menu MENU
google maps
route

diz informatiezuilen
Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon
+ 31 (0)79 - 362 40 40
Fax
+ 31 (0)79 - 362 20 90
E-mail

Displays/narrowcasting

Maatwerk

Wanneer u kiest voor maatwerk krijgt u de beschikking over een monitoroplossing die zowel softwarematig, als in uiterlijk en toepassing volledig is toegesneden op uw situatie. Begeleiding en advisering zijn essentiële onderdelen van het totaalproduct.

WTC informatiezuil

Informatiezuil WTC Amsterdam

WTC Amsterdam plaatste 2 september haar nieuwe infomatiezuil. De door LED gelijkmatig verlichte zuil is goed zichtbaar bij binnenkomst vanaf het Zuidplein. De plattegrond toont de vele winkels en faciliteiten. De Company Finder op de touch screen laat bezoekers en leveranciers alle huurders vinden op naam en uniek huisnummer.
diz ontwikkelde en vervaardigde de zuil in nauwe samenwerking met Geerdes Ontwerpen, wayfinding- en informatieontwerper gevestigd in Huizen.

© Geerdes Ontwerpen, 2013

Rabobank Drachten

diz Smartwall bij Rabobank Drachten feestelijk in gebruik genomen

16 mei heeft de rabobank Drachten Centrum officieel haar deuren geopend. Wat meteen opvalt als je het filiaal inloopt is dat de inrichting een zeer open en ruim karakter heeft. Alle spreek gelegenheden voelen open en huiselijk aan en met toch voldoende privacy. Midden in het pand staat de door diz geleverde Smartwall. Deze gigantische zwarte kastenwand is voorzien van meerdere grote narrowcasting schermen, 3 internet-werkplekken en een mammoet iPad. Op deze unieke iPad kan de bezoeker o.a. de Rabobank-app bedienen. Tijdens de opening waren zeer veel lovende geluiden te horen van de bezoekers die zoiets nog nooit gezien hadden. Een mooier compliment konden wij niet krijgen.

© diz, 30 mei 2012. Foto's: Rabobank

Visitor Center HR R'dam

Interactieve ontvangstruimte van Hogeschool Rotterdam door diz ingericht

Op donderdag 27 januari 2011 opende Hogeschool Rotterdam de deuren van het Visitor Centre op de locatie Museumpark. Dit Visitor Centre, dat als interactieve ontvangstruimte wordt gebruikt door zowel studenten als relaties, moet een digitale prikkeling afgeven waar de Hogeschool Rotterdam voor staat en wat zij betekent voor de regio.

Lees verder...

diz werd, samen met enkele andere leveranciers, gekozen om het Visitors Centre in te richten met enkele opvallende multimediale oplossingen. Zo werden de afgelopen maanden een zevental op maat gemaakte informatiezuilen ontwikkeld waarop studenten op een eenvoudige wijze het digitale portaal van de Hogeschool Rotterdam kunnen benaderen. Informatie via websites als Studielink zijn hiermee gemakkelijk en op ieder tijdstip te benaderen. De informatiezuilen, welke allen aan de wand zijn gemonteerd, zijn met hun stalen behuizing en RVS buizen kenmerkend voor de stijl van diz.

Naast de informatiezuilen is er de voorgaande periode hard gewerkt aan een bijzonder ontwerp voor een multitouchtafel en informatievoorziening in één. De oplossing, ontworpen door Bint architecten, ontwikkeld en geproduceerd door diz en met software van DPI is een fraaie combinatie van hout en RVS, waar een zeer hoogwaardig 65" multitouchscherm en een dubbelzijdige wand met groot formaat monitoren in is verwerkt. Door het innovatieve meubel te plaatsen voor een raampartij dient deze zowel als informatievoorziening in het Visitors Centre als aan de buitenzijde ervan. Bedrijven in de omgeving zijn ingezet om, samen met de studenten, deze technologieën zinvol in te zetten.

Met het veelzijdige, interactieve centrum aan de locatie Museumpark zet de Hogeschool Rotterdam in samenwerking met diz informatiezuilen een grote stap in de richting van de herontwikkeling van Rotterdam Hoboken 2030, een aantrekkelijk deelgebied van de binnenstad.

© diz 31 januari 2011

Sportstudio Buiten

Sportstudio Buiten kiest videowall diz

Sportstudio Buiten is de meest complete en exclusieve sportschool van heel sportief Almere. De sportstudio zit op de eerste verdieping van het zwembad van Almere Buiten op het Globeplein 1.
Sportstudio Buiten is met diz in contact gekomen door het zien van de diz monitorbehuizingen bij de Rabobank op de Grote Markt in Almere. Sportstudio Buiten had al eerder gebruikt gemaakt van groot formaat presentatie middels een beamer. Door de lichtinval was men echter niet zo tevreden over deze oplossing en koos men na het zien van de producten van diz voor een videowall.

Lees verder...

Voor Sportstudio Buiten is in de fabriek van diz een maatwerk videowall frame gemaakt. Op 2 september hebben de monteurs van diz deze enorme constructie op locatie opgehangen. In dit frame zijn de vier enorme 46 inch monitoren verwerkt. Op de videowall toont Sportstudio Buiten fitness filmpjes, nieuws en aanbiedingen. Ook kan men schakelen naar een webcam in de sportstudio en op de videowall live beelden tonen.

© diz, 13 september 2011

Kappé Schiphol

diz bezorgt Kappé Schiphol luxueuze uitstraling met 32" touchscreen monitor

Sinds enkele dagen kunnen alle Schiphol reizigers bij de See Buy Fly winkels gebruik maken van een 32" touchscreen monitor. Deze touchscreen monitor is verwerkt in een zeer luxueuze monitorbehuizing, ontworpen door de creatieve ontwerpers van diz informatiezuilen. De monitor toont een interactieve softwareapplicatie met de naam "MakeUp Expert" en is ontwikkeld door partner CampagneRotterdam.

Lees verder...

De behuizing is vervaardigd van staal met een crèmewitte poedercoating en heeft een RVS omlijsting. Hierbij geven de ronde hoeken een zachte, moderne uitstraling dat uitermate goed aansluit bij de cosmetica-afdeling van de See Buy Fly winkels. Dit winkelgedeelte achter de douane bij Schiphol Airport is onderdeel van Kappé Schiphol. Het bedrijf specialiseert zich in de retail van parfum, cosmetica, zonnebrillen en drogisterijproducten op de travelretail markt en bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar. Met deze totaaloplossing van diz informatiezuilen kan Kappé vanaf nu hun bezoekers optimaal informeren over hun See Buy Fly assortiment.

© diz 31 januari 2011

Digital signage in Heuvel Galerie Eindhoven

Digital signage in Heuvel Galerie Eindhoven

In opdracht van Cow Hills Retail heeft diz informatiezuilen vorige week een zestal 40 inch Samsung schermen in behuizing geplaatst in het grootste overdekte winkelcentrum van Brabant, de Heuvel Galerie in Eindhoven. Naast het winkelcentrum biedt De Heuvel Galerie ook onderdak aan Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven en het Holland Casino.
De schermen zijn ingezet om de winkels op de diverse verdiepingen onder de aandacht te brengen van de bezoekers. De informatiezuilen zijn daarom op diverse zichtbare locaties in het winkelcentrum geplaatst.

27 oktober 2010

MUPI's bij het ROC, Veenendaal

diz plaatst MUPI's bij Het Perron

Op het terrein van het splinternieuwe schoolgebouw van de Christelijke Scholengemeenschap Veenendaal (CSV) en ROC A12 staan sinds augustus 2010 twee gigantische MUPI's (outdoor posterbehuizingen) van diz.
Het nieuwe schoolgebouw ligt aan het spoor in Veenendaal en draagt de toepasselijke naam Het Perron. Het complex biedt leerlingen van twaalf tot twintig jaar één doorlopende leerlijn van vmbo naar mbo. Leerlingen volgen hun eigen leerroute en kiezen vervolgens de aansluiting die het beste bij hun past: doorgaan naar het mbo of direct aan het werk.

Brug tussen boodschap en doelgroep

Op dit kruispunt van sporen waar leerlingen zelf richting geven aan hun toekomst, zijn MUPI's een ideaal communicatiemiddel. De scholen zijn op dit idee gebracht door De Kleuver Bedrijfscommunicatie in Veenendaal die erg te spreken is over dit soort reclameborden. De MUPI's trekken niet alleen de aandacht van leerlingen, maar ook van mensen die de school passeren. Bovendien kunnen de twee scholen zelf beslissen wat ze willen communiceren, bijvoorbeeld een Open Dag, een nieuwe opleiding of een schoolfeest.

MUPI's
Het Perron staat voor een dynamische omgeving, midden in de maatschappij, een punt waar mensen samenkomen en weer uit elkaar gaan. Net als op een echt station waar zulke reclameborden niet zijn weg te denken, hebben de MUPI's ook op Het Perron een grote toegevoegde waarde.

29 augustus 2010

Draaibare videowall

Prinsenhof krijgt twee draaibare Videowalls

Prinsenhof is een multifunctioneel pand in Den Haag met woningen, kantoren, horeca, een groot healthcenter, een vier-sterren hotel, een riante parkeergarage en een compleet pakket services en diensten.
De communicatie richting bezoekers, bewoners, passanten en personeel is geoptimaliseerd via de N-store narrowcasting oplossing. Achter de servicedesk en bij de ontvangstbalie in de hal zijn schermen geplaatst. Ze worden gebruikt voor nieuwsitems, informatie en commerciële boodschappen van bedrijven die in Prinsenhof of in de direct omgeving gevestigd zijn.

Lees verder...

Begin 2010 zijn er tegen de glasgevel aan de drukke straatkant, twee videowalls geplaatst die naar buiten zijn gericht. Het bijzondere aan deze oplossing is dat dit het eerste project in Nederland is met speciale LG transflective schermen. Deze schermen zorgen ervoor dat het zonlicht wordt geabsorbeerd waarbij het scherm juist sterker gaat uitzenden zodat de content goed zichtbaar blijft. De videowalls geven de passanten een uitnodiging om naar binnen te stappen.
diz ontwikkelde in opdracht van N-store een videowall welke draaibaar is. Deze wens kwam van het Prinsenhof i.v.m. de mogelijkheid de ramen te wassen.

Bron: www.n-store.nl

Woonbron Dordrecht

diz levert maatwerk voor nieuwe woonwinkel van Woonbron

"De woonwinkel staat voor transparantie en een eerlijke manier van dienstverlening. Hier ontvangen we onze klanten met respect en laten we hen kennismaken met onze diensten en producten", aldus Arthur Oerlemans, vestigingsdirecteur van woningcorporatie Woonbron Dordrecht. Dit gebeurt onder andere door middel van narrowcasting; op schermen kan iedereen het actuele Dordtse nieuws volgen en ziet men onder andere tips over huisvesting, energiebesparing en aanpassingen in de woning voorbij komen. Deze informatie is ook te vinden op de ruime leestafels in de winkel. Verder kan men onder het genot van een kopje koffie, cappuccino of thee op zoek naar een nieuwe woning in het POL systeem van Woonbron Dordrecht.

bron: www.woonbron.nl

Free Record Shop

Free Record Shop - The Next Generation

Free Record Shop heeft de pilotstore voor de nieuwe generatie winkels geopend. Een interactieve winkel waarin webshop en reguliere winkel naadloos in elkaar overlopen. Deze nieuwe generatie winkels wil alle klanten van dienst zijn. Zowel klanten die een recente cd zoeken als klanten op jacht naar een obscure dvd.
De touchscreen-kiosken van diz spelen daarbij een belangrijke rol. Deze zijn rechtstreeks gekoppeld aan de interne systemen en bieden klanten de keuze uit bijna 275.000 cds, 19.500 films en 2500 games. Klanten kunnen in het systeem trailers bekijken, alvast naar cd's luisteren en een bestelbon uitprinten voor producten die niet in de winkel liggen. Daarna kunnen ze aan de kassa betalen en kiezen of ze het product willen afhalen of thuisbezorgd willen krijgen. Er staan zes van deze bestelzuilen in de winkel.

bron: www.elsevierretail.nl

Centric Wall of Fame

Centric Wall of Fame

De centrale hal van Centric in Gouda heeft een bijzondere wand met diverse Centric-memorabilia en door diz geïntegreerde monitoren waarop diverse items draaien.