menu MENU
google maps
route

diz informatiezuilen
Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon
+ 31 (0)79 - 362 40 40
Fax
+ 31 (0)79 - 362 20 90
E-mail

Referenties - onze klanten

Ed Trentelman (weekendjeweg.nl): "diz is meester in meedenken en oplossen"

Een kiosk waar je snel, gemakkelijk en zonder tussenkomst van een caissière cadeaukaarten kunt aanschaffen. Die staat sinds deze zomer in een vestiging van AKO op Schiphol Plaza. Het idee komt van Ed Trentelman, commercieel directeur van o.a. de website weekendjeweg.nl. diz ontwierp de zuil, een samenwerking waar Trentelman erg tevreden over is.

Trentelman: "Twee jaar geleden ontstond het idee voor deze kiosk. Ik vind dat je cadeaukaarten beter kunt verkopen, meer doelgericht. Als je nu een cadeaukaart koopt, weet je vaak niet waar je deze precies voor kunt gebruiken en caissières kunnen dat antwoord ook niet altijd geven. Deze kiosk kan dat wel."

Lees verder...

"Daarnaast maken we nu gebruik van narrowcasting, waarmee je meerdere producten kunt promoten. Ook maken we gebruik van gezichtsherkenning, waarmee we kunnen zien welke groep mensen welke cadeaukaarten aanschaft.

Er kwam veel kijken bij het ontwerpen van deze kiosk, we hebben met diverse partijen samengewerkt. Zo werken we met een bedrijf dat de advertentiebeelden op afstand beheert, een andere firma levert de software voor de pinterminal en een derde organisatie ontfermt zich over de usability van het product. En dan is er diz, dat zich aan alle wensen van deze partijen makkelijk weet aan te passen.

De keuze voor diz was vrij snel gemaakt. Ik ken diz al van samenwerkingen met andere retailers en we hebben voor weekendjeweg.nl ooit een iPad-zuil gekocht. Ik heb directeur Bas Hillen gebeld, mijn idee uitgelegd en op basis daarvan heeft diz schetsen gemaakt voor de kiosk die ik in mijn hoofd had. Deze schetsen waren zó mooi, en het ontwerp was ook technisch haalbaar. Dat is het fijne aan diz: ze leveren design én techniek. Meestal moet je hiervoor met twee aparte partijen werken, dus wat dat betreft zijn ze uniek in hun soort.

Ik vind het vooral noemenswaardig dat diz meester is in het oplossen van problemen en meedenken over aanpassingen. De kiosk op Schiphol Plaza weegt nu bijvoorbeeld 280 kilo, en moet in twee delen worden vervoerd. Samen met diz denken we nu na over een lichter model in een eventuele tweede vestiging. Het is prettig om te weten dat je zulk soort dingen aan diz kunt overlaten."

© diz, december 2016

eyefactive uses diz products: "Highly professional, all good"

The German company eyefactive is a leading developer and provider of interactive multi-touch technology solutions: Touch tables, kiosks and walls, displays, multi-user software, apps and tracking technology. They offer a wide range of interactive solutions to their customers and employ a highly qualified workforce in both hardware and software development. Their clients are among others world renowned brands like Porsche, Mercedes-Benz, Olympus and Siemens, therefore reliable and high-quality products are very important. diz designs and manufactures multi-touch tables as well as multi-touch kiosks for eyefactive, based on hardware provided. As a result eyefactive has deployed numerous diz products in Germany and commends the cooperation with the diz-Sales team.

Lees verder...

"Communication with diz is easy and the cooperation is very well" mentions eyefactive's CEO Matthias Woggon. "We have started doing business with diz a few years ago, with our first lcd-based touch table". "We always order the same models, due to the good cooperation with diz I would agree that they have great potential!".
Many customers worldwide are very excited about our public-proof solutions. More information regarding our multi-touch tables can be found here (EN) and here (NL).

© diz, september 2016

diz1122, DiDi Fashion

DiDi

Begin 2015 opende kledingmerk Didi haar nieuwe webshop. Daarbij hoorde ook een nieuwe omnichannel strategie: kleding die in de winkel niet meer beschikbaar is, kan direct via de webshop worden besteld en de klant rekent daarna de hele bestelling in één keer af. Een stukje service voor de klant, aldus ICT-manager Wilco Nierop. In samenwerking met diz ontwierp Didi losstaande zuilen, die naar verwachting vanaf september in alle negentig filialen zullen worden uitgerold.

Wilco: "Als retailer kun je niet meer achterblijven met alleen een fysieke winkel. We vinden het daarom erg belangrijk dat we met onze webwinkel ín de winkel zogenoemde lost sales kunnen voorkomen. Is iets niet beschikbaar, dan kan het direct online besteld worden. Op deze manier hoeven we onze klanten geen 'nee' te verkopen."

Lees verder...

"De klanten van Didi bestellen vaak setjes. Een broek en een trui die bij elkaar horen bijvoorbeeld. Als de broek uitverkocht blijkt te zijn, is dat dankzij de zuil in de winkel geen reden meer om dan van de hele outfit af te zien."

"In eerste instantie konden klanten een eventueel uitverkocht artikel bij onze kassadames bestellen, maar dit leverde vaak lange wachtrijen op. Aan één kassa werd afgerekend, besteld en ingepakt; dat moest anders. Via een relatie zijn we toen met diz in contact gekomen. Na het eerste gesprek was het idee voor vrijstaande zuil eigenlijk al geboren. We begonnen met één zuil voor onze testwinkel in Heerhugowaard, maar als snel stonden in twee van onze conceptstores ook zuilen. De planning is om vanaf september elke vestiging van Didi – negentig in totaal – te voorzien van een zuil."

Geen pin

"We hebben er heel bewust voor gekozen om geen pinautomaat te installeren in onze zuil. Als een klant nu een kledingstuk in onze winkel koopt en een ander, niet beschikbaar kledingstuk bestelt via een zuil, willen we het makkelijk maken voor die klant. Dus niet: betalen aan de kassa wat je in de winkel koopt, en betalen aan de zuil wat je online bestelt. Klanten betalen nu het hele bedrag direct bij de kassa. Eén kassabon, alle artikelen.
diz dacht heel goed met ons mee bij de gesprekken over het plaatsen van een zuil. Zo raadde directeur Bas Hillen aan om voor een scherm in portrait modus te gaan, een staand scherm dus. Op die manier kun je veel meer informatie kwijt op je scherm, iets waar we zelf nog niet over na hadden gedacht.
Uiteindelijk hebben we gewoon voor een standaard model gekozen, model diz1122. Omwille van de prijs, maar ook omdat–ie gewoon voldoet aan onze eisen en andere retailers er goede ervaringen mee hebben. Ook vindt ons winkelpersoneel deze zuil heel prettig werken.
diz' directeur Bas Hillen weet wat dat betreft goed waar hij het over heeft. Hij gebruikt zijn referenties goed, en dat is in de wereld van retail heel waardevol. Deze tak leunt erg op ervaringen van anderen."

Meedenken

"Het fijne aan diz is dat er wordt meegedacht. We hebben tijdens een van onze gesprekken aan diz voorgesteld om scanners te plaatsen op de plek waar normaal pinautomaten zitten. Stel dat een blouseje bijvoorbeeld niet meer in de goede maat in de winkel hangt, dan kan een klant via de scanner direct bij de zuil de juiste maat bestellen. Diz ging gelijk met dit voorstel aan de slag.
Daarnaast willen we heel specifieke software gaan inbouwen in al onze zuilen. Als een zuil in een winkel problemen heeft – waar dan ook in Nederland – willen we dat er vanuit ons hoofdkantoor kan worden gekeken naar het probleem. Hulp op afstand, dus. diz geeft dan eerlijk toe dat ze niet vaak met zulke specifieke software werken. Ze gaan wel op zoek naar een oplossing, maar blijven ook eerlijk naar ons, en dat waarderen we zeer."

© diz, augustus 2016

ORIBI id-solutions: "We varen blind op de adviezen van diz"

Klantgegevens op een efficiënte manier verwerken en controleren? Dat kan met ORIBI id-solutions. Het bedrijf creëert software die er specifiek op is gericht om id-verificaties uit te voeren, ongeacht uit welk land iemand komt. diz levert selfservice kiosken aan ORIBI, die worden ingezet op locaties waar mensen zichzelf toegang moeten verlenen. Commercieel directeur Chino Klaverweide-Lorteije vertelt:

"Voor organisaties is het belangrijk dat ze over de juiste gegevens van de juiste personen beschikken, maar vooral dat deze gegevens geverifieerd kunnen worden. Wij zorgen daarvoor. ORIBI levert software voor zowel de publieke als de private sector, zo werken we onder andere voor toonaangevende organisaties zoals European Space Agency in Noordwijk.

Lees verder...

Met behulp van biometrische features, zoals bijvoorbeeld gezichtsherkenning, kan de identiteit van burgers, medewerkers of bezoekers gecontroleerd worden. Toen we aantal jaar geleden tijdens een project met een autodealer het idee kregen om onbemand auto's te gaan leveren, zijn we in contact gekomen met diz. We wilden kijken of het mogelijk was om de baliemedewerker te vervangen door software, en diz heeft ons bij dat project voor het eerst geholpen."

AET

"Het grootste en meest leuke project in samenwerking met diz is voor AET (Antwerp Euroterminal) in België geweest. Chauffeurs (zo'n 200 per dag) komen hier aan en moeten zichzelf kunnen identificeren voor ze verder Europa in mogen. Vroeger werd zo'n controle gedaan door een receptionist of een portier, nu doet de selfservice kiosk dat. Het systeem is ontzettend uitgebreid. Chauffeurs selecteren eerst hun eigen taal en krijgen ook de verdere ondersteuning in hun moedertaal te zien en te horen. Vervolgens wordt hun paspoort gescand en gecontroleerd op echtheid, wordt er een foto gemaakt en tot slot wordt een toegangsbewijs geprint.

Overal is over nagedacht, zowel door ons als door diz. De kiosken moesten bijvoorbeeld worden voorzien van een opening voor een printer, maar als je het papier moet vervangen moet ook dat makkelijk te doen zijn. Het is fijn als je wat dat betreft op één lijn zit met elkaar."

Blind varen op de adviezen van diz

"Wij varen sowieso blind op de adviezen van diz-directeur Bas Hillen. Hij informeert ons altijd goed over waar hij naartoe wil met zijn productlijn, en dat zorgt ervoor dat we zo nu en dan van model wisselen. Zo maken we nu gebruik van de laatste, meest moderne versie.

De wereld van id-solutions is klein, en wij raden diz dan ook regelmatig aan collega's aan. Als we iets nodig hebben, weten we diz altijd te vinden, dat is een prettige gedachte.

Als 'verbeterpuntje' zou ik diz willen meegeven dat de nazorg soms iets beter kan. Als de kiosken geleverd worden, even checken of nabellen of alles geleverd is zoals afgesproken. Het wil weleens voorkomen dat een onderdeel - een kabeltje bijvoorbeeld - niet helemaal goed geplaatst is, en dat we daarover moeten bellen. Wij hebben handige mensen in dienst, hoor, dus dat is het probleem niet. Maar het scheelt toch tijd als direct bij het plaatsen gecheckt wordt of alles werkt."

© diz, juni 2016

Centric: "diz is altijd bereid om mee te denken"

Sinds een aantal jaar werkt diz samen met Centric. Het bedrijf, dat zich specialiseert in Software Solutions, IT Outsourcing en Staffing Services, levert diensten aan ruim 200 gemeenten in Nederland. Centric richt onder andere de systemen in waarmee paspoorten kunnen worden aangevraagd. Aan het woord is Henk Burger, Coördinator BU Personen.

Henk: "Als mensen een uittreksel nodig hebben, een paspoort aan moeten vragen of een geboorte moeten melden, gebeurt dit allemaal bij de gemeente. Als software programmeur zorgen wij ervoor dat de daarvoor benodigde applicaties worden gemaakt."

Lees verder...

"Een aantal jaar geleden werd de wetgeving omtrent burgergegevens gewijzigd. Alle basisgegevens moeten in de nabije toekomst centraal worden verzameld. We hebben destijds alle applicaties omgebouwd, en één van de eisen - naast moderniseren - was dat er meer duidelijkheid en transparantie voor de burger moest komen. Mensen willen zien wat een ambtenaar met hun gegevens doet. Zo ontwikkelden we schermen waarop klanten kunnen meekijken met een ambtenaar, en deze hebben we laten voorzien van een mooie behuizing om de gebruikerservaring nog prettiger te maken. Dat is waar diz bij komt kijken."

Standaard modellen

"De eerste keer dat wij met diz aan de slag gingen, nu zo'n vier jaar geleden, is directeur Bas Hillen met ons mee geweest langs enkele gemeenten. Samen hebben we toen een aantal ideeën uitgewerkt en daar werken nu nog steeds mee."

We werken eigenlijk altijd met twee standaard modellen. Eén daarvan is een scherm wat aan de balie is bevestigd en naar de klant toe is gericht. Zo kan een klant altijd meekijken met degene achter de balie, en ziet hij precies wat er met zijn gegevens gebeurt. Bij gemeente Purmerend hebben we onlangs een mooi frame geplaatst waar ook een pinautomaat en een fingerprint scanner aan bevestigd zit, dit model is zo goed ontvangen dat we erover denken om 'm vaker in te zetten. Het is een heel praktisch model en dat spreekt aan."

diz denkt mee

"De samenwerking met diz is erg prettig. We hebben een vast aanspreekpunt, en ik merk vaak dat je samen meer ziet dan alleen. Soms gaat het om een gat wat 2 millimeter groter moet worden om een kabeltje te laten passen. Zelf denk je daar niet aan, maar zij zien dat.

Niet alle gemeenten willen een standaardmodel aanschaffen. diz is in zo'n geval altijd bereid om met ons en de gemeente mee te denken over een aangepast model. Ook dat vinden we erg prettig.

We hebben afgelopen jaren niet heel grote projecten met diz gehad, dat wil zeggen: Centric is voor diz geen hoofd business. Ondanks dat voelen we ons uiterst serieus genomen, zeker als we één van onze vaste aanspreekpunten benaderen worden zaken heel snel opgepakt."

© diz, juni 2016

multitouch salontafel

Interactieve multitouch salontafel voor First Impression

First Impression

First impression Audiovisueel is een system integrator met een duidelijke visie: totale systeemintegratie met een hoog afwerkingsniveau. Grote namen als reisorganisatie TUI, modeketens CoolCat en America Today en opticien Hans Anders werken samen met het bedrijf. Voor een groot project sloegen First Impression en diz vorig jaar de handen ineen, en dat smaakte naar meer. Commercieel directeur Koen Wouters vertelt over de samenwerking.

"Bij First Impression hechten we veel waarde aan een totaal geïntegreerde oplossing. Niet de techniek maar écht de oplossing als geheel stellen we centraal. Een belangrijk punt van aandacht is dat ook de wijze van integratie moet passen bij de architectuur en de uitstraling van een bedrijf. We willen dat ons totaalproduct een ervaring voor de gebruiker wordt. Een voorbeeld: bij reisbureau TUI kun je op een interactief scherm virtueel alvast de hele wereld over 'reizen' en alle locaties bekijken. Je reisbeleving begint dus al in de winkel."

Lees verder...

Samenwerking met diz

"In diz vonden we vorig jaar een uitstekende partner. We waren op zoek naar een bedrijf dat voor ons op maat behuizingen kon maken om ons plaatje compleet te maken. diz kan dat als geen ander. diz is in staat om onze oplossing te produceren, maar ze denken ook mee én verder, en dat vind ik van grote toegevoegde waarde. Er worden tekeningen gemaakt, er wordt nagedacht over wat slim of handig werkt en hoe we de beleving voor onze klanten optimaal kunnen creëren."

Multitouch salontafel

"diz heeft voor ons eigen kantoor in Tilburg een unieke multitouch salontafel ontworpen. Gasten worden bij ons ontvangen in de lounge van het experience centre. Tijdens het wachten op een drankje biedt de interactieve tafel leuke features om alvast kennis te maken met ons bedrijf of een spel te spelen.

Toekomst

"Ik denk dat First Impression en diz in de toekomst nog meer zullen samenwerken, juist vanwege de enorme ontwikkelingen in de retail. Online krijgt een steeds grotere rol, wat ervoor zorgt dat de offline winkel meer beleving moet gaan krijgen. Alles moet interactiever, je moet je klant als winkelier echt leren kennen en hem de middelen bieden om 'm bij je te houden. Ook hier gaat het weer om de totaalervaring, interactie. Denk aan zaken als virtuele paspoppen en een selfie-mirror. Wij zien in deze veranderingen een uitdaging voor de winkelstraat, en diz kan ons hier zeker bij helpen. Tegenwoordig maken steeds meer offline winkels gebruik van bijvoorbeeld webcams en RFID readers, een publieksbestendige behuizing voor deze features is dan zowel fraai als functioneel. Samen met diz kunnen we het complete plaatje - totale systeemintegratie én meer - aanbieden aan onze klanten."

© diz, maart 2016

tablet oplossing, Iris Optiek

Iris Optiek met recht een Next Generation Store

De bekende optiekketen Iris Optiek heeft onlangs een van hun filialen volledig verbouwd en gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn: een revolutionaire Next Generation Store, voorzien van de modernste oogmeetapparatuur en fraaie digitale designoplossingen die allen op elkaar afgestemd zijn qua boodschap en communicatie.

Het pand aan de gerenommeerde Frederik Hendriklaan te Den Haag trekt direct de aandacht. In de etalage zijn een tweetal grote displays geplaatst met een zeer hoge lichtopbrengst. Op deze wijze komt de getoonde boodschap onder alle weersomstandigheden duidelijk over, een flinke attentiewaarde is gegarandeerd.

"Wachtverzachter"

Eigenaar Andre Verhoeve is met recht trots op zijn goedlopende optiekbedrijf met een uitstekende reputatie. Klantgerichtheid en expertise hebben bij Iris Optiek de grootste prioriteit, de diverse digitale oplossingen van diz dragen hier hun steentje aan bij. Een tweetal tablets in draaibare publieksbestendige behuizing dienen als "wachtverzachter" voor wachtende klanten. Op de wanden in de winkel zijn diverse ultra-platte behuizingen voorzien van LED-displays gesitueerd. Op deze displays worden de gecombineerde narrowcastinguitingen getoond.

Ook voor uw filiaal heeft diz een bij het interieur en inrichting passende totaaloplossing, neemt u contact op met ons verkoopteam voor meer informatie via of telefoonnummer + 31 (0)79 - 362 40 40

© diz, januari 2016

diz1400-serie voor indoorlocaties

diz1400-serie voor indoorlocaties

VVV

Bij iedereen waarschijnlijk wel bekend: De VVV (Vereniging voor Vreemdelingenverkeer). VVV heeft als doel om het toerisme in haar plaats of regio te bevorderen door onder andere te informeren over de 'ins and outs' van de plaats of regio. En die informatie vind je behalve in folders tegenwoordig ook steeds vaker in digitale informatiezuilen. Deze indoor- en outdoorzuilen worden ontworpen en vervaardigd door diz. Aan het woord is Rob Nuyens, manager ICT en E-business bij de VVV Nederland.

Aanbod van actuele informatie

VVV Nederland werkt voornamelijk met standaard zuilen van diz. "We hebben eerder gewerkt met verschillende wand-, sta- en buitenversies op meerdere locaties. Inmiddels zijn we overgestapt op standaardmodellen uit de 1400-serie voor de indoorlocaties." In deze fraaie, gebruiksvriendelijke zuilen bevindt zich de door VVV Softwareservices ontwikkelde software, waarmee klanten worden voorzien van actuele, digitale informatie over onder andere evenementen, overnachtingsmogelijkheden, activiteiten en eetgelegenheden.

Lees verder...

Nuyens is niet per se trots op een bepaald project of een bepaalde zuil. "We werken nu natuurlijk veelal met standaardzuilen, die zijn niet speciaal voor ons ontworpen. Ik vind het echter wel mooi dat sommige informatiezuilen ook opgenomen worden in een compleet VVV agentschapsmeubel of de wand met folders, kaarten en boekjes. Je krijgt daardoor een strak geheel en dat oogt een stuk minder rommelig."

De samenwerking met diz bevalt Nuyens goed. "Vanaf het begin heb ik bij diz een goed gevoel gehad. Het is een kundig bedrijf en ze zijn bereid om overal een oplossing voor te vinden. Daarbij is het contact ook goed. Ik heb voor elke stap in het proces een vaste contactpersoon en dat werkt prettig".

© diz, januari 2016

diz1432, Markthal Rotterdam

diz1432, Markthal Rotterdam

Britelayer

Sinds 3 jaar werkt diz samen met Britelayer, een bedrijf dat interactieve kiosken heeft staan in onder andere winkelcentrum Alexandrium Rotterdam, Hoog Catharijne in Utrecht en sinds kort ook in de imposante Markthal (Rotterdam). Britelayer zorgt voor interactieve plattegronden en informatievoorziening. Directeur Seth van der Meer vertelt over de samenwerking met diz.

Perfecte combinatie

Van der Meer: 'Via het ouderwetse zoeken op internet kwamen we bij diz terecht. We waren op zoek naar een partij die ons kon helpen bij het ontwikkelen van kiosken. Al snel werd duidelijk dat diz het best bij ons past. Zij hebben verstand van hardware, wij hebben op onze beurt verstand van software, dus die combinatie is perfect.'

Lees verder...

Het eerste project dat diz en Britelayer samen deden, was voor winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. Van der Meer: 'Dit project blijft me vooral bij omdat het onze eerste samenwerking was en we alles nog een beetje moesten uitvinden. Het is vanaf moment één fijn geweest om met diz te werken, ze wisten een hoop van onze zorgen weg te nemen.
Ook ben ik nog steeds erg blij met onze samenwerking voor de zuilen in de Markthal. Het gebouw op zich is natuurlijk gigantisch en heeft een prachtige uitstraling, en diz heeft daar rekening mee gehouden in het ontwerp van de zuil.'

diz denkt mee

Ook vindt van der Meer het prettig dat diz verder- en meedenkt met haar klanten. 'Soms zijn wij zelf nog in gesprek met potentiele klanten, en weten we niet of er een daadwerkelijke opdracht uit voort gaat komen. diz is bereid om alvast met ons mee te denken, zodat wij een potentiele klant een veel completere demo – met gevisualiseerde zuil – kunnen laten zien. Op die manier maken we vaak een goede eerste indruk, en dat is mede dankzij diz.'

Verbeterpunten weet van der Meer eigenlijk niet te noemen. 'Dit komt vooral omdat het vertrouwen in diz gewoon goed is. Iedereen, van directeur tot medewerker, is behulpzaam en heeft verstand van zaken. Het is één keer misgegaan met een van onze kiosken in Frankrijk; de voorkant van een zuil liet na een paar maanden al los en dat zou eigenlijk niet zo mogen zijn. Nadat we dit bij diz hadden gemeld, is Bas, directeur van diz, zelf in de auto gestapt en naar het winkelcentrum in Marseille gereden om snel een gepaste oplossing te bedenken. Behalve leverancier voelt (de samenwerking met) diz inmiddels als een partnership, en ik ben daar erg blij mee.'

© diz, oktober 2015

maatwerk zuilen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Gele zuilen in een van de vestigingen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Logis.P

Logis.P is een toonaangevende vernieuwer op het vlak van patiëntenlogistiek. Het bedrijf levert software aan onder andere ziekenhuizen. Bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld zelf melden bij een (door diz geleverde) zuil, waardoor de wachttijd afneemt en bezoekers sneller kunnen worden geholpen.

Bij Logis.P staan selfservice en hospitality hoog in het vaandel. Directeur Aly van der Vegte: 'We vragen middels onze software om een stukje zelfredzaamheid van de bezoeker, maar willen daar tegelijkertijd ook iets voor teruggeven. Daarom krijgen ziekenhuisbezoekers een persoonlijk overzicht als ze zich aanmelden bij een zuil. Ze worden verwelkomd bij hun naam, er wordt verteld naar welke verdieping/kamer ze mogen gaan en ze krijgen een geprinte routebeschrijving mee. Dat stukje hospitality - als aanvulling op de selfservice – is voor Logis.P ontzettend belangrijk.'

Lees verder...

Logis.P en diz

'De samenwerking met diz begon eind 2010', vertelt van der Vegte. 'We zochten iemand die met ons een groot project aan wilde gaan voor het Jeroen Bosch ziekenhuis. Dat moest snel en vakkundig, en via internet kwamen we bij diz uit. Zij maken zuilen op architectniveau en voor dit project hadden we een vrij 'vreemd' model nodig. diz bleek precies wat wij zochten. Binnen korte tijd werden zo'n 70 tot 100 gele zuilen geproduceerd en de samenwerking verliep erg goed. Sindsdien komen we voor veel van onze projecten, klein of groot, terug bij diz voor een zuil.'

Voor Logis.P ontwerpt diz voornamelijk modulaire zuilen. Deze basiszuil is zo opgebouwd dat kleine wijzigingen eenvoudig zijn toe te passen. Zo kan er bijvoorbeeld een barcodescanner of bonprinter aan de zuil worden toegevoegd als blijkt dat daar vanuit de klant vraag naar is.

Ervaring met diz

Van der Vegte: 'Wij zijn erg tevreden met onze samenwerking. De mensen bij diz zijn vakkundig, denken met ons mee en leveren zuilen van zeer goede kwaliteit. Als we bellen, krijgen we vrijwel altijd dezelfde mensen aan de lijn. Dat is fijn, want zij weten over welk project het gaat en kunnen ons goed helpen. Soms moet een zuil vrij snel geleverd worden, en diz zorgt er dan voor dat dit kan. We voelen ons serieus genomen.'

Volgens van der Vegte zijn een paar projecten haar goed bijgebleven. 'Ik had in eerste instantie een hard hoofd in het grote project voor het Jeroen Bosch ziekenhuis. Er zouden gele – enigszins rare -zuilen komen waarvan ik dacht: dat komt nooit goed. Uiteindelijk zijn het heel leuke zuilen geworden die precies passen binnen het ontwerp van het ziekenhuis. Voor een aantal Isala klinieken hebben we robuuste, modulaire zuilen laten ontwerpen, ook deze zijn erg mooi.'

Zijn er ook verbeterpunten? 'Het komt wel eens voor dat we meerdere opdrachten in één keer krijgen', vertelt van der Vegte. 'Wij vragen dan offertes op en de prijzen onderling willen nog wel eens verschillen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het uitbreiden van de zuil (met meerdere componenten, red.) of kleine aanpassingen. Hierdoor heeft een bepaalde zuil eigenlijk nooit één prijs, en dat is soms lastig uit te leggen aan terugkerende klanten. Dit zou in de offerte beter kunnen worden toegelicht. We krijgen die toelichting natuurlijk wel als we erover bellen, maar dat kost toch weer tijd.'

En verder...

Van der Vegte zou diz zeker aanraden aan haar klanten. Sterker nog: dat doet ze al. 'Het fijne aan diz is dat zij ons omgekeerd ook helpen. Als zij worden ingeschakeld door een bedrijf dat wil werken aan de zelfredzaamheid van hun klanten, tippen ze ons, want wij hebben daar de software voor. Dat maakt de samenwerking alleen maar prettiger.'

© diz, augustus 2015

diz1419 wall, Rabobank Berkel-Enschot

Financiële dienstverlening

 A ABN AMRO,  R Rabobank Aalsmeer-Uithoorn, Rabobank Almere, Rabobank Berkel-Enschot, Rabobank Beveland, Rabobank Dalfsen-Hasselt, Rabobank Den Haag, Rabobank Drachten, Rabobank Enschede-Haaksbergen, Rabobank Flevoland, Rabobank Graafschap-Noord, Rabobank Hardinxveld-Giessendam, Rabobank Hilversum, Rabobank Monnickendam, Rabobank Nieuwerkerk-Moordrecht, Rabobank Nieuwerkerk a/d IJssel, Rabobank Nijmegen, Rabobank Oostburg, Rabobank Salland, Rabobank Santpoort-Spaarndam, Rabobank Velserbroek, Rabobank Vianen-Meerkerk, Rabobank IJmuiden,  S SNS bank

diz1422, VVV Zeewolde

Horeca & Toerisme

 C Café de Bel, Campanile Hotels, Camping Rakelbos, Center Parcs Europe, CityHall restaurant,  E Esquire Hotel,  G Grand Café Soho,  H Hilton Amsterdam, Hof van Twente, Hotel De Biltsche Hoek, Hotel De Blanke Top, Hotel Dorint, Hotel Holiday Inn, Hotel Ravelingen, Hotel Theater Figi,  L Landal Greenparks,  M Marveld Recreatie,  O Oostenrijks Toeristenburo,  R Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem-Nijmegen,  T Toerisme Limburg,  V Vakantiebeurs, Van der Valk Hotel Ridderkerk, Veluws Bureau voor Toerisme, VVV Alkmaar, VVV Amersfoort,

Meer...

VVV Bergen, VVV Bergen aan Zee, VVV Brabantse Wal, VVV Callantsoog, VVV Den Helder, VVV Den Oever, VVV Deventer, VVV Dordrecht, VVV Egmond aan Zee, VVV Harderwijk, VVV Hart van Noord-Holland, VVV Hoorn, VVV Julianadorp, VVV Kop van Overijssel, VVV Medemblik, VVV Nederland, VVV Nieuwe Waterweg/Westland, VVV Noordwijk, VVV Petten, VVV Schoorl, VVV Stationsplein Amsterdam, VVV Texel, VVV Utrecht, VVV Vlaardingen, VVV Zaanse Schans, VVV Zeewolde, VVV Zuidoost Brabant

maatwerk voor het KCC gemeente Delft

Overheid

 D  Deelgemeente Delfshaven, Deelgemeente Hoek van Holland,  G  Gemeente Alkmaar, Gemeente Almere, Gemeente Alphen a/d Rijn, Gemeente Amersfoort, Gemeente Amstelveen, Gemeente Amsterdam, Gemeente Apeldoorn, Gemeentearchief Amsterdam, Gemeente Arnhem, Gemeente Assen, Gemeente Baarle-Nassau, Gemeente Barendrecht, Gemeente Barneveld, Gemeente Bergen (Limburg), Gemeente Bergen (Noord-Holland), Gemeente Bergen op Zoom, Gemeente Berkel en Rodenrijs, Gemeente Beverwijk,

Meer...

Gemeente Bodegraven, Gemeente Boom (B), Gemeente Borger-Odoorn, Gemeente Boskoop, Gemeente Breda, Gemeente Brielle, Gemeente Bussum, Gemeente Delft, Gemeente Den Bosch, Gemeente Den Haag, Gemeente Den Helder, Gemeente De Wolden, Gemeente Doetinchem, Gemeente Dongeradeel, Gemeente Dordrecht, Gemeente Elburg, Gemeente Emmen, Gemeente Enschede, Gemeente Epe, Gemeente Ermelo, Gemeente Etten-Leur, Gemeente Geertruidenberg, Gemeente Genk, Gemeente Groningen, Gemeente Haaksbergen, Gemeente Haarlem, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Harlingen, Gemeente Heemskerk, Gemeente Heemstede, Gemeente Heerlen, Gemeente Helmond, Gemeente Heumen, Gemeente Hollands Kroon, Gemeente Kampen, Gemeente Katwijk, Gemeente Leiden, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Gemeente Leudal, Gemeente Leusden, Gemeente Lisse, Gemeente Lochem, Gemeente Maassluis, Gemeente Medemblik, Gemeente Meppel, Gemeente Middelburg, Gemeente Middelharnis, Gemeente Moordrecht, Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel, Gemeente Noordwijk, Gemeente Noordwijkerhout, Gemeente Nunspeet, Gemeente Nijkerk, Gemeente Nijmegen, Gemeente Oisterwijk, Gemeente Oostzaan, Gemeente Oude IJsselstreek, Gemeente Pieterburen, Gemeente Purmerend, Gemeente Raalte, Gemeente Ridderkerk, Gemeente Roosendaal, Gemeente Rotterdam, Gemeente Rucphen, Gemeente Schiedam, Gemeente 's Hertogenbosch, Gemeente Soest, Gemeente Stadskanaal, Gemeente Steenbergen, Gemeente Teylingen, Gemeente Uitgeest, Gemeente Utrecht, Gemeente Valkenburg a/d Geul, Gemeente Venlo, Gemeente Venray, Gemeente Vlist, Gemeente Voorschoten, Gemeente Warmond, Gemeente Weert, Gemeentewerken Rotterdam, Gemeente Weststellingwerf, Gemeente Wijchen, Gemeente Wijk bij Duurstede, Gemeente Winterswijk, Gemeente Woensdrecht, Gemeente Wormerland, Gemeente Zaandam, Gemeente Zaanstad, Gemeente Zeevang, Gemeente Zoetermeer, Gemeentehuis Raalte, Gemeente Zutphen,  K  Koninklijke Luchtmacht,  M  Ministerie van Binnenlandse Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Defensie, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Justitie, Ministerie van Landbouw, Ministerie van Natuurbeheer en Visserij, Ministerie van Onderwijs, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Ministerie van Verkeer en Waterstaat,  O  Openbaar Ministerie,  P  Politie Academie Apeldoorn, Politieacademie CID, Politie Dordrecht, Politie Gelderland Zuid, Politie Groningen, Politie Haaglanden, Politie Heerlen, Politie Limburg Zuid, Politie Midden en West Brabant, Politie Zuid-Holland-Zuid, Provincie Flevoland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland,  R  Rijkswaterstaat Noord-Holland, Rijkswaterstaat Zeeland, Rijkswaterstaat Noord-Brabant, Rijksdienst voor de Monumentenzorg, Rijksgebouwendienst VROM,  S  Staatsbosbeheer, Stadsdeel Oost Watergraafsmeer, Stadsdeel Zuider Amstel,

multitouchtable, Hogeschool Rotterdam

Onderwijs

 A  Albeda College,  C  Candea College, Conservatorium van Amsterdam,  E  Edison College,  F  Fontys Hogescholen,  H  Handicap & Studie, Hofstad Mavo, Hogeschool Brabant, Hogeschool De Kempel, Hogeschool Domstad, Hogeschool Rotterdam, St. Chr. Hogeschool Windesheim, Ger. Hogeschool Zwolle, Hotelschool Den Haag,  K Kenniscentrum GOC, Kennisnet, Koninklijke Militaire School,  R Radboud Universiteit Nijmegen, ROC Amsterdam, ROC Friese Poort, ROC Midden Nederland, ROC Nijmegen, ROC Rijn IJssel, ROC West Brabant,

Meer...

ROC Zeeland, Rijksuniversiteit Groningen,  T TU Delft, TU Eindhoven,  U  Universiteit van Amsterdam, Universiteit Gent, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Universiteitsbibliotheek Nijmegen,  V  Vrije Universiteit Amsterdam, Volksuniverstiteit Amstelveen,  W  Wageningen UR,  Z  Zadkine,

Bibliotheek De Boekenberg, Spijkenisse

Cultuur

3B Bibliotheek,  A Atlas Van Stolk, Aviodrome,  B  Bibliotheek Arnhem, Bibliotheek De Boekenberg, Breda's Museum,  C Corpus Experience,  D Deventer Musea,  E Erfgoed Actueel, Erfgoedhuis Zuid-Holland,  G Gemeentemuseum Deventer, Gelders Erfgoed,  M Madurodam, Marinemuseum, Museum Ameland, Museum de Broekerveiling, Museum voor Religieuze Kunst,  N NAi Rotterdam, Nederlands Fotomuseum,  T Theater De Lampengiet, Theaters Tilburg

diz20, Excact Live beurs

IT/Software

!PET,  A Achmea Group IT Services, Afas ERP Software, APM Interactive,  B Building It Solutions,  C Centric, Company Webcast,  D Domino ICT, DotControl,  F Formex ICT,  I Ibas ICT, ICIT, ICT Proeflokaal, ICT Supply, Inter Act Automatisering, I.S.L. Automatisering,  J JCC Software, Joheco Automatisering,  L Look4IT, L'Unité Automatisering,  M Montan Lago ICT,  N NR Automatisering,  O Orbak Automatisering,  P PET Automatisering, Petto ICT Dienstverlening, Pluym ICT, Prosoft ICT,  S Schipperij Automatisering,  V Van Wijk Automatisering

Wonen

 A Agripon makelaars, Arcade Mensen en Wonen,  B Brabant Wonen,  D De Goede Woning, De Woonmij Zaanstad, De Woonschakel, Dijkstra Makelaars, Dokter Makelaardij,  J JCV Makelaars,  K Kennemer Wonen, Kleinhout Makelaardij,  N Noordwijkse Woningstichting,  P PWV Wonen,  R RWS Partner in Wonen,  S SLS Wonen, Spirit Wonen, Stadswonen, Stichting Com-wonen, Stichting Volkshuisvesting Tiel, Stichting Wooncom, Stichting Woondiensten Enkhuizen, Stichting Woonpunt,  T Triada Wonen,  V Veenendaalse Woningstichting,

Meer...

Vijverhof Makelaardij,  W Woningcorporatie De Dageraad, Woningstichting Barneveld, Woningstichting Etten-Leur, Woningstichting St. Joseph, Woningstichting Nieuwkoop, Woningstichting Nijkerk, Woningstichting Openbaar Belang, Woningstichting Westambacht, Woonbron, Woonbron Maasoevers, Wooncom, Wooncompagnie, Wooninvest, Woonkeus Stedendriehoek, Woonklavier, Woonmaatschappij Maasland, Woonpalet Zeewolde, Woonpartners, Woonpunt Concernstaf, Woonstede, Woonstichting Het Grootslag, Woonstichting Vryleve, Woonzeker Makelaardij

maatwerk aanmeldzuilen, Isala Ziekenhuis

Zorg

 A  Amarant, AMC, Anthia Farmalinks, Anthoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, Apotheek De Vijzel, Apotheek Midden Betuwe, Astma Fonds, Azivo,  B  Biogen Idec International, Biomet Nederland, Bouman GGZ, Bureau Jeugdzorg Friesland,  C  Centrum Huisartsen, CZ,  D  De Gelderse Roos, DeltaBouman, Delta Psychiatrisch Centrum, Dental Care Utrecht, Diaconessenhuis Leiden,  E  Emcart Thuiszorg Uitleen, Erasmus Medisch Centrum, Eventus Zorg,  G  Gelre Ziekenhuizen, Gemini Ziekenhuis, GGD Delfland, GGZ Delfland,

Meer...

 H  Haga Ziekenhuis, Het Groene Hart Ziekenhuis, Hevo Gezondheidszorg,  I  Interzorg, Isala Ziekenhuis,  J  Jacob Cats Fysio, Jeroen Bosch Ziekenhuis,  L  Laurentius Ziekenhuis, LUMC Leiden,  M Maxima Medisch Centrum, Mediclara, Medisch Centrum Alkmaar, Medisolutions, Militair Revalidatie Centrum, MS Centrum Amsterdam,  O  OLVG Amsterdam, Organon, Orthodontiepraktijk Luijten Nelissen, Orthodontiepraktijk Schuttelaar, Orthodontiepraktijk Singh, Ortholie, Ortho Specialist Benoordenhout,  P  PBG Zorg, Pfizer, Philips Medical Systems, Portaels Ziekenhuis Vilvoorde, Psychiatrisch ziekenhuis Sint Camillus,  R  Reinier de Graaf Groep, Reumafonds, Revalidatiecentrum De Hoogstraat, Rijnland Ziekenhuis, Ropcke Zweers ziekenhuis, R.P.S. The Orthodontist,  S  Saxenburgh Groep, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Sophia Revalidatie, Spaarneziekenhuis, Stadsapotheek Venlo, Stichting Florence, Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk Werk Rivierenland, St. Welzijn Velsen, Stichting Zorginstellingen 't Gooregt, Synco Bio Partners,  T  Tandartspraktijk Blok, Tandartspraktijk Heesch, Tandartspraktijk Kroeze, Tandartspraktijk M. Heij, Tandhaven, Tandheelkundig Jeugdcentrum Beuningen, TweeSteden Ziekenhuis,  U  UMC Groningen, UMC Radboud, UMCG,  V  Vegro Verpleegartikelen, Verpleeghuis Tabitha, Verpleeghuis Wittenberg, VieCuri MC, Vierstroomzorgring, Virga Jesse Ziekenhuis, VU MC,  W  Westfries Gasthuis, Wiranto & Go Tandartsenpraktijk, Woon en Zorg,  Z Zaans Medisch Centrum, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ziekenhuis St. Jansdal, Zorggroep de Leiboom, Zorgzaak

 

A-Z

2Hot Styling, 2keer.nl, 50 PlusPark, A Abbott, ACA, Accenture, ACE, Achmea, A & C Presentations, Acrelec Design BV, ActiveView Connect Groep, Actys, Adidas, Adphies, Adriaanse/van Kuyk Brand Events, Aedes, Aedes-Actiz, Air2Air, Arcares, AFM, Agro Jobs, Ahoy Rotterdam, Ahrend Inrichten, AICN, Akzo Nobel Industrial Chemicals, Albert Heijn, Aldipress, Algemene begraafplaats Heemstede, Alliander, ALPHA Letterstudio, Alterego Marketing & Creation, Amazing Computers Ltd., Ambassade van Oranje, Ambitions, AmeComputers, Amsterdam Admirals, Amsterdam RAI, ANWB, Arboned, Arcadis Aqumen Facility Management, ARS T&TT, Arkin, Ars Longa Tentoonstellingen, Artcrew, Artitude, Arto Recruitment, At Globe, Athlon Carlease, Atinet, Atos, ATMR, ATPS, Aturis, Auto Recycling Nederland, Autosound, Auvipartners, Avalon Evenementen, Aveq, Avex, Avisie, AVL Concept, Awareness, AXA Verzekeringen, Axion Continu IZ Bijnkershoek, Axxist, B Ballast Nedam, Bank Nederlandse Gemeenten, Bartimeus, Basic Fit, Bataviastad, Bavaria N.V., Bax Projects, Bb Tec, St. BCW, Beau Affaires, Beamix, Beaumont Communicatie, Begraafplaats St. Barbara, Begraafplaats Kerkhoflaan Den Haag, Begaafplaats gemeente Haarlem, Begraafplaats Ninaberlaan Hellendoorn, Beijer Advies, Belgacom, Bergen Energi Nederland, Berghoef Accountancy, Bertus Dekker Seafood, Bex communicatie, Bezoekcentrum De Hoep, BFBN, Biopartner, BMW Group Nederland, Bon Vivant in-site, Bookit/Weekendjeweg.nl, Bosch, Bose, Boskalis, Bossers & Cnossens, Bourgonje, BP, BPR Visie, Brandbase, Brand New, Brandweer, Broekmans Patisserie, Brondool, Bronsveld & De Gier, Brooks reisburo, Bruynzeel Storage Systems, BSH Huishoudapparaten, Bureau & Zo, Bureau Bok, Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp, Burgers Ergon Installatie Techiek, BVH Dienstencommunicatie, BVO Kinderopvang, Byproxy, BZEVEN, C Cal Consult, Campagnerotterdam, Canon, V.d. Capellen S.G., Cap Gemini, Caracter Company, Care Partners, Carlipa, Car Lock Systems, Carlson Wagonlit Travel, Carrier Nederland, Casema, CDA, Cenzo, Cevi, Cheap Campers, Check Market, Cipal, Ciris Capital, Cirkel Holland, Citytec, Clifford Chance, CMG, CNC Grondstoffen, CNV Bedrijvenbond, COA, Coca Cola, St. COD, Collective Brands, Colo, Combinatie, Computerservice Mensink, Coneco Building Automation, Conservatrix, ContentXperience, Continuon Netbeheer, Cooks, Cordaid, Corus Staal, Cow Hills Media, Coxin, Creatief Design, Crystal Park Media Productions, CTS & S, Curium, Cursor, Custom Care Media, CWI, CWS, D Dastex Data, DCMR Milieudienst Rijnmond, db Audio Video Systemen, DDB Amsterdam, De Alliantie Amsterdam, De Bibliotheek, De Buren, De Dageraad, Deerns, De Groot Houtbewerkingsmachines, De Kleuver Bedrijfscommunicatie, Deko Team, De Lijn B.V., Delta Lloyd, Delfland Golf, De Lucht Tankstations, Den Braven Sealants, Den Draak Registratietechniek, De Roskam, DesignDrinks, Desso, Deta Batterijen, Dewi Consultancy, Deys Betontechniek, DGM Distributie, DHV B.V., Dibbits Facility, Didi Motors Verviers, Dienst Milieu en Bouwtoezicht, Dierenartsenpraktijk Bodegraven, Different View, Digital Business Services, Van Dijk Studieboeken, Dit is Fris, D-Office, Domotica Center Zaanstad, Dorc International, Dotzebra, DPI, Draaijer & Partners, DreamView Multimedia, DST Experience Communicatie, Dumeco, Dutch Bloggies, DWBH, E Ecojob, Ecostyle, E-demonstrations, EFR, E-Heroes, Eiffel, Eijerkamp, Eijsink Afrekensystemen, Eindhovense Golf, Ekelmans & Meijer advocaten, Elcee Holland, Electrabel Nederland, Eleen, Elsevier, Eneco, Enraf-Nonius, E-Mark, EMC2, EMI Music Netherlands, EMO, Eneco, Enexis, EPN, EPZ, Epsilon Computer Support, Ernst & Young, Essent, Esso Nederland, Etienne Gallery, Euphony, Euro Hair Fashion, European Auto Trader, Euro Pool System International, Event beurs, Eventex, Eventus Consultancy, Eversheds Faasen, EW, Explora, exPRtease, Extravar B.V., F Faasen & Partners, Facilicom Facility Solutions, Fairbo Sport B.V., Federatie Belasting Academie, Feestvideo, Fiat Group Automobiles Netherlands, Fidato, Fiechter, Field Lab Delft, First Impression, Fish24.NL, Flynth, Fmweb, Focus Nederland, Formaat & Vision, Fortune Hot Drinks, Forum Performance Management, Friesland Food, Friso Nederland, Frontliners, Fujitsu, Future Forward Brand Newmedia, G G10, GAD Bussum, Galderma Belgilux, Garden Retail Services, Garland Company, Gasservice Utrecht, Gatsometer, Gaz de France, Gemnet, Gerco Beveiligingen, Gerrichhauzen & Partners, Getronics Pinkroccade, GGNet, Gielissen, Gleijm & Van der Waart, GLN Voeding, GMT Europe, Godderis BVBA, Goldwell Nederland, Golfbest, Golfclub Brasschaat, Golfclub "De Drie Eycken", Golfclub Nuclea Mol, Goudappel Coffeng, Go & Work, GovWorks, Grace Robinson Evenementen Advies, Groenkeur, Grout Installatietechniek, Griffioen Traffic Builders, Groenendijk Bedrijfsschoenen & Kleding, Groeneveld Sign Systems, GTI, GVB Amsterdam, GVB Utrecht, GVU, H Haitsma Beton, Harcourt Test Publishers, HBG Vastgoed, Hecla, Heijmans Wegenbouw, Heineken, Heisterkamp Transport, Henk Ontwerpers, Heras Hekwerken, Hercules International, Hero Nederland, Hessing Groente, Het Gevonden Voorwerp, Het Gooi en Omstreken, Het Juridisch Loket, Het Rhedens, De Heus & Partners, Heuvelman Sound & Vision, Hilarius Media, Hiswa Vereniging, St. HKZ, HLTC Leimonias, Hodes Bouwsystemen, De Hoep bezoekerscentrum, Hof Promotie Haags Vrijwilligerswerk, Holmatro, Hommerson, Honda, Hooge Esch Multimedia, Hotraco Agri, House of Sports, HSCG, Huishoudbeurs, Huisman-Itrec, Huisman Special Lifting Equipment, HTM Personenvervoer, Hydro Agri Benelux, Hypotheekservicedesk.nl, Hypotheekvisie, I Ibase, IBC, IDS Scheer Nederland B.V., IHC Merwede, iiyama, Imagebuilders, Image + Digital, iMagineAir, Impact Multi Media, Imtech Building Services, I-Navigator, In, Info Address, Informatique, Info Pinnacle, Info Screens, Info Service Belgium, Infra-Match, ING Carlease, Initial Varel Security, Innercircle, Instituut voor Information Engineering, Integral, Intereffekt, Interim Spot, Internetservice Nederland, Interscience, Intervote, Inventive Systems, Iolan, IP Groep, Irdeto Access, IS Multi Media, Isolectra B.V., Isotron Nederland, Ista Nederland, Ital Car Kortrijk, Italian Automotive Center, Itho B.V., ITM, J J&T Autolease, Jacot, Jansen Pro Office, Jan van Breemen Instituut, Javo, Jelier & Schaaf, Jordans Sign & Promotion, Just Sold, JVR Audiovisual, K Kappé Schiphol, Kasbank, KEMA, Kerk in Actie, Kern8, KIA Nederland, Kiddy Fun, Kids Complete, Kievit, Klein Beernink, T.B.S. Kliniek Kijvelanden, Klooster Ter Apel, KLPD, Kluwer, KNSA, Kopexpo, KPMG, KPN, KPN TPG, Kruidenier Foodservices, Kuipers Loot/Livin Holland, KvK Amsterdam, KvK Zoetermeer, KvK Rotterdam, L Laarhoven Design, La Carte Internet, Ladbrokes, Lamb, Weston & Meijer, Lamsonair, Lamson-Q, LUMC, Leolux Meubelfabriek, Lenteq, Leo Verpleegkundig Management, Lesscher IT, Letego, Letter Z Design, LMP, Local4local, Loeff's Patent, Logica CMG, Logis.P, Lost Boys, Lovink Enertech, Loyens & Loeff, LPU Verzekeringen, Luchtverkeersleiding Nederland, Luna, Lunatec Producties, M Magnacarta, Magstream.com, Mailorder Solutions, ManArt Promotions, Mansholt, Market Response, Market Vision, Marqit, Marques Holland, Martin van der Heijden Reclame, Mavotrans, Mazda, MECC Maastricht, Media Service Maastricht, Mediastar, Medicinfo, Mediselect, Meeus, Meeuwisse Potgrond, Megavideo, Meldon, Menno Simons Centrum, Met Bas B.V., Mezz, Mielo & Alexander, Miles Reporting, Minor Planet Systems, Misterbed, Mitsubishi Electric Europe, MK2 Audio Visueel, Moetwil en van Dijk, Moller Autoschade, Monster Meubel, Monsanto Holland, Motozoom, Mountain Buggy, Mulder-Hardenberg, Multi Lease, Multi Post Systems, Multivac, Mutuh, M.Y. Cartons, My Facilities, N Nationaal Lucht- en Ruimtevaart Laboratorium, Nationale Woningbeurs, Nautic Ring Superstore, NCCW, Nebib BV, Necadis, Nederlands Congres Centrum, Nederlandse Spoorwegen, Nedpack, Netpoint Facilities, Netstar Multimedia, NedTrain, NetConnection, Newskies, NFGD, NIMH, NLW Groep, Non Plus Ultra, Norrod Computers, Novaa, Novabox, Novem, Novid, Novotek, Nsecure, NSR, NS Serviceplein Amersfoort, NTNT, Numerando, NVP, NWO, NXT Generation, O OBR Rotterdam, O.B.S. De Reigershöfte, OCMW Bredene, Offlimits communicatie, Oil for 3D Communication, OnDemand Rentals, ONRI, Ons Huis, Ontwerp 77, OntwikkelingsBedrijf Rotterdam, van Ooijen, Van Oord ACZ, Van Oord Dredging and Marine, Op het Veld Elektrotechniek, Opinion Test & Taste, Optiland, Opvallers, Ordina, Organisatie en Presentatie Partner, Orisant, Ormit, Oticon Nederland, Otis, Otter Audio Visueel, OTTO Uitzend Kracht, Output, Overture Services, OWN Ships Support, OZ Zorgverzekeringen, P Paagman, Pacific Island Travel, Paratel, Parket-Generaal Openbaar Ministerie, Partners in Building, Party Centrum De Koningshof, Passage Fitness, Perry Sport, Personen Vervoer Midden Nederland, Phanta Vision, Pharmachemie, Pharma Partners, Philips, Pics United, Pier K, Pink and Poodle, Pinkpop, Pipeline Control, PlantFocus, Plug Amusement, Pluto Sport, P & M Montage, Porter Novelli, PRA International, Prakticon, Praxis, Primera, Priva, Professor Johan Peters Stichting, Profile Project, Profocus Consultants, Projob, Provid Hardware, PTB Events, Publiganda, Pushcall, Putzfeld, Q Quality Support, QuaMedia, Quick, R R2 Retail Solutions, Racesport, RACM, Radiant Technologies, Randstad, Reaal Verzekeringen, Rechtbank Utrecht, Reclame Syndicaat, Recreatieschap West Friesland, Reed Business, Regel Partners, Regionale WBV Samenwerking, Reisadviesbureau Effting, Remax, Remax Hoorn, REMU, Rensa, RET, Rimal Productions, Riso, Roac, Robeco, Rockwool, Rohasys, Romer Golan Productions, Romi Smilfood, Romi Uitzendbureau, Rotterdampas, Rostra Congrescommunicatie, Royal Haskoning, RTV Rijnmond, RWS Corporate Dienst, S SAG Online, Saint-Gobain Ecophon, Sanadome Nijmegen, Sanoma, Santon Holland, Saturn, Sauna en Sportcentrum Nunspeet, Scheuten Solar Systems, Schmit, Scholieren.tv, Scholten Awater, Schouwburg Amphion, Schouw Informatisering, Schutte Systems, Screenfeed, SCS BVBA, SDU Uitgevers, SDU Enschede, SDU Information Solutions, Second Foor, Sector Fondsen ZW, Securitas Services, Select 400, Sensu, Senter Novem, SER, Servex, Service Organisatie Quadraam, Shell, SHL Nederland, SIDN, Siemens Nederland, Siemens VDO Trading, Silver Sound and Vision, Sijthoff Pers, Simavi, Six Senses, Skinning, SKJpon, Skybites, Smart Events, SMS Stamp Tool Technologies, Smurfit Kappa, SnowWorld, SNT Callcenters, Socrates Digital Video B.V., Sodexo Altys, Sonepar, Sonepar Nederland, Soul Inn, SPAX Solutions, SPC Training, Speurders Store, Spirotech, SPSS Benelux, Stadsgevangenis Hoogvliet, Stater, Steenks Service, Sterco Multimedia Producties, Stichting Ammonietenhoeve, Stichting Apenheul, Stichting Dorpsraad Meerlo, Stichting Elisabeth, Stichting Eykenburg, Stichting De Grote Rivieren, Stichting de Omslag, Stichting Huize Tichelaar, Stichting Kennisnet, Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, Stichting RKB Den Haag, Stichting Techniek Bedrijven, Stichting Van Hall Larenstein, Stichting Wervingsdagen, Stichting Zebra, Stichting Zeemanshuis Rotterdam, Stork, Stork Food Systems, Stork WorkSphere, Strawberries, Stride Rite Europe, Strukton, Studenten Sportcentrum TU/E, Studievereniging Star, SuitSupply, Summit, SV Phoenix, Swarovski, Synerga, Syngenta Crop Protection, SysWorks, T Tacx, Tadicom Nederland, Tailormate, Talant, Talent Leaders, Taxitronic, Technische Unie, Techno Trend Milieutechniek, Telegraaf Drukkerij Groep, Telematica Instituut, Temmink Bouwprojecten, Tempo-Team, Ten Kroode & van Zee, Tennet TSO, Testo, Tetra Pak, TFC, Thales, TheatreCard B.V., The People, Thermae2000, Thermen Anholts, Thermen & Beauty Group Nederland, Thermos Sauna, The Live House, The Outsider, The Works Events, Thinkwise, Thone & Partner, Tic Narrowcasting, Timmerman NV, Tivoli, T-Mobile Netherlands, TNO, TNT, TNT Post, TNT Post Retail, Todos Media, Toelgroep, Torex Retail, Total Area, Total Nederland, TPI-Management, Traffx, Travel Alert, Trimbos Instituut, TrimMIC, Triptic, Trustus Capital Management, TTP, Turenhout, Turk en Van Rossum, TWA Medic Info, Twents Carmel College, Twin Projects, Twynstra Gudde, U De Unie, Unilever, Unilever Peoplelink Nederland, Unica Installatie Techniek, Unicum ID, Unizo, UWV, V Valadis, Van Beek Ingenieurs, Van Boxtel, Van de Capellen Scholengemeenschap, Van der Most Computer Service, Van Ginderen, VanLeeuwenOplaad.nl, Van Nunen Equipment & Investments, Van Zijl Pr. Travel & Event, VCP Stadshart Amstelveen, Veilig Verkeer Nederland, Verhoef & Co, Vermolen Groep, Vesting Finance, VHS, Vicrea, Victron Energy, Video Schaay B.V., Villa DM, Vipholidays, VIR E-care Solutions, Virtek, Virtueel Inburgeringsloket, Visual Hardware Services, Vitasys, Vleugel Stands & Interieurs, VNG, VNU, VOBN , Vopak Terminal Vlaardingen, VRD Kantoorinrichting, Vrijwilligersservicepunt, VVN, W Warnsveld, Waterschap Scheldestromen, Waterschap Zeeuwse Eilanden, Watersportvereniging Braassemermeer, WebBuro Internet Services, Webish, Wegenbouwmaatschappij J. Heijmans, Wereldhave Management, WIC Schiedam, Wildkamp, Witteveen Kantoorinstallaties, Wizard Line, Wolters Kluwer, Woningbeheer, Woningview, Woningweekend, Woodfever, World Karts, WTC Amsterdam, WTC The Hague, Wyeth, X Xerox, Xpert Data, Xposion, X-Totaal, Xtra Vormgeving, Y Yahoo, Yes Expo Styling, Yourfuture.tv, Z ZBM, Zeeuwland, Zeg maar Wouter, Zeylmaker & Partner, ZGT Hengelo, Zie Displays, ZonMW, Zorg en Arbeidsmarkt, Zuiderbegraafplaats Rotterdam, Zuiveringschap Limburg, Zwerfspoor