Kan ik ook mijn eigen pc in de zuil laten monteren?

Ja, dat is mogelijk. Elke zuil is voorzien van een af te sluiten servicedeur, waarachter het hardware-compartiment en de aansluitingen bereikbaar zijn. In dit compartiment dient een compacte PC geplaatst te worden. De PC die door diz standaard aangeboden wordt is een Ultra Small Form Factor PC (USFF PC).

Uiteraard is het ook mogelijk dat uw organisatie zelf de PC aanlevert. Wij zullen deze dan voor u inbouwen. Wel is het hierbij van belang dat uw PC qua afmetingen geschikt is (formaat Ultra Small Form Factor of kleiner) en beschikt over Windows 7 of hoger. U kunt altijd even contact met ons opnemen zodat wij u van de juiste informatie kunnen voorzien.