Landscape of Portrait?

Kies ik een product met een landscape of portrait display?

Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar in een landscape en een portrait versie. Een landscape scherm heeft de langste kant in de breedte, zoals uw TV thuis. Een portrait scherm heeft de langste kant in de hoogte. Maar welke schermoriëntatie is nu de beste keuze?

Deze keuze hangt af van de toepassing en de software. Wilt u een videobestand afspelen? Vaak is dan landscape de beste keuze. Heeft u een app die recht-op-staand het beste tot zijn recht komt? Kies dan portrait. De meeste webshops tonen in portrait effectief meer producten dan in landscape. Is een on-screen toetsenbord noodzakelijk? Bij portrait neemt dit in verhouding minder ruimte in.

Wij voorzien u graag van passend advies.