Hoe werkt huren?

Wij inventariseren samen met u de wensen voor uw evenement aan de hand van onze verhuurcatalogus. Zo kunnen wij u snel en vakkundig adviseren over onze huurmogelijkheden. Vanuit onze ervaring weten wij exact welke producten het beste aansluiten op uw wensen en doelgroep. Vervolgens verzorgen wij een passende huuraanbieding, en ontzorgen u zoveel als mogelijk. Software instellen, transport en installatie van de huurproducten op uw evenement; diz is uw betrouwbare huurpartner.

Huuraanbieding

De huuraanbieding die wij u doen bestaat altijd uit twee delen. Het eerste deel bevat alle prijsinformatie. Het tweede deel van de aanbieding geeft u inzicht in de huurvoorwaarden en de informatie die nodig is om het een en ander optimaal te laten functioneren.
U ontvangt de complete aanbieding vrijblijvend per e-mail. Wanneer u akkoord gaat met de aanbieding dient u deze, zo volledig mogelijk ingevuld en ondertekend, retour te zenden.

Voorbereiding

Zodra wij uw akkoord hebben ontvangen zullen wij alles zo zorgvuldig mogelijk voorbereiden. Indien u uw eigen applicatie en/of presentatie wilt tonen op de huurproducten, dan kunt u deze bij ons aanleveren. Wij zorgen ervoor dat de benodigde software wordt geïnstalleerd en testen of alles naar behoren functioneert.

Evenement

Wij zorgen voor het transport en de installatie van de producten op locatie. Na afloop van het project zijn wij op het afgesproken tijdstip aanwezig om onze producten weer op te halen.

Verhuurprijzen

Wij maken geheel vrijblijvend een huuraanbieding voor het huren van onze producten. Hierbij kijken we direct naar de bij uw wensen passende oplossingen. Wij bieden uiteraard een flink gereduceerd tarief bij vervolg huurdagen en langere huurtermijnen.

Transport

diz levert de huurproducten in heel Nederland (en België) en plaatst deze op de door u aangegeven locatie. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per locatie.

Storingen aan de apparatuur

Indien er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een storing mocht ontstaat, dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen, zodat wij actie kunnen ondernemen.

Meer weten?

Voor meer informatie over de verhuur van diz informatiezuilen en monitoren kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0)79 – 362 40 40 of per e-mail via verhuur@diz.nl.