menu MENU
google maps
route

diz informatiezuilen
Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon
+ 31 (0)79 - 362 40 40
Fax
+ 31 (0)79 - 362 20 90
E-mail

Displays/narrowcasting

monitoren

Monitoren

Grote schermen zijn flink in opkomst. We zien ze veel op beurzen en in bedrijfsruimtes, winkels en andere openbare ruimten. Met deze blikvangers kunt u uw boodschap helder en duidelijk overbrengen. Kiest u voor interactief, dan is een goede kwaliteit touchscreen onontbeerlijk. Zo kan iedere gebruiker laagdrempelig en plezierig de weg vinden op uw digitale informatiepunt. diz levert, in goed overleg, de meest optimale schermen of touchscreens voor uw situatie en verzorgt ook de installatie bij u op locatie.
Overzicht van onze (touchscreen)monitoren

behuizingen

Monitorbehuizingen

diz ontwerpt stalen behuizingen voor LCD- en touchscreenmonitoren. Met zo'n behuizing krijgen de schermen een mooie robuuste en stijlvolle uitstraling. Daarbij zijn de knoppen, merknaam en bedrading niet meer te zien, terwijl het scherm zowel in 'landscape' als in 'portrait' stand kan worden opgehangen. Bovendien kan de behuizing in de eigen kleur van uw bedrijf uitgevoerd worden. Met behulp van het geïntegreerde ophangsysteem kan het scherm vlak tegen de muur worden bevestigd. Kostbare muurbeugels heeft u niet nodig! Bevestiging aan het plafond of staand op de vloer is uiteraard ook mogelijk.
Overzicht van onze monitorbehuizingen

maatwerk behuizingen

Maatwerk

Wanneer u kiest voor maatwerk krijgt u de beschikking over een monitoroplossing die zowel softwarematig, als in uiterlijk en toepassing volledig is toegesneden op uw situatie. Begeleiding en advisering zijn essentiële onderdelen van het totaalproduct.
Maatwerk projecten