menu MENU
google maps
route

diz informatiezuilen
Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon
+ 31 (0)79 - 362 40 40
Fax
+ 31 (0)79 - 362 20 90
E-mail

Software

De belangrijkste functie van uw fraaie diz informatiezuil is uw klant of bezoeker van informatie te voorzien. Daarvoor is specialistische software nodig. De geselecteerde softwareleveranciers waar diz nauw mee samenwerkt zijn experts op dit terrein.
diz brengt u graag in contact met de leverancier die voor uw situatie de ideale programmatuur levert. Natuurlijk zijn uw wensen het uitgangspunt. Wij overleggen dan ook altijd ter plekke met uzelf en de softwareleverancier. Gecombineerd met de designzuilen en veelzijdige hardware van diz is het resultaat een effectieve totaaloplossing.
Gebruikt u liever uw eigen software, dan kan dat ook. Zelfs een lege behuizing met daarin uw eigen hardwarecomponenten en software kunnen wij u leveren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, aarzel niet contact op te nemen.

logo's softwareleveranciers

Lokanimaties

Wanneer er een aantal minuten geen gebruik wordt gemaakt van de zuil vertoont deze een zgn. lokanimatie. Deze is te vergelijken met een screensaver, maar speciaal bedoeld om de aandacht van uw klanten te trekken.
Meer info...

Startpagina's

Een startpagina is de pagina die u na de lokanimatie te zien krijgt. Hierop staan knoppen of links naar bijvoorbeeld websites, bedrijfspresentaties, documenten (Word, PDF), formulieren etc.
Meer info...

SiteKiosk: de beveiliging van uw informatiezuil

De mening van een klant: “Het is niet te geloven hoe snel een klein kind een onbeveiligde computer kan laten crashen.”
Als eigenaar van een informatiezuil wilt u niet dat de gebruikers van uw zuil de computer opzettelijk of per ongeluk kunnen beschadigen. Hiervoor biedt Sitekiosk de ideale oplossing!
Info en prijzen...


SiteKiosk

SiteRemote: beheer op afstand

Met Site Remote kunt u SiteKiosk op uw informatiezuilen op afstand beheren. Het zorgt er tevens voor dat u rapporten kunt bijhouden over het gebruik van de informatiezuilen en u kunt op afstand het configuratiebestand aanpassen.
Info en prijzen...

Enquête-software

De mening van de klant is bijzonder kostbaar. Dat weten wij als geen ander. Precies om die reden bieden wij gebruiksvriendelijke enquêtesoftware voor onze zuilen aan. Hiermee kunt u via de zuil, op een laagdrempelige manier, uw bezoekers of klanten naar hun mening vragen. Zo kunt u uw dienstverlening aanscherpen, uw bedrijfspresentatie op beurzen verbeteren of na de beurs geïnteresseerden benaderen met uw producten.
Meer info...

SiteKiosk

Wat is Sitekiosk?
Sitekiosk is een zogenaamde ‘kioskbrowser’. Dit is een programma dat ervoor zorgt dat de gebruiker van de informatiezuil in een veilige en stabiele omgeving terecht komt. Sitekiosk functioneert als een ‘schil’ om Internet Explorer. Dat betekent dat alle websites en webgebaseerde toepassingen die onder Internet Explorer goed functioneren, ook onder Sitekiosk kunnen werken. U kunt zelf instellen welke applicaties en websites u aan het publiek wilt laten zien. Ook is het mogelijk om zogenaamde ‘schadelijke’ websites te blokkeren.

Veilige omgeving
Sitekiosk is ook een beveiligingssysteem voor de informatiezuil zelf. Zo kan een gebruiker bijvoorbeeld niet rechtstreeks in Windows komen. Dit is afgeschermd met een speciale toetsencombinatie en wachtwoord. Ook is het niet mogelijk om te downloaden, mailen of printen wanneer dit expliciet in Sitekiosk is uitgeschakeld. Zo ontstaat een veilige omgeving en kan de informatiezuil zonder problemen op een netwerk worden aangesloten.

Uiterlijk van de schermen
U kunt zelf instellen hoe de schermen er voor de gebruiker uitzien. Zo is het mogelijk een website full screen te tonen, of met een zichtbare knoppenbalk voor navigatie. Ook kunt u werken met een startpagina die is voorzien van knoppen naar de verschillende websites en applicaties.

Beheer
Sitekiosk stelt u in staat uw informatiezuil op een eenvoudige wijze te beheren:
• Crash Detection & Automatisch herstel: crashes, foutmeldingen en problemen worden snel opgespoord en verholpen;
• Log-out management: na elke sessie keert Sitekiosk automatisch terug naar de startpagina, sluit alle schermen en applicaties en verwijdert tijdelijke internetfiles en cookies;
• Remote management: met SiteRemote, een extra module bij Sitekiosk, kunt u op afstand de status en het gebruik van de informatiezuil volgen. U kunt op afstand de configuratie van Sitekiosk aanpassen of de zuil uitschakelen en opnieuw opstarten;
• Screensaver: deze treedt automatisch in werking op het moment dat de informatiezuil niet gebruikt wordt. Uiteraard bepaalt u zelf wat de screensaver weergeeft en na hoeveel tijd deze wordt getoond.

Sitekiosk is verkrijgbaar in vier licentiepakketten: Basic Version, NonProfit Edition, Plus Bundle en Payment Bundle.

De Basic Version heeft de volgende eigenschappen:
• een beveiligde omgeving voor websites: u kunt het surfgebied beperken door url’s op te geven waarvan u wilt dat de bezoeker ze kan bekijken of url’s blokkeren waarvan u juist niet wilt dat de bezoeker ze kan bekijken;
• een beveiligde omgeving voor Windows met de ingebouwde Security manager;
• beheer op afstand mogelijk met SiteRemote (aparte licentie noodzakelijk).

De Non Profit Edition is speciaal ontwikkeld voor overheid, semi-overheid en non-profitinstellingen. Dit licentiepakket biedt dezelfde mogelijkheden als de Basic Version met als extra eigenschap:
• een filter waarmee schadelijke of ongewenste content kan worden geblokkeerd.

De Plus Bundle heeft de volgende eigenschappen:
• alle eigenschappen van de Basic Version;
• een filter waarmee schadelijke of ongewenste content kan worden geblokkeerd;
• de mogelijkheid van het tonen van een virtueel toetsenbord op het beeldscherm door middel van een pop-up scherm;
• de mogelijkheid foto- en/of video opnamen met een webcam te maken en te verzenden per email.

Tot slot de Payment Bundle; deze licentie is bij uitstek geschikt voor het tegen betaling aanbieden van de service van een informatiezuil. Alle websites kunnen tegen betaling toegankelijk gemaakt worden, evenals het versturen en/of ontvangen van email.
De Payment Bundle heeft de volgende eigenschappen:
• alle eigenschappen van de Plus-licentie;
• Payment opties: het koppelen van de zuil aan een betaalunit voor het tegen betaling aanbieden van internettoegang;
• Sitecafé: dit is een programma dat in combinatie met de Payment Bundle gebruikt kan worden en waarmee ook zónder gebruikmaking van een betaalunit, tegen betaling internettoegang kan worden aangeboden.

SiteKiosk Basic Version

De SiteKiosk Basic Version bevat alle benodigde functionaliteiten voor een informatiezuil in een publieke omgeving.

1€ 149,00* 50+€ 119,00*
5+€ 142,00* 100+€ 104,00*
10+€ 134,00* 250+€ 97,00*
20+€ 127,00* 500+op aanvraag

* per licentie

SiteKiosk Plus Bundle

Deze versie bevat dezelfde mogelijkheid als de Basic Version echter met toevoeging van:
• filter om schadelijke inhoud te blokkeren
• touchscreen pop-up toetsenbord
• video/foto emailmogelijkheid

1€ 200,00* 50+€ 170,00*
5+€ 196,00* 100+€ 160,00*
10+€ 190,00* 250+€ 150,00*
20+€ 180,00* 500+op aanvraag

* per licentie

SiteKiosk Payment Bundle

Deze versie bevat dezelfde mogelijkheid als de Plus Bundle echter met toevoeging van:
• betaalmogelijkheid
• VoIP
• SiteCafe

1€ 260,00* 50+€ 221,00*
5+€ 255,00* 100+€ 208,00*
10+€ 247,00* 250+€ 195,00*
20+€ 234,00* 500+op aanvraag

* per licentie

SiteKiosk Non-Profit Edition

Deze versie bevat dezelfde mogelijkheid als de Basic Version echter met toevoeging van:
• filter om schadelijk inhoud te blokkeren.
De organisatie moet een verklaring kunnen overleggen dat men geregistreerd staat als non-profit of educatieve instelling om voor deze versie in aanmerking te komen.

1-14€ 99,00* 15+€ 70,00*

* per licentie

Update naar Versie 8

U kunt uw oude versie van SiteKiosk (2.x/3.x/4.x/5.x/6.x/7.x) updaten naar de huidige versie 8. U dient hiervoor uw oude licentienummer aan ons door te geven. Alle in maart 2011 of later gekochte versies zijn echter al geschikt voor versie 8.

1 € 69,00*   

* per licentie

Update Non-Profit Edition naar Versie 8

U kunt uw oude versie van SiteKiosk (2.x/3.x/4.x/5.x/6.x/7.x) updaten naar de huidige versie 8. U dient hiervoor uw oude licentienummer aan ons door te geven. Alle in maart 2011 of later gekochte versies zijn echter al geschikt voor versie 8.

1 € 49,00*   

* per licentie

Upgrade Basic Version naar Plus Bundle

Indien u een licentiecode heeft voor de SiteKiosk Basic License, maar gebruik wilt maken van de mogelijkheden van de Plus Bundle kunt u een upgrade bestellen. U dient hiervoor uw oude licentienummer aan ons door te geven.

1€ 79,00*   

* per licentie

Upgrade Basic Version naar Payment Bundle

Indien u een licentiecode heeft voor de SiteKiosk Basic License, maar gebruik wilt maken van de mogelijkheden van de Payment Bundle kunt u een upgrade bestellen. U dient hiervoor uw oude licentienummer aan ons door te geven.

1€ 149,00*   

* per licentie

Upgrade Plus Bundle naar Payment Bundle

Indien u een licentiecode heeft voor de SiteKiosk Plus Bundle, maar gebruik wilt maken van de mogelijkheden van de Payment Bundle kunt u een upgrade bestellen. U dient hiervoor uw oude licentienummer aan ons door te geven.

1€ 99,00*   

* per licentie

SiteKiosk cd-rom

Deze cd-rom bevat alle SiteKiosk software producten met de benodigde drivers en huidige versie van Microsoft's Internet Explorer.

1€ 15,00 per cd-rom   

download trial SiteKiosk

Met deze shareware versie kunt u alle functionaliteiten van SiteKiosk en de plug-ins (Basic Version, Plus Bundle en Payment Bundle) uittesten. Er komt echter een melding op het scherm dat u gebruik maakt van een shareware versie. Voor het bestellen van een licentie kunt u contact met ons opnemen via telefoon (079) 362 40 40 of e-mail

Besturingssysteem Windows 7 32/64bit (aanbevolen), Windows Vista, Windows XP SP 3, POSReady 2009, Embedded POSReady 7, Embedded Standard 7, Terminal Services
  Android 3.0 – 3.2.1 (Honeycomb), Android 4.x (Ice Cream Sandwich)
Browser Internet Explorer 8 of hoger
  Intel or AMD x86 CPU met 1 GHz of meer (2.0 GHz aanbevolen)
  256 MB RAM of meer
  100 MB harde schijfruimte
Versie SiteKiosk 8.1
Datum februari 2012
Grootte 46 MB

download SiteKiosk voor Windows

download SiteKiosk voor Android

download handleiding SiteKiosk

PDF 1,6 Mb

SiteRemote

Met Site Remote kunt u SiteKiosk op uw informatiezuilen op afstand beheren. Het zorgt er tevens voor dat u rapporten kunt bijhouden over het gebruik van de informatiezuilen en u kunt op afstand het configuratiebestand aanpassen.

U kunt nu voor 30 dagen SiteRemote uitproberen. Klik hier om u aan te melden.

Site Remote 12 maanden

1-99 € 72,00* 250+€ 45,00*
100-249€ 57,00*   
* per licentie

SiteRemote 1GB extra data verkeer

Het dataverkeer inbegrepen in de SiteRemote licentie is bij normaal gebruik voldoende. Op uw SiteRemote account kunt u altijd de grootte van het resterende dataverkeer opvragen.
Indien u echter meer dataverkeer wenst kunt u extra dataverkeer van 1GB bijbestellen.

1-50€ 20,00 per GB   

Enquêtesoftware

De mening van de klant is bijzonder kostbaar. Dat weten wij als geen ander. Precies om die reden kunnen wij voor u gebruiksvriendelijke enquêtesoftware ontwikkelen. Hiermee kunt u via de zuil, op een laagdrempelige manier, uw bezoekers of klanten naar hun mening vragen. Zo kunt u uw dienstverlening aanscherpen, uw bedrijfspresentatie op beurzen verbeteren of na de beurs geïnteresseerden benaderen met uw producten.

Een informatiezuil met enquêtesoftware is breed inzetbaar. Denkt u bijvoorbeeld aan een theater dat een informatiezuil plaatst in de foyer. Met een aantal vragen weet de directie of het publiek de catering of speciale voorstellingen op woensdagmiddag waardeert. Ook hotels, ziekenhuizen en supermarkten kunnen met de software eenvoudig onderzoek doen naar de meningen van de klant over het serviceniveau of dienstenaanbod. En wat dacht u van een onderzoek onder de bezoekers van een beurs? Daarmee krijgt u het profiel en de wensen van de bezoekers helder.

Controle
Zoals u van ons gewend bent, is de ‘look and feel’ van de enquête op iedere huisstijl aan te passen. Daarbij heeft u als huurder van de informatiezuil totale controle over de vragenlijst. Hierdoor krijgt u antwoord op precies die vragen waar het u om gaat. diz levert de resultaten van de enquête in een digitaal bestand. Indien gewenst kunt u deze gegevens laten omzetten naar overzichtelijke grafieken en diagrammen. Met de online enquête levert diz zo een waardevolle aanvulling op de informatiezuil.

Enquête-software verkoop/verhuur

Prijzen op aanvraag;
+ 31 (0)79 - 362 40 40