menu MENU
google maps
route

diz informatiezuilen
Platinastraat 42
2718 RZ Zoetermeer
Telefoon
+ 31 (0)79 - 362 40 40
Fax
+ 31 (0)79 - 362 20 90
E-mail

Informatiezuilen

binnenzuilen

Binnenzuilen

Informatiezuilen zijn een uiterst effectief en bovendien elegant hulpmiddel om grote of kleine aantallen bezoekers en klanten te helpen aan de gewenste informatie. Of u nu gaat voor een stoere industriële of juist een elegante en exclusieve uitstraling, er is altijd een informatiezuil die precies bij u past. Bekijk hier alle binnenmodellen en bedenk hoe representatief ze er in uw situatie, eventueel voorzien van uw eigen kleuren en logo, uit zullen zien.
Eén ding staat vast: uw bezoekers of klanten zullen u dankbaar zijn voor deze nieuwe service.
Overzicht van onze binnenzuilen

buitenzuilen

Buitenzuilen

Ook in de frisse lucht is het zonder meer mogelijk uw bezoekers te laten profiteren van digitale informatievoorziening. De fraaie ontwerpen zijn prettig en eenvoudig in het gebruik.
Zorgen om vandalisme? Onnodig. De rondom afgesloten metalen behuizing is sterk diefstalvertragend, vandalismebestendig en kan worden voorzien van gelaagd veiligheidsglas. Zorgeloze toepassing in een publieke ruimte is dan ook probleemloos mogelijk.
Overzicht van onze buitenzuilen

maatwerk informatiezuilen

Maatwerk

Bij diz staan uw wensen altijd voorop. Dat betekent dat alle maatwerk altijd mogelijk is. Dat geldt voor maten, kleuren, componenten en nog eindeloos veel meer.
Het resultaat is volledig aangepast aan uw eigen omgeving, mogelijkheden en stijl. Zo wordt een hoog gebruiksgemak gecombineerd met een uiterst representatieve uitstraling. Vele bedrijven en organisaties gingen u voor; laat u inspireren door de aansprekende voorbeelden.
Maatwerk projecten