menu MENU
google maps
route

diz informatiezuilen
Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon
+ 31 (0)79 - 362 40 40
Fax
+ 31 (0)79 - 362 20 90
E-mail

Referenties - onze klanten

multitouch salontafel

Interactieve multitouch salontafel voor First Impression

First Impression

First impression Audiovisueel is een system integrator met een duidelijke visie: totale systeemintegratie met een hoog afwerkingsniveau. Grote namen als reisorganisatie TUI, modeketens CoolCat en America Today en opticien Hans Anders werken samen met het bedrijf. Voor een groot project sloegen First Impression en diz vorig jaar de handen ineen, en dat smaakte naar meer. Commercieel directeur Koen Wouters vertelt over de samenwerking.

"Bij First Impression hechten we veel waarde aan een totaal geïntegreerde oplossing. Niet de techniek maar écht de oplossing als geheel stellen we centraal. Een belangrijk punt van aandacht is dat ook de wijze van integratie moet passen bij de architectuur en de uitstraling van een bedrijf. We willen dat ons totaalproduct een ervaring voor de gebruiker wordt. Een voorbeeld: bij reisbureau TUI kun je op een interactief scherm virtueel alvast de hele wereld over 'reizen' en alle locaties bekijken. Je reisbeleving begint dus al in de winkel."

Lees verder...

Samenwerking met diz

"In diz vonden we vorig jaar een uitstekende partner. We waren op zoek naar een bedrijf dat voor ons op maat behuizingen kon maken om ons plaatje compleet te maken. diz kan dat als geen ander. diz is in staat om onze oplossing te produceren, maar ze denken ook mee én verder, en dat vind ik van grote toegevoegde waarde. Er worden tekeningen gemaakt, er wordt nagedacht over wat slim of handig werkt en hoe we de beleving voor onze klanten optimaal kunnen creëren."

Multitouch salontafel

"diz heeft voor ons eigen kantoor in Tilburg een unieke multitouch salontafel ontworpen. Gasten worden bij ons ontvangen in de lounge van het experience centre. Tijdens het wachten op een drankje biedt de interactieve tafel leuke features om alvast kennis te maken met ons bedrijf of een spel te spelen.

Toekomst

"Ik denk dat First Impression en diz in de toekomst nog meer zullen samenwerken, juist vanwege de enorme ontwikkelingen in de retail. Online krijgt een steeds grotere rol, wat ervoor zorgt dat de offline winkel meer beleving moet gaan krijgen. Alles moet interactiever, je moet je klant als winkelier echt leren kennen en hem de middelen bieden om 'm bij je te houden. Ook hier gaat het weer om de totaalervaring, interactie. Denk aan zaken als virtuele paspoppen en een selfie-mirror. Wij zien in deze veranderingen een uitdaging voor de winkelstraat, en diz kan ons hier zeker bij helpen. Tegenwoordig maken steeds meer offline winkels gebruik van bijvoorbeeld webcams en RFID readers, een publieksbestendige behuizing voor deze features is dan zowel fraai als functioneel. Samen met diz kunnen we het complete plaatje - totale systeemintegratie én meer - aanbieden aan onze klanten."

© diz, maart 2016

tablet oplossing, Iris Optiek

Iris Optiek met recht een Next Generation Store

De bekende optiekketen Iris Optiek heeft onlangs een van hun filialen volledig verbouwd en gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn: een revolutionaire Next Generation Store, voorzien van de modernste oogmeetapparatuur en fraaie digitale designoplossingen die allen op elkaar afgestemd zijn qua boodschap en communicatie.

Het pand aan de gerenommeerde Frederik Hendriklaan te Den Haag trekt direct de aandacht. In de etalage zijn een tweetal grote displays geplaatst met een zeer hoge lichtopbrengst. Op deze wijze komt de getoonde boodschap onder alle weersomstandigheden duidelijk over, een flinke attentiewaarde is gegarandeerd.

"Wachtverzachter"

Eigenaar Andre Verhoeve is met recht trots op zijn goedlopende optiekbedrijf met een uitstekende reputatie. Klantgerichtheid en expertise hebben bij Iris Optiek de grootste prioriteit, de diverse digitale oplossingen van diz dragen hier hun steentje aan bij. Een tweetal tablets in draaibare publieksbestendige behuizing dienen als "wachtverzachter" voor wachtende klanten. Op de wanden in de winkel zijn diverse ultra-platte behuizingen voorzien van LED-displays gesitueerd. Op deze displays worden de gecombineerde narrowcastinguitingen getoond.

Ook voor uw filiaal heeft diz een bij het interieur en inrichting passende totaaloplossing, neemt u contact op met ons verkoopteam voor meer informatie via of telefoonnummer + 31 (0)79 - 362 40 40

© diz, januari 2016

diz1400-serie voor indoorlocaties

diz1400-serie voor indoorlocaties

VVV

Bij iedereen waarschijnlijk wel bekend: De VVV (Vereniging voor Vreemdelingenverkeer). VVV heeft als doel om het toerisme in haar plaats of regio te bevorderen door onder andere te informeren over de 'ins and outs' van de plaats of regio. En die informatie vind je behalve in folders tegenwoordig ook steeds vaker in digitale informatiezuilen. Deze indoor- en outdoorzuilen worden ontworpen en vervaardigd door diz. Aan het woord is Rob Nuyens, manager ICT en E-business bij de VVV Nederland.

Aanbod van actuele informatie

VVV Nederland werkt voornamelijk met standaard zuilen van diz. "We hebben eerder gewerkt met verschillende wand-, sta- en buitenversies op meerdere locaties. Inmiddels zijn we overgestapt op standaardmodellen uit de 1400-serie voor de indoorlocaties." In deze fraaie, gebruiksvriendelijke zuilen bevindt zich de door VVV Softwareservices ontwikkelde software, waarmee klanten worden voorzien van actuele, digitale informatie over onder andere evenementen, overnachtingsmogelijkheden, activiteiten en eetgelegenheden.

Lees verder...

Nuyens is niet per se trots op een bepaald project of een bepaalde zuil. "We werken nu natuurlijk veelal met standaardzuilen, die zijn niet speciaal voor ons ontworpen. Ik vind het echter wel mooi dat sommige informatiezuilen ook opgenomen worden in een compleet VVV agentschapsmeubel of de wand met folders, kaarten en boekjes. Je krijgt daardoor een strak geheel en dat oogt een stuk minder rommelig."

De samenwerking met diz bevalt Nuyens goed. "Vanaf het begin heb ik bij diz een goed gevoel gehad. Het is een kundig bedrijf en ze zijn bereid om overal een oplossing voor te vinden. Daarbij is het contact ook goed. Ik heb voor elke stap in het proces een vaste contactpersoon en dat werkt prettig".

© diz, januari 2016

diz1432, Markthal Rotterdam

diz1432, Markthal Rotterdam

Britelayer

Sinds 3 jaar werkt diz samen met Britelayer, een bedrijf dat interactieve kiosken heeft staan in onder andere winkelcentrum Alexandrium Rotterdam, Hoog Catharijne in Utrecht en sinds kort ook in de imposante Markthal (Rotterdam). Britelayer zorgt voor interactieve plattegronden en informatievoorziening. Directeur Seth van der Meer vertelt over de samenwerking met diz.

Perfecte combinatie

Van der Meer: 'Via het ouderwetse zoeken op internet kwamen we bij diz terecht. We waren op zoek naar een partij die ons kon helpen bij het ontwikkelen van kiosken. Al snel werd duidelijk dat diz het best bij ons past. Zij hebben verstand van hardware, wij hebben op onze beurt verstand van software, dus die combinatie is perfect.'

Lees verder...

Het eerste project dat diz en Britelayer samen deden, was voor winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. Van der Meer: 'Dit project blijft me vooral bij omdat het onze eerste samenwerking was en we alles nog een beetje moesten uitvinden. Het is vanaf moment één fijn geweest om met diz te werken, ze wisten een hoop van onze zorgen weg te nemen.
Ook ben ik nog steeds erg blij met onze samenwerking voor de zuilen in de Markthal. Het gebouw op zich is natuurlijk gigantisch en heeft een prachtige uitstraling, en diz heeft daar rekening mee gehouden in het ontwerp van de zuil.'

diz denkt mee

Ook vindt van der Meer het prettig dat diz verder- en meedenkt met haar klanten. 'Soms zijn wij zelf nog in gesprek met potentiele klanten, en weten we niet of er een daadwerkelijke opdracht uit voort gaat komen. diz is bereid om alvast met ons mee te denken, zodat wij een potentiele klant een veel completere demo – met gevisualiseerde zuil – kunnen laten zien. Op die manier maken we vaak een goede eerste indruk, en dat is mede dankzij diz.'

Verbeterpunten weet van der Meer eigenlijk niet te noemen. 'Dit komt vooral omdat het vertrouwen in diz gewoon goed is. Iedereen, van directeur tot medewerker, is behulpzaam en heeft verstand van zaken. Het is één keer misgegaan met een van onze kiosken in Frankrijk; de voorkant van een zuil liet na een paar maanden al los en dat zou eigenlijk niet zo mogen zijn. Nadat we dit bij diz hadden gemeld, is Bas, directeur van diz, zelf in de auto gestapt en naar het winkelcentrum in Marseille gereden om snel een gepaste oplossing te bedenken. Behalve leverancier voelt (de samenwerking met) diz inmiddels als een partnership, en ik ben daar erg blij mee.'

© diz, oktober 2015

maatwerk zuilen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Gele zuilen in een van de vestigingen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Logis.P

Logis.P is een toonaangevende vernieuwer op het vlak van patiëntenlogistiek. Het bedrijf levert software aan onder andere ziekenhuizen. Bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld zelf melden bij een (door diz geleverde) zuil, waardoor de wachttijd afneemt en bezoekers sneller kunnen worden geholpen.

Bij Logis.P staan selfservice en hospitality hoog in het vaandel. Directeur Aly van der Vegte: 'We vragen middels onze software om een stukje zelfredzaamheid van de bezoeker, maar willen daar tegelijkertijd ook iets voor teruggeven. Daarom krijgen ziekenhuisbezoekers een persoonlijk overzicht als ze zich aanmelden bij een zuil. Ze worden verwelkomd bij hun naam, er wordt verteld naar welke verdieping/kamer ze mogen gaan en ze krijgen een geprinte routebeschrijving mee. Dat stukje hospitality - als aanvulling op de selfservice – is voor Logis.P ontzettend belangrijk.'

Lees verder...

Logis.P en diz

'De samenwerking met diz begon eind 2010', vertelt van der Vegte. 'We zochten iemand die met ons een groot project aan wilde gaan voor het Jeroen Bosch ziekenhuis. Dat moest snel en vakkundig, en via internet kwamen we bij diz uit. Zij maken zuilen op architectniveau en voor dit project hadden we een vrij 'vreemd' model nodig. diz bleek precies wat wij zochten. Binnen korte tijd werden zo'n 70 tot 100 gele zuilen geproduceerd en de samenwerking verliep erg goed. Sindsdien komen we voor veel van onze projecten, klein of groot, terug bij diz voor een zuil.'

Voor Logis.P ontwerpt diz voornamelijk modulaire zuilen. Deze basiszuil is zo opgebouwd dat kleine wijzigingen eenvoudig zijn toe te passen. Zo kan er bijvoorbeeld een barcodescanner of bonprinter aan de zuil worden toegevoegd als blijkt dat daar vanuit de klant vraag naar is.

Ervaring met diz

Van der Vegte: 'Wij zijn erg tevreden met onze samenwerking. De mensen bij diz zijn vakkundig, denken met ons mee en leveren zuilen van zeer goede kwaliteit. Als we bellen, krijgen we vrijwel altijd dezelfde mensen aan de lijn. Dat is fijn, want zij weten over welk project het gaat en kunnen ons goed helpen. Soms moet een zuil vrij snel geleverd worden, en diz zorgt er dan voor dat dit kan. We voelen ons serieus genomen.'

Volgens van der Vegte zijn een paar projecten haar goed bijgebleven. 'Ik had in eerste instantie een hard hoofd in het grote project voor het Jeroen Bosch ziekenhuis. Er zouden gele – enigszins rare -zuilen komen waarvan ik dacht: dat komt nooit goed. Uiteindelijk zijn het heel leuke zuilen geworden die precies passen binnen het ontwerp van het ziekenhuis. Voor een aantal Isala klinieken hebben we robuuste, modulaire zuilen laten ontwerpen, ook deze zijn erg mooi.'

Zijn er ook verbeterpunten? 'Het komt wel eens voor dat we meerdere opdrachten in één keer krijgen', vertelt van der Vegte. 'Wij vragen dan offertes op en de prijzen onderling willen nog wel eens verschillen. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met het uitbreiden van de zuil (met meerdere componenten, red.) of kleine aanpassingen. Hierdoor heeft een bepaalde zuil eigenlijk nooit één prijs, en dat is soms lastig uit te leggen aan terugkerende klanten. Dit zou in de offerte beter kunnen worden toegelicht. We krijgen die toelichting natuurlijk wel als we erover bellen, maar dat kost toch weer tijd.'

En verder...

Van der Vegte zou diz zeker aanraden aan haar klanten. Sterker nog: dat doet ze al. 'Het fijne aan diz is dat zij ons omgekeerd ook helpen. Als zij worden ingeschakeld door een bedrijf dat wil werken aan de zelfredzaamheid van hun klanten, tippen ze ons, want wij hebben daar de software voor. Dat maakt de samenwerking alleen maar prettiger.'

© diz, augustus 2015

diz1419 wall, Rabobank Berkel-Enschot

Financiële dienstverlening

 A ABN AMRO,  R Rabobank Aalsmeer-Uithoorn, Rabobank Almere, Rabobank Berkel-Enschot, Rabobank Beveland, Rabobank Dalfsen-Hasselt, Rabobank Den Haag, Rabobank Drachten, Rabobank Enschede-Haaksbergen, Rabobank Flevoland, Rabobank Graafschap-Noord, Rabobank Hardinxveld-Giessendam, Rabobank Hilversum, Rabobank Monnickendam, Rabobank Nieuwerkerk-Moordrecht, Rabobank Nieuwerkerk a/d IJssel, Rabobank Nijmegen, Rabobank Oostburg, Rabobank Salland, Rabobank Santpoort-Spaarndam, Rabobank Velserbroek, Rabobank Vianen-Meerkerk, Rabobank IJmuiden,  S SNS bank

diz1422, VVV Zeewolde

Horeca & Toerisme

 C Café de Bel, Campanile Hotels, Camping Rakelbos, Center Parcs Europe, CityHall restaurant,  E Esquire Hotel,  G Grand Café Soho,  H Hilton Amsterdam, Hof van Twente, Hotel De Biltsche Hoek, Hotel De Blanke Top, Hotel Dorint, Hotel Holiday Inn, Hotel Ravelingen, Hotel Theater Figi,  L Landal Greenparks,  M Marveld Recreatie,  O Oostenrijks Toeristenburo,  R Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem-Nijmegen,  T Toerisme Limburg,  V Vakantiebeurs, Van der Valk Hotel Ridderkerk, Veluws Bureau voor Toerisme, VVV Alkmaar, VVV Amersfoort,

Meer...

VVV Bergen, VVV Bergen aan Zee, VVV Brabantse Wal, VVV Callantsoog, VVV Den Helder, VVV Den Oever, VVV Deventer, VVV Dordrecht, VVV Egmond aan Zee, VVV Harderwijk, VVV Hart van Noord-Holland, VVV Hoorn, VVV Julianadorp, VVV Kop van Overijssel, VVV Medemblik, VVV Nederland, VVV Nieuwe Waterweg/Westland, VVV Noordwijk, VVV Petten, VVV Schoorl, VVV Stationsplein Amsterdam, VVV Texel, VVV Utrecht, VVV Vlaardingen, VVV Zaanse Schans, VVV Zeewolde, VVV Zuidoost Brabant

maatwerk voor het KCC gemeente Delft

Overheid

 D  Deelgemeente Delfshaven, Deelgemeente Hoek van Holland,  G  Gemeente Alkmaar, Gemeente Almere, Gemeente Alphen a/d Rijn, Gemeente Amersfoort, Gemeente Amstelveen, Gemeente Amsterdam, Gemeente Apeldoorn, Gemeentearchief Amsterdam, Gemeente Arnhem, Gemeente Assen, Gemeente Baarle-Nassau, Gemeente Barendrecht, Gemeente Barneveld, Gemeente Bergen (Limburg), Gemeente Bergen (Noord-Holland), Gemeente Bergen op Zoom, Gemeente Berkel en Rodenrijs, Gemeente Beverwijk,

Meer...

Gemeente Bodegraven, Gemeente Boom (B), Gemeente Borger-Odoorn, Gemeente Boskoop, Gemeente Breda, Gemeente Brielle, Gemeente Bussum, Gemeente Delft, Gemeente Den Bosch, Gemeente Den Haag, Gemeente Den Helder, Gemeente De Wolden, Gemeente Doetinchem, Gemeente Dongeradeel, Gemeente Dordrecht, Gemeente Elburg, Gemeente Emmen, Gemeente Enschede, Gemeente Epe, Gemeente Ermelo, Gemeente Etten-Leur, Gemeente Geertruidenberg, Gemeente Genk, Gemeente Groningen, Gemeente Haaksbergen, Gemeente Haarlem, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Harlingen, Gemeente Heemskerk, Gemeente Heemstede, Gemeente Heerlen, Gemeente Helmond, Gemeente Heumen, Gemeente Hollands Kroon, Gemeente Kampen, Gemeente Katwijk, Gemeente Leiden, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Gemeente Leudal, Gemeente Leusden, Gemeente Lisse, Gemeente Lochem, Gemeente Maassluis, Gemeente Medemblik, Gemeente Meppel, Gemeente Middelburg, Gemeente Middelharnis, Gemeente Moordrecht, Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel, Gemeente Noordwijk, Gemeente Noordwijkerhout, Gemeente Nunspeet, Gemeente Nijkerk, Gemeente Nijmegen, Gemeente Oisterwijk, Gemeente Oostzaan, Gemeente Oude IJsselstreek, Gemeente Pieterburen, Gemeente Purmerend, Gemeente Raalte, Gemeente Ridderkerk, Gemeente Roosendaal, Gemeente Rotterdam, Gemeente Rucphen, Gemeente Schiedam, Gemeente 's Hertogenbosch, Gemeente Soest, Gemeente Stadskanaal, Gemeente Steenbergen, Gemeente Teylingen, Gemeente Uitgeest, Gemeente Utrecht, Gemeente Valkenburg a/d Geul, Gemeente Venlo, Gemeente Venray, Gemeente Vlist, Gemeente Voorschoten, Gemeente Warmond, Gemeente Weert, Gemeentewerken Rotterdam, Gemeente Weststellingwerf, Gemeente Wijchen, Gemeente Wijk bij Duurstede, Gemeente Winterswijk, Gemeente Woensdrecht, Gemeente Wormerland, Gemeente Zaandam, Gemeente Zaanstad, Gemeente Zeevang, Gemeente Zoetermeer, Gemeentehuis Raalte, Gemeente Zutphen,  K  Koninklijke Luchtmacht,  M  Ministerie van Binnenlandse Zaken, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Defensie, Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Justitie, Ministerie van Landbouw, Ministerie van Natuurbeheer en Visserij, Ministerie van Onderwijs, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Ministerie van Verkeer en Waterstaat,  O  Openbaar Ministerie,  P  Politie Academie Apeldoorn, Politieacademie CID, Politie Dordrecht, Politie Gelderland Zuid, Politie Groningen, Politie Haaglanden, Politie Heerlen, Politie Limburg Zuid, Politie Midden en West Brabant, Politie Zuid-Holland-Zuid, Provincie Flevoland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland,  R  Rijkswaterstaat Noord-Holland, Rijkswaterstaat Zeeland, Rijkswaterstaat Noord-Brabant, Rijksdienst voor de Monumentenzorg, Rijksgebouwendienst VROM,  S  Staatsbosbeheer, Stadsdeel Oost Watergraafsmeer, Stadsdeel Zuider Amstel,

multitouchtable, Hogeschool Rotterdam

Onderwijs

 A  Albeda College,  C  Candea College, Conservatorium van Amsterdam,  E  Edison College,  F  Fontys Hogescholen,  H  Handicap & Studie, Hofstad Mavo, Hogeschool Brabant, Hogeschool De Kempel, Hogeschool Domstad, Hogeschool Rotterdam, St. Chr. Hogeschool Windesheim, Ger. Hogeschool Zwolle, Hotelschool Den Haag,  K Kenniscentrum GOC, Kennisnet, Koninklijke Militaire School,  R Radboud Universiteit Nijmegen, ROC Amsterdam, ROC Friese Poort, ROC Midden Nederland, ROC Nijmegen, ROC Rijn IJssel, ROC West Brabant,

Meer...

ROC Zeeland, Rijksuniversiteit Groningen,  T TU Delft, TU Eindhoven,  U  Universiteit van Amsterdam, Universiteit Gent, Universiteit Leiden, Universiteit Utrecht, Universiteitsbibliotheek Nijmegen,  V  Vrije Universiteit Amsterdam, Volksuniverstiteit Amstelveen,  W  Wageningen UR,  Z  Zadkine,

Bibliotheek De Boekenberg, Spijkenisse

Cultuur

3B Bibliotheek,  A Atlas Van Stolk, Aviodrome,  B  Bibliotheek Arnhem, Bibliotheek De Boekenberg, Breda's Museum,  C Corpus Experience,  D Deventer Musea,  E Erfgoed Actueel, Erfgoedhuis Zuid-Holland,  G Gemeentemuseum Deventer, Gelders Erfgoed,  M Madurodam, Marinemuseum, Museum Ameland, Museum de Broekerveiling, Museum voor Religieuze Kunst,  N NAi Rotterdam, Nederlands Fotomuseum,  T Theater De Lampengiet, Theaters Tilburg

diz20, Excact Live beurs

IT/Software

!PET,  A Achmea Group IT Services, Afas ERP Software, APM Interactive,  B Building It Solutions,  C Centric, Company Webcast,  D Domino ICT, DotControl,  F Formex ICT,  I Ibas ICT, ICIT, ICT Proeflokaal, ICT Supply, Inter Act Automatisering, I.S.L. Automatisering,  J JCC Software, Joheco Automatisering,  L Look4IT, L'Unité Automatisering,  M Montan Lago ICT,  N NR Automatisering,  O Orbak Automatisering,  P PET Automatisering, Petto ICT Dienstverlening, Pluym ICT, Prosoft ICT,  S Schipperij Automatisering,  V Van Wijk Automatisering

Wonen

 A Agripon makelaars, Arcade Mensen en Wonen,  B Brabant Wonen,  D De Goede Woning, De Woonmij Zaanstad, De Woonschakel, Dijkstra Makelaars, Dokter Makelaardij,  J JCV Makelaars,  K Kennemer Wonen, Kleinhout Makelaardij,  N Noordwijkse Woningstichting,  P PWV Wonen,  R RWS Partner in Wonen,  S SLS Wonen, Spirit Wonen, Stadswonen, Stichting Com-wonen, Stichting Volkshuisvesting Tiel, Stichting Wooncom, Stichting Woondiensten Enkhuizen, Stichting Woonpunt,  T Triada Wonen,  V Veenendaalse Woningstichting,

Meer...

Vijverhof Makelaardij,  W Woningcorporatie De Dageraad, Woningstichting Barneveld, Woningstichting Etten-Leur, Woningstichting St. Joseph, Woningstichting Nieuwkoop, Woningstichting Nijkerk, Woningstichting Openbaar Belang, Woningstichting Westambacht, Woonbron, Woonbron Maasoevers, Wooncom, Wooncompagnie, Wooninvest, Woonkeus Stedendriehoek, Woonklavier, Woonmaatschappij Maasland, Woonpalet Zeewolde, Woonpartners, Woonpunt Concernstaf, Woonstede, Woonstichting Het Grootslag, Woonstichting Vryleve, Woonzeker Makelaardij

maatwerk aanmeldzuilen, Isala Ziekenhuis

Zorg

 A  Amarant, AMC, Anthia Farmalinks, Anthoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis, Apotheek De Vijzel, Apotheek Midden Betuwe, Astma Fonds, Azivo,  B  Biogen Idec International, Biomet Nederland, Bouman GGZ, Bureau Jeugdzorg Friesland,  C  Centrum Huisartsen, CZ,  D  De Gelderse Roos, DeltaBouman, Delta Psychiatrisch Centrum, Dental Care Utrecht, Diaconessenhuis Leiden,  E  Emcart Thuiszorg Uitleen, Erasmus Medisch Centrum, Eventus Zorg,  G  Gelre Ziekenhuizen, Gemini Ziekenhuis, GGD Delfland, GGZ Delfland,

Meer...

 H  Haga Ziekenhuis, Het Groene Hart Ziekenhuis, Hevo Gezondheidszorg,  I  Interzorg, Isala Ziekenhuis,  J  Jacob Cats Fysio, Jeroen Bosch Ziekenhuis,  L  Laurentius Ziekenhuis, LUMC Leiden,  M Maxima Medisch Centrum, Mediclara, Medisch Centrum Alkmaar, Medisolutions, Militair Revalidatie Centrum, MS Centrum Amsterdam,  O  OLVG Amsterdam, Organon, Orthodontiepraktijk Luijten Nelissen, Orthodontiepraktijk Schuttelaar, Orthodontiepraktijk Singh, Ortholie, Ortho Specialist Benoordenhout,  P  PBG Zorg, Pfizer, Philips Medical Systems, Portaels Ziekenhuis Vilvoorde, Psychiatrisch ziekenhuis Sint Camillus,  R  Reinier de Graaf Groep, Reumafonds, Revalidatiecentrum De Hoogstraat, Rijnland Ziekenhuis, Ropcke Zweers ziekenhuis, R.P.S. The Orthodontist,  S  Saxenburgh Groep, Sint Lucas Andreas Ziekenhuis, Sophia Revalidatie, Spaarneziekenhuis, Stadsapotheek Venlo, Stichting Florence, Stichting Thuiszorg en Maatschappelijk Werk Rivierenland, St. Welzijn Velsen, Stichting Zorginstellingen 't Gooregt, Synco Bio Partners,  T  Tandartspraktijk Blok, Tandartspraktijk Heesch, Tandartspraktijk Kroeze, Tandartspraktijk M. Heij, Tandhaven, Tandheelkundig Jeugdcentrum Beuningen, TweeSteden Ziekenhuis,  U  UMC Groningen, UMC Radboud, UMCG,  V  Vegro Verpleegartikelen, Verpleeghuis Tabitha, Verpleeghuis Wittenberg, VieCuri MC, Vierstroomzorgring, Virga Jesse Ziekenhuis, VU MC,  W  Westfries Gasthuis, Wiranto & Go Tandartsenpraktijk, Woon en Zorg,  Z Zaans Medisch Centrum, Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ziekenhuis St. Jansdal, Zorggroep de Leiboom, Zorgzaak

 

A-Z

2Hot Styling, 2keer.nl, 50 PlusPark, A Abbott, ACA, Accenture, ACE, Achmea, A & C Presentations, Acrelec Design BV, ActiveView Connect Groep, Actys, Adidas, Adphies, Adriaanse/van Kuyk Brand Events, Aedes, Aedes-Actiz, Air2Air, Arcares, AFM, Agro Jobs, Ahoy Rotterdam, Ahrend Inrichten, AICN, Akzo Nobel Industrial Chemicals, Albert Heijn, Aldipress, Algemene begraafplaats Heemstede, Alliander, ALPHA Letterstudio, Alterego Marketing & Creation, Amazing Computers Ltd., Ambassade van Oranje, Ambitions, AmeComputers, Amsterdam Admirals, Amsterdam RAI, ANWB, Arboned, Arcadis Aqumen Facility Management, ARS T&TT, Arkin, Ars Longa Tentoonstellingen, Artcrew, Artitude, Arto Recruitment, At Globe, Athlon Carlease, Atinet, Atos, ATMR, ATPS, Aturis, Auto Recycling Nederland, Autosound, Auvipartners, Avalon Evenementen, Aveq, Avex, Avisie, AVL Concept, Awareness, AXA Verzekeringen, Axion Continu IZ Bijnkershoek, Axxist, B Ballast Nedam, Bank Nederlandse Gemeenten, Bartimeus, Basic Fit, Bataviastad, Bavaria N.V., Bax Projects, Bb Tec, St. BCW, Beau Affaires, Beamix, Beaumont Communicatie, Begraafplaats St. Barbara, Begraafplaats Kerkhoflaan Den Haag, Begaafplaats gemeente Haarlem, Begraafplaats Ninaberlaan Hellendoorn, Beijer Advies, Belgacom, Bergen Energi Nederland, Berghoef Accountancy, Bertus Dekker Seafood, Bex communicatie, Bezoekcentrum De Hoep, BFBN, Biopartner, BMW Group Nederland, Bon Vivant in-site, Bookit/Weekendjeweg.nl, Bosch, Bose, Boskalis, Bossers & Cnossens, Bourgonje, BP, BPR Visie, Brandbase, Brand New, Brandweer, Broekmans Patisserie, Brondool, Bronsveld & De Gier, Brooks reisburo, Bruynzeel Storage Systems, BSH Huishoudapparaten, Bureau & Zo, Bureau Bok, Bureau Vrijwilligerswerk Pijnacker-Nootdorp, Burgers Ergon Installatie Techiek, BVH Dienstencommunicatie, BVO Kinderopvang, Byproxy, BZEVEN, C Cal Consult, Campagnerotterdam, Canon, V.d. Capellen S.G., Cap Gemini, Caracter Company, Care Partners, Carlipa, Car Lock Systems, Carlson Wagonlit Travel, Carrier Nederland, Casema, CDA, Cenzo, Cevi, Cheap Campers, Check Market, Cipal, Ciris Capital, Cirkel Holland, Citytec, Clifford Chance, CMG, CNC Grondstoffen, CNV Bedrijvenbond, COA, Coca Cola, St. COD, Collective Brands, Colo, Combinatie, Computerservice Mensink, Coneco Building Automation, Conservatrix, ContentXperience, Continuon Netbeheer, Cooks, Cordaid, Corus Staal, Cow Hills Media, Coxin, Creatief Design, Crystal Park Media Productions, CTS & S, Curium, Cursor, Custom Care Media, CWI, CWS, D Dastex Data, DCMR Milieudienst Rijnmond, db Audio Video Systemen, DDB Amsterdam, De Alliantie Amsterdam, De Bibliotheek, De Buren, De Dageraad, Deerns, De Groot Houtbewerkingsmachines, De Kleuver Bedrijfscommunicatie, Deko Team, De Lijn B.V., Delta Lloyd, Delfland Golf, De Lucht Tankstations, Den Braven Sealants, Den Draak Registratietechniek, De Roskam, DesignDrinks, Desso, Deta Batterijen, Dewi Consultancy, Deys Betontechniek, DGM Distributie, DHV B.V., Dibbits Facility, Didi Motors Verviers, Dienst Milieu en Bouwtoezicht, Dierenartsenpraktijk Bodegraven, Different View, Digital Business Services, Van Dijk Studieboeken, Dit is Fris, D-Office, Domotica Center Zaanstad, Dorc International, Dotzebra, DPI, Draaijer & Partners, DreamView Multimedia, DST Experience Communicatie, Dumeco, Dutch Bloggies, DWBH, E Ecojob, Ecostyle, E-demonstrations, EFR, E-Heroes, Eiffel, Eijerkamp, Eijsink Afrekensystemen, Eindhovense Golf, Ekelmans & Meijer advocaten, Elcee Holland, Electrabel Nederland, Eleen, Elsevier, Eneco, Enraf-Nonius, E-Mark, EMC2, EMI Music Netherlands, EMO, Eneco, Enexis, EPN, EPZ, Epsilon Computer Support, Ernst & Young, Essent, Esso Nederland, Etienne Gallery, Euphony, Euro Hair Fashion, European Auto Trader, Euro Pool System International, Event beurs, Eventex, Eventus Consultancy, Eversheds Faasen, EW, Explora, exPRtease, Extravar B.V., F Faasen & Partners, Facilicom Facility Solutions, Fairbo Sport B.V., Federatie Belasting Academie, Feestvideo, Fiat Group Automobiles Netherlands, Fidato, Fiechter, Field Lab Delft, First Impression, Fish24.NL, Flynth, Fmweb, Focus Nederland, Formaat & Vision, Fortune Hot Drinks, Forum Performance Management, Friesland Food, Friso Nederland, Frontliners, Fujitsu, Future Forward Brand Newmedia, G G10, GAD Bussum, Galderma Belgilux, Garden Retail Services, Garland Company, Gasservice Utrecht, Gatsometer, Gaz de France, Gemnet, Gerco Beveiligingen, Gerrichhauzen & Partners, Getronics Pinkroccade, GGNet, Gielissen, Gleijm & Van der Waart, GLN Voeding, GMT Europe, Godderis BVBA, Goldwell Nederland, Golfbest, Golfclub Brasschaat, Golfclub "De Drie Eycken", Golfclub Nuclea Mol, Goudappel Coffeng, Go & Work, GovWorks, Grace Robinson Evenementen Advies, Groenkeur, Grout Installatietechniek, Griffioen Traffic Builders, Groenendijk Bedrijfsschoenen & Kleding, Groeneveld Sign Systems, GTI, GVB Amsterdam, GVB Utrecht, GVU, H Haitsma Beton, Harcourt Test Publishers, HBG Vastgoed, Hecla, Heijmans Wegenbouw, Heineken, Heisterkamp Transport, Henk Ontwerpers, Heras Hekwerken, Hercules International, Hero Nederland, Hessing Groente, Het Gevonden Voorwerp, Het Gooi en Omstreken, Het Juridisch Loket, Het Rhedens, De Heus & Partners, Heuvelman Sound & Vision, Hilarius Media, Hiswa Vereniging, St. HKZ, HLTC Leimonias, Hodes Bouwsystemen, De Hoep bezoekerscentrum, Hof Promotie Haags Vrijwilligerswerk, Holmatro, Hommerson, Honda, Hooge Esch Multimedia, Hotraco Agri, House of Sports, HSCG, Huishoudbeurs, Huisman-Itrec, Huisman Special Lifting Equipment, HTM Personenvervoer, Hydro Agri Benelux, Hypotheekservicedesk.nl, Hypotheekvisie, I Ibase, IBC, IDS Scheer Nederland B.V., IHC Merwede, iiyama, Imagebuilders, Image + Digital, iMagineAir, Impact Multi Media, Imtech Building Services, I-Navigator, In, Info Address, Informatique, Info Pinnacle, Info Screens, Info Service Belgium, Infra-Match, ING Carlease, Initial Varel Security, Innercircle, Instituut voor Information Engineering, Integral, Intereffekt, Interim Spot, Internetservice Nederland, Interscience, Intervote, Inventive Systems, Iolan, IP Groep, Irdeto Access, IS Multi Media, Isolectra B.V., Isotron Nederland, Ista Nederland, Ital Car Kortrijk, Italian Automotive Center, Itho B.V., ITM, J J&T Autolease, Jacot, Jansen Pro Office, Jan van Breemen Instituut, Javo, Jelier & Schaaf, Jordans Sign & Promotion, Just Sold, JVR Audiovisual, K Kappé Schiphol, Kasbank, KEMA, Kerk in Actie, Kern8, KIA Nederland, Kiddy Fun, Kids Complete, Kievit, Klein Beernink, T.B.S. Kliniek Kijvelanden, Klooster Ter Apel, KLPD, Kluwer, KNSA, Kopexpo, KPMG, KPN, KPN TPG, Kruidenier Foodservices, Kuipers Loot/Livin Holland, KvK Amsterdam, KvK Zoetermeer, KvK Rotterdam, L Laarhoven Design, La Carte Internet, Ladbrokes, Lamb, Weston & Meijer, Lamsonair, Lamson-Q, LUMC, Leolux Meubelfabriek, Lenteq, Leo Verpleegkundig Management, Lesscher IT, Letego, Letter Z Design, LMP, Local4local, Loeff's Patent, Logica CMG, Logis.P, Lost Boys, Lovink Enertech, Loyens & Loeff, LPU Verzekeringen, Luchtverkeersleiding Nederland, Luna, Lunatec Producties, M Magnacarta, Magstream.com, Mailorder Solutions, ManArt Promotions, Mansholt, Market Response, Market Vision, Marqit, Marques Holland, Martin van der Heijden Reclame, Mavotrans, Mazda, MECC Maastricht, Media Service Maastricht, Mediastar, Medicinfo, Mediselect, Meeus, Meeuwisse Potgrond, Megavideo, Meldon, Menno Simons Centrum, Met Bas B.V., Mezz, Mielo & Alexander, Miles Reporting, Minor Planet Systems, Misterbed, Mitsubishi Electric Europe, MK2 Audio Visueel, Moetwil en van Dijk, Moller Autoschade, Monster Meubel, Monsanto Holland, Motozoom, Mountain Buggy, Mulder-Hardenberg, Multi Lease, Multi Post Systems, Multivac, Mutuh, M.Y. Cartons, My Facilities, N Nationaal Lucht- en Ruimtevaart Laboratorium, Nationale Woningbeurs, Nautic Ring Superstore, NCCW, Nebib BV, Necadis, Nederlands Congres Centrum, Nederlandse Spoorwegen, Nedpack, Netpoint Facilities, Netstar Multimedia, NedTrain, NetConnection, Newskies, NFGD, NIMH, NLW Groep, Non Plus Ultra, Norrod Computers, Novaa, Novabox, Novem, Novid, Novotek, Nsecure, NSR, NS Serviceplein Amersfoort, NTNT, Numerando, NVP, NWO, NXT Generation, O OBR Rotterdam, O.B.S. De Reigershöfte, OCMW Bredene, Offlimits communicatie, Oil for 3D Communication, OnDemand Rentals, ONRI, Ons Huis, Ontwerp 77, OntwikkelingsBedrijf Rotterdam, van Ooijen, Van Oord ACZ, Van Oord Dredging and Marine, Op het Veld Elektrotechniek, Opinion Test & Taste, Optiland, Opvallers, Ordina, Organisatie en Presentatie Partner, Orisant, Ormit, Oticon Nederland, Otis, Otter Audio Visueel, OTTO Uitzend Kracht, Output, Overture Services, OWN Ships Support, OZ Zorgverzekeringen, P Paagman, Pacific Island Travel, Paratel, Parket-Generaal Openbaar Ministerie, Partners in Building, Party Centrum De Koningshof, Passage Fitness, Perry Sport, Personen Vervoer Midden Nederland, Phanta Vision, Pharmachemie, Pharma Partners, Philips, Pics United, Pier K, Pink and Poodle, Pinkpop, Pipeline Control, PlantFocus, Plug Amusement, Pluto Sport, P & M Montage, Porter Novelli, PRA International, Prakticon, Praxis, Primera, Priva, Professor Johan Peters Stichting, Profile Project, Profocus Consultants, Projob, Provid Hardware, PTB Events, Publiganda, Pushcall, Putzfeld, Q Quality Support, QuaMedia, Quick, R R2 Retail Solutions, Racesport, RACM, Radiant Technologies, Randstad, Reaal Verzekeringen, Rechtbank Utrecht, Reclame Syndicaat, Recreatieschap West Friesland, Reed Business, Regel Partners, Regionale WBV Samenwerking, Reisadviesbureau Effting, Remax, Remax Hoorn, REMU, Rensa, RET, Rimal Productions, Riso, Roac, Robeco, Rockwool, Rohasys, Romer Golan Productions, Romi Smilfood, Romi Uitzendbureau, Rotterdampas, Rostra Congrescommunicatie, Royal Haskoning, RTV Rijnmond, RWS Corporate Dienst, S SAG Online, Saint-Gobain Ecophon, Sanadome Nijmegen, Sanoma, Santon Holland, Saturn, Sauna en Sportcentrum Nunspeet, Scheuten Solar Systems, Schmit, Scholieren.tv, Scholten Awater, Schouwburg Amphion, Schouw Informatisering, Schutte Systems, Screenfeed, SCS BVBA, SDU Uitgevers, SDU Enschede, SDU Information Solutions, Second Foor, Sector Fondsen ZW, Securitas Services, Select 400, Sensu, Senter Novem, SER, Servex, Service Organisatie Quadraam, Shell, SHL Nederland, SIDN, Siemens Nederland, Siemens VDO Trading, Silver Sound and Vision, Sijthoff Pers, Simavi, Six Senses, Skinning, SKJpon, Skybites, Smart Events, SMS Stamp Tool Technologies, Smurfit Kappa, SnowWorld, SNT Callcenters, Socrates Digital Video B.V., Sodexo Altys, Sonepar, Sonepar Nederland, Soul Inn, SPAX Solutions, SPC Training, Speurders Store, Spirotech, SPSS Benelux, Stadsgevangenis Hoogvliet, Stater, Steenks Service, Sterco Multimedia Producties, Stichting Ammonietenhoeve, Stichting Apenheul, Stichting Dorpsraad Meerlo, Stichting Elisabeth, Stichting Eykenburg, Stichting De Grote Rivieren, Stichting de Omslag, Stichting Huize Tichelaar, Stichting Kennisnet, Stichting Landelijk Nieuwbouw Portaal, Stichting RKB Den Haag, Stichting Techniek Bedrijven, Stichting Van Hall Larenstein, Stichting Wervingsdagen, Stichting Zebra, Stichting Zeemanshuis Rotterdam, Stork, Stork Food Systems, Stork WorkSphere, Strawberries, Stride Rite Europe, Strukton, Studenten Sportcentrum TU/E, Studievereniging Star, SuitSupply, Summit, SV Phoenix, Swarovski, Synerga, Syngenta Crop Protection, SysWorks, T Tacx, Tadicom Nederland, Tailormate, Talant, Talent Leaders, Taxitronic, Technische Unie, Techno Trend Milieutechniek, Telegraaf Drukkerij Groep, Telematica Instituut, Temmink Bouwprojecten, Tempo-Team, Ten Kroode & van Zee, Tennet TSO, Testo, Tetra Pak, TFC, Thales, TheatreCard B.V., The People, Thermae2000, Thermen Anholts, Thermen & Beauty Group Nederland, Thermos Sauna, The Live House, The Outsider, The Works Events, Thinkwise, Thone & Partner, Tic Narrowcasting, Timmerman NV, Tivoli, T-Mobile Netherlands, TNO, TNT, TNT Post, TNT Post Retail, Todos Media, Toelgroep, Torex Retail, Total Area, Total Nederland, TPI-Management, Traffx, Travel Alert, Trimbos Instituut, TrimMIC, Triptic, Trustus Capital Management, TTP, Turenhout, Turk en Van Rossum, TWA Medic Info, Twents Carmel College, Twin Projects, Twynstra Gudde, U De Unie, Unilever, Unilever Peoplelink Nederland, Unica Installatie Techniek, Unicum ID, Unizo, UWV, V Valadis, Van Beek Ingenieurs, Van Boxtel, Van de Capellen Scholengemeenschap, Van der Most Computer Service, Van Ginderen, VanLeeuwenOplaad.nl, Van Nunen Equipment & Investments, Van Zijl Pr. Travel & Event, VCP Stadshart Amstelveen, Veilig Verkeer Nederland, Verhoef & Co, Vermolen Groep, Vesting Finance, VHS, Vicrea, Victron Energy, Video Schaay B.V., Villa DM, Vipholidays, VIR E-care Solutions, Virtek, Virtueel Inburgeringsloket, Visual Hardware Services, Vitasys, Vleugel Stands & Interieurs, VNG, VNU, VOBN , Vopak Terminal Vlaardingen, VRD Kantoorinrichting, Vrijwilligersservicepunt, VVN, W Warnsveld, Waterschap Scheldestromen, Waterschap Zeeuwse Eilanden, Watersportvereniging Braassemermeer, WebBuro Internet Services, Webish, Wegenbouwmaatschappij J. Heijmans, Wereldhave Management, WIC Schiedam, Wildkamp, Witteveen Kantoorinstallaties, Wizard Line, Wolters Kluwer, Woningbeheer, Woningview, Woningweekend, Woodfever, World Karts, WTC Amsterdam, WTC The Hague, Wyeth, X Xerox, Xpert Data, Xposion, X-Totaal, Xtra Vormgeving, Y Yahoo, Yes Expo Styling, Yourfuture.tv, Z ZBM, Zeeuwland, Zeg maar Wouter, Zeylmaker & Partner, ZGT Hengelo, Zie Displays, ZonMW, Zorg en Arbeidsmarkt, Zuiderbegraafplaats Rotterdam, Zuiveringschap Limburg, Zwerfspoor