Innovatie in de fitnessbranche

De fitnessbranche is volop in beweging. Om groei te realiseren wordt gekozen voor een professionele bedrijfsvoering en een effectief gebruik van ICT toepassingen. Hierdoor blijven de kosten voor de leden zo laag als mogelijk. diz levert innovatieve ICT producten voor vele fitnesscentra en sportscholen:

  • Aanmeldzuilen; een flinke werkdrukvermindering voor receptiemedewerkers. Een oplossing waarbij klanten zelf kunnen inschrijven, aanmelden voor lessen, etc.
  • Digitale oefeningen: Op grote touch-totems kunnen klanten instructies, oefeningen en filmpjes bekijken.
  • Loyalty, spaaracties, shop-in-shop oplossingen, het meten van klanttevredenheid en vele andere toepassingen zijn mogelijk.

Een van de ketens die met aanmeldzuilen werkt is BigGym. Deze aanmeldzuilen zijn gebaseerd op onze diz1122 en zijn voorzien van een touch-monitor, een contactloze NFC/RFID-card reader en een speakerset.

Onze producten kunnen als volledige selfservice-systemen ingezet worden. Hierdoor kan flink bespaart worden op personeelskosten. Maar bovenal zijn onze producten voor het personeel een geweldige tool. Met behulp van innovatieve digitale oplossingen kan men immers snel en vakkundig sportieve assistentie bieden. Benieuwd naar onze mogelijkheden en ervaring in de fitnessbranche? Neem contact op voor een vrijblijvend advies.