische bonprinter.

Met behulp van deze gebruiksvriendelijke zuilen kunnen patiënten zich snel en gemakkelijk registreren en aanmelden. Een patiënten-pas is niet meer nodig! Hun ID-bewijs wordt gescand, waarop het apparaat een kaartje met de afspraak en de (interne) route ernaartoe print. Door alle geïntegreerde privacyvoorzieningen biedt deze zuil een veilige en vooral prettige gebruiksomgeving..

Ook zijn er een aantal decentrale aanmeldzuilen op de diverse poli’s geplaatst. Op deze custom diz1419 zuilen kunnen de patiënten zich melden.

Bekijk ook onderstaande film van het Ommelander Ziekenhuis!

Bron: RTV Noord