Aanmeldzuilen in apotheken: efficiënt en gebruiksvriendelijk

diz is begin 2018 begonnen met het plaatsen van aanmeldzuilen in een groot aantal apotheken in Nederland. Inmiddels zijn vele apotheken voorzien van deze innovatieve aanmeldzuilen. In opdracht van Apotheek Partners heeft diz een drietal verschillende modellen ontwikkeld, zodat voor elke apotheek een passende oplossing leverbaar is.

Het doel van Apotheek Partners is meer efficiëntie in de apotheek te realiseren. Dit doen ze door de werkwijze te verbeteren, slimme producten te implementeren en inzicht te geven in de bedrijfsvoering. Apotheek Partners speelt in op de nieuwe trends en houdt rekening met de toekomst.

Een aantal voordelen van de diz aanmeldzuilen:

  • Eenvoudig/gebruiksvriendelijk
  • Publieksbestendig
  • In iedere apotheek inzetbaar

De naam van het wachtrijsysteem van Apotheek Partners is: ‘Recept & Nummer’. De bezoeker van de apotheek toetst op de zuil de ophaalcode in die vooraf is ontvangen via mail of sms. Dit kan bijvoorbeeld voor herhaalmedicatie zijn.

diz fabriceert niet alleen aanmeldzuilen voor apotheken maar ook voor ziekenhuizen, gemeenten en vele andere locaties. diz is onafhankelijk en heeft voor elke klant een passend product, zowel qua design als qua budget.